Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
válasz CsonkaImo #4089 üzenetére
A corsair linkek között váltogass. Van amivel megy. Nekem most ment tönkre a vezérlés. Nem értem miért. Tönkre vágta a rákötött 140-es ventiket és úgy néz ki az egeret is /bár még az nem biztos./.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
-
hermanyi
addikt
válasz CsonkaImo #4476 üzenetére
Nekem SA van és a VGA-rol szívja a levegőt felfelé . Szóval nem előröl hátra dolgozik hanem lentről felfelé. A házam egy Bitfenix Merc Alpha aminek van szellőzője a tetején. és terhelésnél igenis kirántja a házból a meleget úgy ,hogy közben a VGA nak is segít .
De félre ne értsetek nincs bajom a vizes cuccokkal még az ilyen kompaktokkal sem , csak én anno még ebbe ruháztam be mert olcsón meg tudtam szerezni és akkoriban nem nagyon volt ilyen tudású kompakt viz .
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Apollo_21
addikt
válasz CsonkaImo #4485 üzenetére
Az pénz szűkében nem opció egyenlőre, bár felmerült bennem már a kérdés ha nagy bővíthető kompaktot veszek és mellé még nagy radit..akkor annyi erővel már építhetek is 1et..pénzben közel ugyanaz lesz...
Jövő zenéje..de a 120as radisok..nem elegendőek ahogy a régi lap+cpuhoz sem voltak.
Nemhoz semmi extrát, írdatlan meleg van, úgyanúgy...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Shokkolo
addikt
válasz CsonkaImo #4634 üzenetére
de, viszont akkor neked lehet h. aktuális?!
én felraktam a linket és egyből hisztizett, hogy nem a legfrisebb bla bla bla.
Azóta nem szabályozza le még quiet módban sem 1100 alá a ventit, én meg 8-900 -on szerettem eddig. pont ugyanennyi volt a hőfok, csak épp a csend megfozethetetlenazt hiszem belövök valami manuális megoldást rájuk
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Black Dragon
addikt
válasz CsonkaImo #4663 üzenetére
Nekem is annyi van rá, sőt szerintem itt majdnem mindenkinek, de nem is ez a gond. A gond az, hogy egy idő után rohadtul leszarod a dolgot, vagyis inkább szabadulni akarsz majd tőle, mint berakni a gépbe, teszteket futtatni, kiderül hogy szar, és megint küldheted vissza, és akkor még csak a pumpa hangjáról beszélünk, nem is a link szarakodásáról...
-
Archttila
veterán
-
Bacusuz
őstag
válasz CsonkaImo #4962 üzenetére
én használtam de a custom venti vezérlés csak akkor aktiválta magát ,ha jobb alulról /értesítési terület/ kitettem nagy ablakba.ezt mindig csak egyszer kellett meglépnem bekapcsolás után,később már jó volt.
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Shokkolo
addikt
válasz CsonkaImo #5099 üzenetére
alapvetően jobban melegszenek mint a Sandyk anno, ez a csíkszeleségváltásnak is betudható, illetve a HAswell-be már VRM -et integrált az intel, ami jelentősen fűt.
De igen, vannak egész tűrhető darabok (lsd a linkelt 3770k-mat... az gyárilag hűthető volt), de sajnos a procik 80%-a egy közepes tuningnál is már hűthetetlen.
Erős a gyanúm, hogy az intel ezzel akarta limitálni a tuningot.
Rengeteg Sandít öltek meg tuningban, muszáj volt cserélniük. Itt ha tuningolsz a meleg még "időben" megállít... ha pedig kupaktalanítással megszünteted ezt ak orlátot, akkor vezsted a gart és saját felelősségedre tuningolhatsz.Nekem trükkös mert vissza lett ragasztva a kupak pasztacsere után, kis szerencsével talán gorztatható lenne...
(de nem küldök bele horror feszt, az 1,23 még igencsak bemelgítés egy procinak
ennyivel viszi a 4,5-öt, ahova meg ez a freki kevés, ott az 5 GHz is az lenne...
... csak az e-penisz faktor maitt meg nem fogom megölni )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
blu79
addikt
válasz CsonkaImo #7027 üzenetére
Szia, sajnos nincs új link egyelőre.... , én is azt várom , nekem H80i van, minden tökéletesen működik win 8.1-en , csak nekem is led problémám van..... csak egy icipici gond.... , a led mindig világít pc bekapcsolásnál, csak nem az a szín amit beállítottam, hanem világos cián, és minden egyes pc bekapcsolásnál be kell állítanom azt a színt amit akarok , mert ha nem ilyen világos ciánkék marad ...., ilyenért nem gariztatom mert a termék nem hibás csak szoftvergond lehet, amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, i7 4771 3.9Ghz turbó órajelen 49-52 fokon tartja a magokat játékok alatt, amellett hogy a corsair gyári ventiket használom 1350 fordulaton, és hangtalanok, az intel gyári hűtőjével 71-74 fok körül volt játékok alatt.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
válasz CsonkaImo #7029 üzenetére
...jah, nem rossz a teljesítménye, én a gariztatást nem nagyon értem, végül is azt , hogy led miatt is lehet gariztatni ? ha nem világít a megfelelő színben?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
válasz CsonkaImo #7032 üzenetére
szia nekem is az a verzió van fent 265.....nekem is ugyan ezek megjelennek a 0 szabájzású cucccok de a többi is megjelenik amin tudok szabályozni....de én nem használom ezeket a szabályzókat a linkből , nekem a link a led szabályzására van fent a gépen.... mert a ventik máshogy vannak bekötve , egy picit trükköztem
-
nTopee
csendes tag
válasz CsonkaImo #7032 üzenetére
Csinálj két különböző profilt (nálam mondjuk van egy amin összeállítva megy 900on a 4 venti, meg egy amin 2k körül), ha kinulláz mindent profilt váltasz, lerakod traybe, megnyitod megint és már működik is. Persze ha van olyan verziód ami működik akkor nem kell ilyennel vesződni, sajnos nekem csak ez az egy verzió jó, 2-3naponta meg meg tudom ezt csinálni ha épp állítanék valamit
-
eventus
veterán
válasz CsonkaImo #8109 üzenetére
Akkor hátra is mehet egy Apache venti, ez halkabban dolgozik magasabb fordulaton is. Felül lehet P/P Corsair ventivel, de lehet Apache is. Inkább utóbbi. Vga ennyire befűt? Ha elölről több friss levegő jön az új ventikkel, akkor az is hűvösebb lesz.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Robotporszívók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest