Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Üdv ! Az volna a kérdésem hogy egy Corsair H55 CPU hűtő jó volna-e egy Asrock 990FX Extreme 3-as lapba egy Phenom II X4 965-ös proci mellé ?(a lap és a proci adott, csak a hűtés a kérdéses)
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz eszakas #3212 üzenetére
azzal a 2 gyári ventivel 1 nagy baj volt , borzasztó hangosak voltak... és hogy mért dícsérik a noctua ventiket ? talán mert alacsony fordulat mellett sem adnak "búgó hangot"... nameg talán hogy 6 év garanciát is vállalnak rájuk.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz MiklosSaS #3215 üzenetére
A gyári ventikkel nem nagyon ajánlott ( személyes tapasztalat ) nagyon hangosak 2700 RPM. Nekem egyenlőre egy Phenom II x4 965-ös procit hűt 4.2 GHz-en cpu stressz teszt mellett 56 fokos kupak, és 46 fokos mag hőfokok mellett.
-
Snip3r_HUN
addikt
Íme a végeredmény
-
Snip3r_HUN
addikt
igen ez egy h80i, megtámogatva 2 db noctua ventivel köszönöm
MSI Z77 MPower , Sapphire HD 7970 OC Dual-X 3 GB GDDR5 , Corsair Vengeance 24 GB 1600MHz CL10 , Intel Core i5 3570K @4.6 GHz , Kingston Hyper X 3K 120 GB SSD + Samsung Sata II 500 GB HDD , FSP Aurum 700W , Corsair H80i , Cooler Master Storm Scout II
[ Szerkesztve ]
-
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Shokkolo #3596 üzenetére
1 venti hely van szabadon már csak a gépben , az alsó, a táp elötti. 2 db van elöl , 2 fent , 2 az oldallapon , és 2 a radiátoron Probáltam a halk típusokat összeszedegetni , a Noctua meg köztudottan halk is és hűt is Fentre meg az Artic F12 PWM bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Snip3r_HUN
addikt
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz eventus #3721 üzenetére
Radiátorokhoz a ventik statikus nyomása a lényeg, a slimek meg általában nem jeleskednek benne... Melóban vagyok sajnos szóval nem tudok innen megfelelő típusokat ajánlani, én személy szerint 2 db noctua-t vettem, átlagban drágábbak mint a többi venti de megéri.. A hangjukat sem hallom és megfelelően hűtenek is.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
tudom , nekem is ezek vannak a H80i-n, bár a noctua ezt ajánlja a radiátorokhoz leginkább : NF-F12 PWM 120mm ( valamivel nagyobb a statikus nyomása mint a NF-P12 PWM-nek...
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
jópár venti kimaradt a tesztből amit én azért beleírtam volna, de egy kis segítségnek itt egy cikk :
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz eventus #3834 üzenetére
nem lehet hogy véletlen levetted a fényerőt ? egyszer "eltűnt" a fénye de miután a led beállításokat újra megadtam neki jó lett, azóta nem jött elő... de ha nem jön vissza, akkor mehet gariba.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Na a corsair elindította az AF szériás ledes ventik gyártását
AF LEDIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
Sajnos a noctua gyári színe nem valami "kelllemes", de nekem is 2 dologozik belőle a H80i-n... Ha viszont kiadják feketében az új noctua-kat váltás lesz... Átfújni meg nem akarom mivel bukom a 6 év garanciát...
-
Snip3r_HUN
addikt
Sajnos megjelenési dátumot sehol sem találni. Remélem nem csak a prototípusok lesznek feketék...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz m0h0senator #3933 üzenetére
mennyit pénzt szánsz rá ?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz m0h0senator #3936 üzenetére
Havernak egy H60 hűti a 3570k-t de 4.2 főlé nem húzkodja mivel fesz kéne neki és melegszik.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz m0h0senator #3954 üzenetére
Maga a menet sem túl tartós a radiátorban, én már tövid csavarokra cseréltem a gyáriakat mivel azok 3 szerelésnél többet nem bírtak...
-
Snip3r_HUN
addikt
Rajtam keresztül csak akkor ha nagyon olcsón szereznék egy H100i-t , akkor tovább adnék a H80i-men A vétel árnál meg úgysem adnám drágábban, tehát akkor használt révén 11-12ezerből vihetné az új tulaj.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz eventus #3963 üzenetére
Teljesítményben szinte ugyan azt tudja a H80i mint a H100i , max annyi a különbség hogy a H100i-t könnyebb átszellőztetni a "vékonyabb" radiátor miatt...
(#3962) frozzyZTE Kellett hozzá kis idő mire minden meglett és összeállt, de megérte
-
Snip3r_HUN
addikt
Nekem se egyszerre lett meg minden, lassan 3 éve melózok, mindig csak azt vettem meg ami épp belefért a keretbe. Úgyhogy sok sikert a gépépítéshez, ja és persze képet majd kérnénk a végeredményről
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz m0h0senator #3972 üzenetére
Köszönöm
A venti felpörgésre visszatérve, én éppen emiatt cseréltem le a gyáriakat...In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest