Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Új taggal bővült a corsair kínálata méghozzá Hydro Series H75-össel. Ezesetben 25 mm vastag a radiátor, a már megszokott 120 mm-es szélességgel.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
louigi69
csendes tag
Sziasztok, a H100i-t szeretném rákötni a procimra és még sosem volt ilyen rendszerű hűtésem, így nem igazán tudom, hogy hogyan fogjak hozzá. Azt nem tudom, hogy külön hőpasztát kell-e vennem, illetve hogy mire kell vigyázni akkor, amikor felkenem a procira Köszi a segítséget!
-
eszakas
senior tag
válasz louigi69 #4052 üzenetére
Szia.
Hűtőpasztát érdemes másat tenni rá. Én MX2-t tettem rá. Nem különbözik a hűtő felfogatása a léghűtéstől. Arra kell vigyázni hogy egyenletesen legyenek lehúzva a csavarok és ne tegyél rá sok pasztát, mert mindenhová szétfolyik. A ventik kifelé fújják a levegőt a házból ha lehetséges.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eventus
veterán
válasz Snip3r_HUN #4051 üzenetére
Nem látom értelmét, CPU fej is ronda
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
-
eszakas
senior tag
-
ST05
őstag
válasz Snip3r_HUN #4051 üzenetére
"Ezesetben 25 mm vastag"
mert az eddigi vékony radi keskenyebb volt? mennyi is?[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Az igen, kapott a radi rendesen. Van ennek értelme?
-
eventus
veterán
válasz Snip3r_HUN #4068 üzenetére
Igen, bepörgött a srác a ventillátoraival
Itt szoktam nézelődni ötletek után: [link]
-
ST05
őstag
válasz eventus #4067 üzenetére
jobban esne a rendszernek, ha a radi magasabban volna!? mint a blokk..
nálam legalábbis figyelni kell ilyenekre, mert valszinü levegősebb, mint kellene..
- a két ventinek egymáson, viszont szerintem nincs értelme,
ne msziv ugy többet mint egy venti sokkal.. ha már kérdezted van e értelme : P[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz louigi69 #4072 üzenetére
Nem kell nagyobb az pont elég. Jut belőle másra is csak figyelj rá hogy ne tegyél rá sokat.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eventus
veterán
Iponnál már nem lehet kapni a H80i-t: [link]
-
-Solt-
veterán
Urak!
4770K-t hűt valaki H80-l? Kíváncsi lennék hogy birkózik meg vele...
www.smart-bus.hu
-
eventus
veterán
iPonnál már megjöttek az új ledes ventik pl: [link]
Ez a twin pack megoldás szimpatikus a Corsairtől Persze korábban is volt.[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz daneeeeee #4085 üzenetére
jaaaa, hogy 2 darab kerül ennyibe.. óóóó hát akkor ez tök jó csak nekem nem kéne, hogy világítson.. szerintem inkább taszító gagyi egy világító cooler mint, hogy vonzó lenne.. inkább egy szép hideg fehér ledsor a gépházba
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
eventus
veterán
Ez a ledes venti nem túl igényes: [link]
Ott lóg ki a led Gumi nincs a csavarnál.BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Van egy h100i-m. A problémám, hogy a ventilátorokat nem tudom custom curve módban beállítani, hogy a ventilátorok automatikusan szabályozzák magukat. Hiába rakom a cpu aktivitás csoportba vagy az átlaghővérsékletbe nem emelik a fordultszámot terhelés illetve hőmérséklet növekedéskor. Maradnak alap rpm-en. Eddig működött, nem rég vettem észre, hogy ezt csinálja. Windows 8-ra váltottam meg procit cseréltem i5 2500k-ról i7 2600k-ra talán azóta nem jó.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
eszakas
senior tag
válasz CsonkaImo #4089 üzenetére
A corsair linkek között váltogass. Van amivel megy. Nekem most ment tönkre a vezérlés. Nem értem miért. Tönkre vágta a rákötött 140-es ventiket és úgy néz ki az egeret is /bár még az nem biztos./.
-
eventus
veterán
[link]
Ultimate Corsair H100 Cooling Mod
Lehetséges lenne ez, hogy mínuszba viszi?BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Kunci-1
csendes tag
Sziasztok,
Egy Thermaltake Commander MS-I (VN400A1W2N) házban szeretnék Corsair vízhűtést elhelyezni. H60-ra vagy H80i-re gondoltam. H60-at már több helyen olvastam, hogy betettek ilyen házba, viszont elég szűkös a hely. Szerintetek elférne a H80i is itt?
Köszi előre is. Üdv, Szilárd
-
MiklosSaS
nagyúr
Valakinek van valami otlete hogy lehetne szabalyozni a pumpat ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
válasz Milka 78 #4098 üzenetére
Azért arra figyeljetek, hogy mostmár az "i" szériának "sata -s" táp kell!!! Ergó vagy egy ilyen PLUSZ Sata-Molex adapter, vagy ha létezik (biztos, mert minden szar van ebayen ), akkor 3 pin-sata ...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...