Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Most értem a végére a játéknak, de egy kérdés nem hagy nyugodni.Mit keresnek a sivatag közepén pocsolyák?
-
DigitXT
nagyúr
Minden verseny megnyerése Hardcore fokozatban?
Én egyelőre csak az Extreme-et vállaltam be. Vannak
húzósak, de vannak elég simák is, még így is...
Azok után, hogy online milyen elvetemültek vannak, a
gép nem sok újat tud mutatni, de ha pl. nem épp nem
a legjobban sikerült az autóválasztás, akkor izzasztó.Szerk: persze mindezt setup nélkül, tehát 1:1 ellen...
(Amúgy pont pl. Throwdown-ban elég gyengék sajna.)[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
hakos1987
őstag
helo!
olyan gondom volna, hogy dirt 2 random 1-2 percen belül kilép (dirt 2 exe hibát észlelt, ezért leállt...)
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
megköszönném!szerk: win7 X64
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
DigitXT
nagyúr
nem birnak veled maskepp
Látom nem figyeltél: a panasz úgy szól, hogy több, mint két másodpercet
kap, mindezt azért, mert levágtam két kanyart (a játék lehetőségein belül).Ehhez képest 1:34.87-tel voltam 5. mindenféle vágás nélkül, ő meg eddig
a vádlónak szánt shotokon, s a beszóláson kívül semmit nem mutatott fel
ezen a pályán ezzel az autóval (most néztem meg, hátha ott van legalább
az az 1:35.XY, de nincs semmi ott egyelőre, ami persze azt is bizonyítja,
hogy jópofa dolog ez a rallyzás rallycross autóval, de még nem népszerű).
(Btw. nem értem: ha célba ért, akkor fent kellene lennie a leaderboardon...
Ha meg végig sem csinálta a pályát, úgy honnan tudja, mennyi az annyi?)Unjak h mindig nyereszkedsz
Ebben van valami. Kihívásom lényege: 1:35-ön belül milyen setuppal?
Fogd fel Throwdown-nak. Zoli is csinált már párat, íme neki is egy...
(Az ok pedig rém egyszerű, avagy roppant egyszerű: le lettem hülyézve
néhány megállapításom miatt, most lehet bizonyítani az ellenkezőjét...)Jah igen: belső nézetből mentem. Nagy leszorítóerővel. OFF-OFF.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
A DiRT1-ben nem volt setup? Igaz, hogy ott sosem "piszkáltam" az autót,
de virtuális WR-eket (tehát amit a játék annak mond, de nem online a dolog)
ott is futkorásztam, egy-egy kedvenc pályán. Ott is az volt a célom, hogy az
összes versenyt megnyerjem a legnehezebb fokozaton: még nem tartok ott.
Természetesen belső nézet és gamepad. (De ezen nem veszünk össze.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Zoliwrc
aktív tag
Hello Barátom!
Megoldom Én az úton is, már csak 0.28mp re vagyok az idejétől, nem kell a "bajnokok" útján menni, lerendezem anélkül is (megnézhető ghostban) Combos lesz így hátrányból, de talán találok még valahol pár tizedet
[link]
Ha bokorugró lennék 1:31-32-et simán hoznám.
Gyere át valamikor a héten, kéne enni egy fain pizzát. -
Zoliwrc
aktív tag
válasz DigitXT #2758 üzenetére
Pff, hiányzik egy kereked vagy kettő
Az hogy nem megyek be a célba az egy dolog, vannak időellenőrző pontok a pályán, ahhoz szoktam viszonyítani, ha az utolsónál nem oké, nem is folytatom, vágod nagyokos?
És a célvonal előtt lehet pause-t nyomni, mondjuk közel fél mp-el, így roppant egyszerűen megállapítható egy körülbelüli idő, mert 1:35 körülit írtam[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
Néhány ezresem van Zoli győzelmére!
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Doki-HUN1978 #2763 üzenetére
Köszönöm ez jólesik, de mondom ez nagyon meredek tényleg, nagy hátrányból kell felállni.
Ilyen rövid pályán. Ezért is szeretem a hosszabbakat, ott meglátszik ki mennyire stabil, jól megy DigitXT csak ezzel az állandó magyarázkodással, mellébeszélésekkel az őrületbe kerget -
DigitXT
nagyúr
válasz Zoliwrc #2762 üzenetére
Faxom az egészbe, vannak komolyabb gondok is az életben, mint hogy egy önjelölt Schumachernek bizonygassam, hogy ugyanahhoz a célhoz több út is vezet, és nem bolond az, aki másik úton jár. Most nem szó szerint (levágás vs nem levágás), hanem képletesen. Vö. vezetési stílus és beállítások, stb.
Több beállítás, nézet, kontroller, pilóta működik, nem csak egy. Lehet, hogy egyik gyorsabb, mint a másik, de van akinek ez fekszik, van akinek az. Én betartottam azt, amit mástól is elvártam volna (személyeskedés mellőzése, a másik nem lehülyézése, lehazugozása, lecsalózása), de csalódnom kellett. Ezért most megfogadom a Mester tanácsát, és többet nem írok ide.
Aki értette a HSZ-eimet, esetleg a tartalmukat is felfogta, netán érdekesnek találta, az így járt. A többieknek meg úgysem fog hiányozni a "mellébeszélésem".
További jó versenyzést mindenkinek!
Szerk: konkrétan ma IRL lesérültem edzésen (nem, nem bokorugrás közben, nem autóversenyen), szóval amúgyis hanyagolnom kell a játékot, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Effendi60
csendes tag
jaja az a sivatag engem is érdekelne
Megy egy 100% save, ugyanis reinstallnál elfelejtetem lementeni az Xlive mappát -
fulcrum
tag
Sziasztok!
DIRT2-t PS3-on játszom, és nem akarja ismerni a Logitech MOMO Racing kormányomat, pedig eddig minden játék ment vele
Van valami ötletetek, mit csináljak vele, hogy működjön?Linux for human beings
-
Sonja
nagyúr
válasz fulcrum #2772 üzenetére
Semmit nem tudsz tenni, legfeljebb várni egy patch-re, mivel PS3-on nem támogatott a MOMO. Hivatalos fórumon van az infó!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz bokrosolajos #2769 üzenetére
Szerintem meg jó magyarázat, hiszen ha a sivatag kövepén nincs víz akkor ZERO értelme lenne a DX11-nek
Sivatag pl morocco -
bokrosolajos
őstag
válasz Unbaised-Ben #2774 üzenetére
Marokkó video. Nincs itt sehol sivatag. Sivatagban 1% alatt van a növényzet
Egyszer-kétszer látszik, hogy agyagteknőben megy a kocsi. Ez bizony nem homok. Az agyag meg nagyon jól megtartja a vizet
Ha jártál már eső után az alföldi szikesen, az tök ugyanilyenTovábbra sem értem, a DX11-re miért magyarázat, ha mindegyik DX-ben ott van???
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz bokrosolajos #2775 üzenetére
Itt a sivatag szóval van a baj
-
Effendi60
csendes tag
válasz bokrosolajos #2775 üzenetére
Figyuzz már, a progi miért nem engedi a felnit kicserélni? az STI-re próbálom felpakolni az STX-nek a papucsait, de valahogy nem engedi, folyton valami nem várt folyamatról hablatyol...
Pedig az n12-re át bírtam dobni az rs200-nak a kerekeit -
-
Effendi60
csendes tag
válasz bokrosolajos #2779 üzenetére
Kompletten az egész kereket úgy ahogy van...
De az sti-nél nem akarja az istenért sem, pedig arra nevezem át -
Enton
addikt
válasz Effendi60 #2780 üzenetére
Akkor ott már jelentős mértbeli eltérések lehetnek a koordinátákban, és vagy összeér valamivel vagy csak mert amugy sem erre találták ki, nem működik
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
iwu
addikt
válasz DigitXT #2746 üzenetére
Hát, szabiról visszatérve átrágtam a lemaradást a fórumban.
GRAT a WR dobogósoknak!!!
bár 1-2 dolog szúrta a szemem...
srácok, minek így elmérgesedni 1 "játék" miatt.
Csak egyetlen megjegyzés ehhez a mondathoz: "de a játék szabályain belül nem csalás"
a szabályokon túl van egy olyan szó , hogy "sportszerűség" - ebben az én véleményem benne van a dologról.
Aki tökön répán átmenőst akar, annak javaslom ezt az öreg gyöngyszemet.
Remélem senkit nem bántottam meg ezzel a hsz-szel, maradok tisztelettel:
iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Breki
veterán
válasz fulcrum #2772 üzenetére
Én PC-n és más kormánnyal játszom, de hátha segít.
Nálam sem ismeri fel külön, hogy milyen kormány, de mikor a beállításoknál pl steeringnél forgatom írányba akkor beveszi és utána jól működik vele.
Próbáld meg hátha ilyen egyszerű a megoldás.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
szeverin
csendes tag
sziasztok
akinek G25-e van és nyomja a Dirt 2 az légyszi mondja már el nekem,hogy miért ég a féklámba amikor nem is nyomom a féket?
hogy lehet orvosolni?meg jó lenne egy beállítás.cfg a kormányhoz,hogy életszerűen adja vissza...
degress
ffb ?%játékon belüli állítások stb.
köszi előre is
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Most kezdtem el az online játékot.
Viszont furcsa hogy játék ,verseny elején nincs autó beállítás.
Tehát akkor mindenki egyforma autóval megy?
Vagy én nem tudok vmiről.
Másik. Csak olyan szerverekre lehet bemenni ahová a gép dob?
Nincs vmi lista ,nagyobb ,összetettebb mint a néhány választási lehetőség amit a gép ad.?
Nem is tudom talán másra számitottam.Remélem lehet másabb is ,csak én vagyok
figyelmetlen.
Adtok némi magyarázatot?
Köszönöm.-Galaxy S20 - The best-
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz szeverin #2786 üzenetére
Szia!
Én G27-el nyomom, itt vannak a beállítások:
[link]
[link]A fékpedálodnak nincs holtjátéka, azért ég a féklámpád, állítsd be a linkelt képek szerint, azok az enyémek.
Valamint a kormányod szoftverében (Logitech Profiler), Options-Global device setting, 200 fokon legyen a kormányelfordulási szöged, így kényelmesen tudod használni a lepkeváltót a kormány bármely állapotában. A felső 3 csúszka lehet 100%-on. -
Zoliwrc
aktív tag
válasz csabicska #2787 üzenetére
Ha profi bajnokságot (Pro Tour) mész, ott nem lehet autót állítgatni, alapbeállítással kell menni.
Ha Jam szezonra mész[link], ezen belül egyéni verseny, ami ide vezet[link], itt máris kiválaszthatod azokat a versenytípusokat amik Téged érdekelnek (legyen bármely), rányomsz a mérkőzések keresésére és máris beadja a jelenleg futó összes Jam versenyt[link]
Itt tudsz lapozni lefelé és alul látod az adott versenytípust és a hozzá tartozó opciókat.
Jam szezonon engedélyezhető az autó beállítása. és saját versenyt is tudsz kreálni, Jam szezon-Egyéni verseny készítés, itt Te szabhatod meg a pályákat, sérülést, beállítási lehetőség engedélyezése stb..
Esténként ilyen versenyeket szoktunk menni, ahol lehet állítani az autót.
Előbb valaki megjelölt barátnak Csizzihungary néven, innen valamelyikőtök?[ Szerkesztve ]
-
-
szeverin
csendes tag
válasz Zoliwrc #2792 üzenetére
nem segít az se,ha felnyomom a holtjátékot,akkor is ég,próbáltam azt is hogy egy gombra áttettem a féket,akkor is ég,úgy nem ég ha billentyűzeten van az irányítás,legújabb driver win 7 64 bit.
azt is próbáltam,hogy hátha az usb hosszabítóval van valami,akkor is ég...
felteszem a racedrivert azt megnézem ott is hogy mi a páyla,de szerintem ott nem ég akkor mi lehet a baj?köszi a gyors választ
-
samu74
addikt
Szasztok!
Belefutottam egy érdekes bugba(eredeti játék ),egy futam után visszarakott 1-es szintre és az XP pontok is nullázódtak...Viszont az összes achivement és pénz/pálya meg megmaradt. Kb. 35-ös szinten tartottam...Érdekes nem?-----------
-
szeverin
csendes tag
válasz Zoliwrc #2796 üzenetére
köszi szépen a segítséget,újraraktam a drivert,és most jó minden,bár nem értem,mert ez a driver volt akkor is fenn,de most jó úgy hogy adok neki 5% holtjátékot.valószínű az volt a baj,hogy rá volt tudva a gamepadom is az usb re és az nem teccik neki,vagy nem tudom.
Köszi a segítséget mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest