Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Jelenleg nem enged még nem enged egyetlen egy játékot sem fel a GFWL. Mindenki erre panaszkodik aki a steamen vette meg és már letöltötte.
Elméletileg dec 8.-ától engedik majd a multit. De ez még nem hivatalos."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
Enton
addikt
Nehogy csinálj magyar accountot. Eddig nem egyen voltak akik azért sírnak mert lehet odavan a kulcsuk, ami mostmár csak 1x felhasználhatós.
Max a supportosok tudnak neked uj kulcsot adni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Forza_JUVE
aktív tag
Akkor viszont nem tudom miért tünt el Neked, ha eredeti ?!
Abban esetleg tudsz segíteni, hogy hogy csináljak offline-t ??
Amikor elindítom a játékot beírok ilyen-olyan nevet, szóval gyanítom h ez az offline profil, de ha semmit semtudok menteni, ha kilépek, minden resetelődik! -
-
DigitXT
nagyúr
Talán lehet pénzért is, de alapvetően játszani kell.
Nekem a FlatOutból volt 630-om, a DiRT-ben meg
hozzájött már annyi, hogy van 800, csak ugye ezt
is jól végig kell gondolni, el ne szúrja az ember.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
Mik azok a nyilak? (Sejtem mire gondolsz, de az életben olyan nincs.)
Nézd meg a videót, amit nemrég linkeltem, löki neki a sódert, és kész.Sonja: azért ne a DiRT-ből tanulj meg vezetni, ha egy mód van rá...
Ettől függetlenül megpróbálhatod belső nézetből, hátha jobban ráérzel.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
Magamat ismétlem: a füled mire van? Szerk: DiRT-ben nyilak?
Sonja, picur220: sem a DiRT, sem a Shift nem szimulátor,
így csak szórakozásra jók (de arra mindkettő megfelelő),
persze hogy így nem lesz olyan, mint igazából.De utcai autót amúgy sem vezethetsz kis itthon 130 felett,
illetve offroadozni sem a vasárnapi vezetők szoktak, szóval
ezen nem kell aggódni. Jah, és az életben nincs "bocs ezt
benéztem, visszatekerek", szóval kellenek a játékok is.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
1,2 misi darabja, és homorú a felületük, viszont
nem szabványos a felbontásuk. Igazi Best Buy.Btw. amíg ilyen sz*r torzított képet tud csak ez
a technológia az oldalsó monitorokra varázsolni,
addig nekem az olcsóbb verziója sem kéne...https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy kuponom van.Leszedtem a Streamet,felraktam a játékot, csináltam microsoftos acc-ot.Viszont nem enged kapcsolodni.Valami hibaüzenet ír ki, hogy az én országomból nem elérhető.Lszi, ha valakinek ilyenje volt és megoldódott segítsen.
Üdv:Tony -
JohnR
aktív tag
Javaslatom, ne driverben állítsd be az AA-t, mert Gridnél is belefutottam abba a hibába, és sohasem simította ki az éleket. Ha hagytam alkalmazás vezérelten és a játékban állítottam be, akkor jó volt. Bár előfordult, hogy így is állítgatnom kellett, mert nem akarta elfelejteni bűnömet
[ Szerkesztve ]
-
JohnR
aktív tag
Örülök, hogy segítettem. Engem is szívatott elég sokszor a grid, és sokat kísérleteztem vele, mert rohadtul zavart amikor már a bejelentkező képen lépcsős volt a korlát.
És ezt minden új drivernél el kellett játszanom, vagy ha vmelyik másik játékhoz driverben állítottam be a szűrőket
A két motor meg majdnem ugyanaz, és annak ellenére, hogy ez már erősen ATI párti, ezt a hibát mégsem javították ki. És úgy néz ki nem csak nálam jelentkezett... -
szeverin
csendes tag
hogy derítem azt ki,hogy most hardver vagy rendszerhiba?
videokari tesztprogramot futtattam: furmark--hiba 0
prime95 8 órás teszt hiba 0gép: i7 920
rampage 2 extreme
geil 6gb 1600 ram tri channelcsak a dirt 2 nél vettem észre,máshol semmi baja...
lécci valakinek van valami ötlete írja le köszi
-
DigitXT
nagyúr
nem birnak veled maskepp
Látom nem figyeltél: a panasz úgy szól, hogy több, mint két másodpercet
kap, mindezt azért, mert levágtam két kanyart (a játék lehetőségein belül).Ehhez képest 1:34.87-tel voltam 5. mindenféle vágás nélkül, ő meg eddig
a vádlónak szánt shotokon, s a beszóláson kívül semmit nem mutatott fel
ezen a pályán ezzel az autóval (most néztem meg, hátha ott van legalább
az az 1:35.XY, de nincs semmi ott egyelőre, ami persze azt is bizonyítja,
hogy jópofa dolog ez a rallyzás rallycross autóval, de még nem népszerű).
(Btw. nem értem: ha célba ért, akkor fent kellene lennie a leaderboardon...
Ha meg végig sem csinálta a pályát, úgy honnan tudja, mennyi az annyi?)Unjak h mindig nyereszkedsz
Ebben van valami. Kihívásom lényege: 1:35-ön belül milyen setuppal?
Fogd fel Throwdown-nak. Zoli is csinált már párat, íme neki is egy...
(Az ok pedig rém egyszerű, avagy roppant egyszerű: le lettem hülyézve
néhány megállapításom miatt, most lehet bizonyítani az ellenkezőjét...)Jah igen: belső nézetből mentem. Nagy leszorítóerővel. OFF-OFF.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
A DiRT1-ben nem volt setup? Igaz, hogy ott sosem "piszkáltam" az autót,
de virtuális WR-eket (tehát amit a játék annak mond, de nem online a dolog)
ott is futkorásztam, egy-egy kedvenc pályán. Ott is az volt a célom, hogy az
összes versenyt megnyerjem a legnehezebb fokozaton: még nem tartok ott.
Természetesen belső nézet és gamepad. (De ezen nem veszünk össze.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Zoliwrc
aktív tag
Hello Barátom!
Megoldom Én az úton is, már csak 0.28mp re vagyok az idejétől, nem kell a "bajnokok" útján menni, lerendezem anélkül is (megnézhető ghostban) Combos lesz így hátrányból, de talán találok még valahol pár tizedet
[link]
Ha bokorugró lennék 1:31-32-et simán hoznám.
Gyere át valamikor a héten, kéne enni egy fain pizzát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest