Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz ScomComputer #3051 üzenetére
2-t se tudok mostanság csak neccesen rárakni nemhogy 4et?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
KongRobi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Corsair H80-am volt és elég hangos.2-es fokozaton még elviselhető, de 3-ason már húha... -
Milka 78
nagyúr
válasz ScomComputer #3051 üzenetére
Na akkor még egyszer...kattints már nekem egy képet a kecóról(akár telóról is),mert igen csak foglalkoztat a dupla radi elő elhelyezése a házban.
-
janika226
csendes tag
üdv
érdeklődni szeretnék, hogy a corsair h100 -as hütést hogy tudom vezérelni egy aerocool modern-v frontpanellel.
hova tegyen a hőmérőszálat illetve a ventillátorokat hova kösszem
(az nem gond ha nem pontos értéket mutat a hőmérő csak ha melegszik akkor gyorsítson a ventiken, ha lehűl akor meg lassítson)
előre is köszönöm -
janika226
csendes tag
igen tudom most is igy üzemel de szeretném a frontpanellal megoldani hogy ne keljen mindig szétszedni a gépet hogy állogassam
-
Z4
tag
válasz Devil Smile #3060 üzenetére
igen az is egy megoldás
csak ugy saját magadnak kell eldöntened hogy emeled vagy csökkented a ventik fordulatát ha melegnek érzed a CPU-t -
Devil Smile
őstag
-
Z4
tag
válasz Devil Smile #3062 üzenetére
Elméletileg nálam az AMD FX procinál nem a teljes felületet használja ki a réz hűtő felületet
Talán némi remény van arra hogy oda fel tudja ragasztani azt a picike szenzort
De ez csak ügyeskedés kérdése,más megoldást nem lehet szerintem -
janika226
csendes tag
a szenzort küzé tettem a proci meg a blokk közé és tönkretette (nem mért utána)
szerencsére tudtam pótolni -
xxSanchez
őstag
A mai nap bekapcsoltam a gépet és a beállított fehér világítás helyett zölden világít a pumpa. Akármit állítok a CorsairLink2-ben sehogy se olyan színt ad be amit a képernyőn mutat...Én hülyültem meg és rosszul csinálok valamit, vagy megőrült a világítása?
Most fehérre van állítva a világítás és a házban pedig zöld...
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
-
-
xxSanchez
őstag
válasz Shokkolo #3076 üzenetére
Firmware frissítést kihagynám, ahogy olvastam csak a baj van vele. Jelenleg minden tökéletesen megy és a világítás miatt nem szeretném, hogy rosszabb legyen. A reset merre lehet?
(#3075) daveoff: Nekem olyan, hogy hiába állítom be a pirosat akkor is zölden világít, csak kék illetve zöld színt tudok keverni, mert a piros led nem világít.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
Z4
tag
Sziasztok
Én is a H100i használom és nem bolygattam a Firmware-t és minden tökéletesen müködik -
Z4
tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz ScomComputer #3072 üzenetére
Köszönöm!
-
Kashim
őstag
válasz xxSanchez #3086 üzenetére
Nekem az javította a világítási gondomat, hogy az összes profilt kitöröltem, kvázi reseteltem Corsair LINK-et, majd újraindítottam az egész gépet. Utána nulláról beállítottam mindent és úgy működött.
Ha még nem próbáltad játszd el te is, hátha segít.#3088 xxSanchez
Értem. Akkor sanszos, hogy az egész piros led kiégett. Sajnos lehet olvasni ilyeneket a hivatalos fórumon, hogy az egyik szín meghal. Cserélik amúgy, de nem egyszerű a procedúra.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Megerkezett a h100i. Delutan nekiallok osszerakni. 4,8 ghz @ 1,34 V ezt kell majd jobban lehutenie mint a nh d14. Kivancsi leszek menni fog e. Egyebkent liquid pro t szerintetek a huto talpara is tegyek vagy csak a procira is eleg ?
-
addikt
-
Kashim
őstag
válasz ImpersonatoR #3096 üzenetére
Uh...
Biztos ki lennék akadva, ha az enyém így érkezett volna. Remélem hamar cserélik. -
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Most rendeltem egy H100i-t és az lenne a kérdésem, hogy mire való a sata mellett a molex csatlakozó? Mindkettőt be kell dugni? A satán világos, hogy áramot kap, de a másiknak mi a funkciója?
Köszönöm
-
addikt
Izé mi ez a kártya benne, hogy ne vigyem, vissza az üzletbe ahol vettem hanem lepjek kapcsolatba a vevőszolgálattal feleselgessen nem postázom akkor vissza. Valakinek van már tapasztalata ez ügyben? Hova kell postázni és mennyibe kerül ?
-
Rypejakten
addikt
válasz ImpersonatoR #3099 üzenetére
Ha szar, küldheted vissza Hollandiába, onnan meg küldenek egy újat, ez kb. 1,5-2 hét átlagban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - INGYEN POSTA!
- TÁPEGYSÉG felvásárlás 80+ Bronz minősítéstől!!!
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest