Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Igen ez még a kiadatlan verzió hibája, a teljes játékban már biztos eszközölve lesz, nálam van FF Win 7 alatt, Xp-ig még nem jutottam el, de szerintem ott is lesz.
Ugyanugy Formula force EX.
Igen megvannak a profil filok eben is, most néztem.
Szal ennek a verziónak a hibája hogy eleve profilt sen kreáltat veled és így nem menti el.
Majd a teljesben majd lesz GFWL és az ment mindent.
Ebből az még ki van hagyva.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Nem értem, mitől lehet. Nálam is így műxik, mint eddig a DIRT meg GRID-ben, leveszi az ff-et indulásnál és rajtkor rakja rá vissza, ha be van állítva.
Az optionsban kutakodjál még lehet ott van valami elállítva.Van a két mappa DX9 és DX11 most mindjárt felcserélem őket. Kiváncsi vagyok mi történik ekkor majd.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
De nem hiszemel hogy még senki nem rakta fel valami jobb gyorsabb, vagy .hu vagy .com-os oldarlra.
Vagy ennyire fosnának a codemasterstől, hogy még véletlenül sem terjesztik a a nemhivatalos demot.(#305) - = Zk = - :
Még a Dirt és GRID között próbáltam, meg a hangokat próbltam még, de sajnos érzik hogy nincsennek jó helyen, ha átmásolod őket."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Ha a letöltött mappában szereplő patch-re gondolsz akkor az az aminek nem sok köze van a lényegi játékhoz, inkább a futási teljesítményben játszott szerepet. Hisz csak egy exe meg két hozzátartozó változokat tartalmazó file-ról van szó.
Már elkezdtem kormánnyal is szenvedni, de jelenleg még a 3:10 is jó cél lenne kormánnyal.
-
Enton
addikt
(#476) DigitXT; Sonja (#477):
Én is ugyanezt mondom csak még arra reagálva, hogy már nem fogják megmásítani a pályákat a levágható kanyarok miatt, hanem csak optimalizálnak és bugtalanítanak.(#476) DigitXT:
Azt hittem csak próba ként dugtad rá amikor ezt említetted. De ha így állunk akkor érthető. Én is hasonlóképpen vélekedek. Túl könnyen hozzá lehet szokni a jóhoz.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Pedig nálam a 9.8-cal semmi gond, a lakókocsiban is jól megy. Egyedül a benchmark-kal van valami probléma, mert a végén nem ír ki semmi eredményt, 0fps mindenhol.
Fraps-sal mérve viszont(1920x1200 4xAA, amit lehet maxra állítva):
min 41
max 57
avg 49.428Amúgy a játék egész jónak tűnik, bár nekem még mindig a Colin2 az etalon.
-
DigitXT
nagyúr
Mivel sorkizártra tördeli, sok különbség nincs...
Arra a HSZ-re, amire ezt írtad, amúgy nem tudom,
mi lenne a panasz. Ha túlzásba esek, s vers forma
lesz belőle, akkor lehet panaszkodni: majd figyelek.
(Voltak már keskenyebb HSZ-ek. Úgy írok, ahogy.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Enton
addikt
Nálam a víz semmivel sem szebb.
Viszont ami nagyon szembetűő változás hogy itt ha kijössz a lakókocsiból már máshogy vannak elrendezve az emberek és használati tárgyaik.
Ennél többet jelenleg nem tudtam megállapítani belőle."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Sonja
nagyúr
Tévedtem, még sem szebb a víz.
http://imagerz.com/QENEUUtvAwICB1JKGAVR
http://imagerz.com/QENEUUtvAwICB1JKQAVR
http://imagerz.com/QENEUUtvAwICB1JKQwVRHa csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bpx
őstag
akinél a hotfix "használt", annak simán a 9.11-es catalyst is használt volna, mivel ez egy 100+ MB-os csomag, amiben az is benne van
(egykártyás rendszernél ofc)maga a hotfix erre való:
"Problem Description:
ATI CrossFireX™ is not being utilized when playing Dirt 2."
[ Szerkesztve ]
-
maflame
aktív tag
Köszi, de azt hiszem az van fent! Azért azt hiszem, mert tegnap gondoltam, felrakom az asusos drivert és ott volt egy nov 20 körüli, ami a 9.11 és egy pár nappal későbbi ami meg gondolom a hotfix. Ez utóbbit raktam fel.
Valami össze van nálam akadva valamivel... De MI??? Mondom, belső nézetben "vízfolyás", külsőben és visszajátszáskor meg "dadogás"...
Nem értem!!!!! Azért holnap megnézem még, milyen a steam-es verziót[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Ez mire jó és hogy is működne?
Jöhet pm-ben is."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest