Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
OK, a **_lights.tga.dds -t bármelyik másikból pssg-ből kiveheted, mert az (sajnos) mindegyik Subinál ugyanaz Engedélyt adok rá, ennyi módosítás belefér
A file neve -amit linkeltél- ugyanaz, mert sajnos felülírtam, tehát ezt így megmondani nem tudom. Még a file mérete is detto. Egészen pontosan az lenne jó, amiben napocska van a szélvédőn !!!
De ha más nincs, legyártom újra!
( Csak marha nehéz a tetőt a szélvédővel összehozni, egy teljesen más file tartalmával ) -
bokrosolajos
őstag
válasz bokrosolajos #2151 üzenetére
Illetve, ha például a rallycross autón is üveg lámpát szeretnél, akkor bármelyik sti liveryből kimentheted a *lights* fájlokat aztán elmented az stx-esekhez, mert akkor pont ugyanolyan lesz mint a rallye változaton. Ez minden egyéb autóra igaz (gyanítom)
-
Breki
veterán
válasz bokrosolajos #2151 üzenetére
Na megnéztem a festés napocskás a szélvédőn viszont Solberg van.
Viszont szerintem meglesz az csak át kell néznem a korábbi livery mentéseim szerintem nekem bent van a játékban, de végig kell néznem, de kb negyed óra és meglesz.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz bokrosolajos #2153 üzenetére
Én a Dirt-ből csak a demot raktam most fel felbuzdulva a játékon, de ott nem igazán tudok menni tök hirtelen fékez és áll meg és számomra ez nagyon zavaró.
Vagy ezt be lehet vhogy jobbra állítani?
Bill-el és kormánnyal is próbáltam
-
Breki
veterán
válasz bokrosolajos #2152 üzenetére
És az egész kocsis pssg-t is át lehet rakni?
Tehát azonos kocsi kinézetét egyikből a másikba
-
bokrosolajos
őstag
Ez egy jó kérdés!
A pssg-n belül ugyanazok a file nevek, de hogy mit kezd a másik mappába való fájllal ? Fogalmam sincs, de gpndolom hibaüzivel kilépne...
Viszont ha ugyanazon a néven mented, ami a mappa neve, akkor szerintem nem lehet gond!Az viszont sokkal jobban érdekelne, hogy a previe bélyegképek, livery nevek hol találhatók, mert akkor azokat is hozzá lehetne igazítani a többihez
De jó lenn mentésed között megtalálnád, én pont Shift+F után TCommanderből utáni akció során eszméltem, hogy hello
-
Breki
veterán
na azt hiszem megvan ezt keresed?
elég a tga vagy az egészet feltöltsem?
nah felis raktam tessék
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz bokrosolajos #2160 üzenetére
Egy fehér lámpával
De nem olyan fontos, szval semmivel
Arra viszont kiváncsi lennék ki szedte le united states-ből amit felraktam.meg esetleg a Dirt-es fékezés dologra válaszolhatnál.
-
bokrosolajos
őstag
Hoppá! A friss videoimat már hostolják is Íme
-
Breki
veterán
válasz bokrosolajos #2162 üzenetére
És ezt a Demóban nem lehet kipróbálni, vhogy?
Mert a teljest csak akkor szerezném be, ha tetszik.
-
Breki
veterán
Na találtam egy demóban is kipróbálhatót itt
DiRT TWEAKER
DiRT Tweaker is a simple mechanics file modifier that makes it possible to change the brake strenght and wil work on both the full version of the PC game and the PC demo.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Zin
őstag
ave fps:27 minimum meg 20. az jo 260 gtx-tol mi urak?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Zin
őstag
3. lettem elso truck szerube és miert nem enged tovabb?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Enton
addikt
Legyél első akkor tovább tudsz jutni.
Az eredményed pedig nem éppen egy 260-hoz illő, sokkal jobban kéne muzsikálnia.
Milyen beállításokkal játszol?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
BullKoxa
őstag
Elvileg betettem ezt a kocsiSkint de nem látom a játékban.Lehet azért mert még csak a 45%-nál vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ha valaki tudja a megoldást, dobjon rám egy privit. Köszi!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
konas
senior tag
Hello.
Uj rendszert szeretnek feltenni a gepemre meg ma.Egy XP-t az eddigi 7- helyett..
Pontosan melyik mappat kell kimasolanom a save games-en kivul hogy mukodjon a jatek onnann ahonnan abbahagytam.,.Valami X-live-ot de nem talalom hol van???
Steames a Dirt 2-om...
Valaszt koszonom.. -
fanfany65
tag
Hali!
Sikerült regeljek a windows live-ra,DE nagy szemétségnek tartom ,hogy igy kibabrálnak azzal aki eredeti szoftvert használ!Szó szerint kényszeritik az embert ,hogy csaljon!
Ha nem olvasod a forumokat buktad a cd key-t és ugyan ugy off-line profilal játszol mint aki virágbolti verziot használ.Nem lehetne erröl egy kicsit több infot kapni vagy mi itt magyar régioban lévök le vagyunk ...ejtve!Ez nem korrekt akkor miért várják el ,hogy mi azok legyünk!!
Irrgum meg burrgum!!!! -
Menyus911
tag
Sziasztok, nekem az a problémám van, hogy amikor a menuben a lakókocsiban vagyok akkor az FPS lemegy 3-ra, egyebkent a játek megy átlag 50 FPS-el gond nélkul... valakinek valami otlete? én kifogytam..
-
Menyus911
tag
de nem talalom...sajna..
-
Breki
veterán
Egy kérdés van aki x1950 gt-vel játszik?
Most kell visszavini az új kártyámat cserére és a régivel kirak még az elerjén, a demonál meg a continue után hiába várok.
win 7-en néztem
[ Szerkesztve ]
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudok a játékban menteni? Mert kér az elején egy Live ID azonosítót ami elvileg az MSN címem, azt el is fogadja, de utána be kellene írnom a termékkulcsot, hogy tovább tudjak menni, de az nekem nincs! Erről nem esik szó sehol, szóval nem találtam rá megoldást!
Először szeretném kipróbálni, hogy megy-e meg jó-e a játék, mert fölöslegesen nem fogom megvenni!
A válaszokat előre is köszönöm! -
king69
csendes tag
Nem értelek titeket !
Szerintem a Dirt 2 méltó emlék Colin-nak.
A gépigény igaz eltúlzott mert nálam gond nélkül megy fúl grafikán.
/Gigabyte ep35 ds 3 Q9450 proci /2,66Ghz/ 2 gb Ram 1066 Mhz 9600 GT 512 ddr 3 giga kari/
Én is hiányolom a havas futamokat. Mellesleg nem árkádos ha valaki járt igazi rally versenyen tudja hogy több autó is van a pályán . Vannak árkád futamok is igaz Magyarországon rally cross - nak nevezik Szóval ez a játék a havas pályák kivételével magába foglalja az egész rally fogalmat és válfajait.
Vissza térve a gép igényre 1 haverom egy amd atlon 2500+ on 7500 gs illetve 1,5 gb ddr 1 el is fut neki persze nem fúl grafikán de játszható akadás nélkül.
Még annyit ha nem tetszik a játék ne szidd hanem kérd kölcsön vagy teszteld a demót és vagy meg veszed és élvezed vagy nem és akkor megmarad a pénzed is!!!!!!!!!!!!!!!és nem rontod el más örömét kedvét Na csá -
Breki
veterán
Én téged nem értelek
Ki szidta itt?
Szerintem a többségnek tetszik csak szeretnének több rally-s pályát és hasonló szakaszokat mint 1-2-ben.
Én speciel egy sok új francia, olasz, finn, svéd pályát tartalmazó packnak nagyon örülnék.
-
king69
csendes tag
Konkrétan azoknak szólt az űzi akik még az elején kritizálták a játékot de akinek nem inge ne vegye magára.Mellesleg sokan panaszkodtak arra hogy akadozik meg kifagy meg stb stb .Én pl eleinte ftp röl a relodost próbáltam és megy tökéletesen. Akinek meg kifagy vagy sokat torent-ezik és tele vírussal a gépe hiába mondják azt hogy neki semmi nincs a gépén . Még csak annyit hogy napi 3-4 gépet hoznak hozzám azzal hogy lassú de nincs vírus a gépén meg kifagy a játék rajta. Aztán bekapcsolás után derül ki hogy 3 file csereberélő fút a gépén plusz mellette négy triálos vírus irtó. Pedig köztudott hogy egyszerre csak egy irtót szabad használni mert kinyírják egymást.Meg herélt op rendszer stb szoval látok sok fura dolgot.
Vagyis aki játékra használja a gépet 1 jó aránylag erős gép
2 jó video kari
3 legújabb video driver
4 jó lehetőleg nem herélt rendszer
5 megfelelő 1 db vírus irtó
tehát további sok sikert akinek meg kifagy annak elöbb érdemes körülnézni a gép házában
nem e 1 p2 el próbálkozott -
DigitXT
nagyúr
Most komolyan jössz, beszólsz mindenkinek a semmiért,
majd közlöd, hogy te lewarezoltad a játékot, és nálad jó,
majd írsz egy semmitmondó "tanácsot" (mindenki vegyen
erős gépet, és akkor jó lesz), meg egy jó adag tapsikolós
képecskét? Azt hiszem erre mondják, hogy ezért kár volt
regisztrálni...[GONOSZ]
Azért kíváncsi lennék, hogy online ranglistán hol jársz.
[/GONOSZ]Btw. aki panaszkodott, az legtöbbje az online miatt, mert
nem volt triviális, hogy a Live regisztrációnál nem szabad
őszintének lenni. Ők természetesen megvették a játékot,
és nem is ilyen "nagy mellénnyel" állítottak be a topikba.A másik meg, hogy ATI VGA-n előfordultak akadások (pl.
a lakókocsiban konkrét diavetítés, stb.), de a VGA driver
frissítésével ez orvosolhatóvá lett: nem a játékosok voltak
hülyék hozzá, sorry. (De te biztos helikopter vagy.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
king69
csendes tag
figyeljetek még 1 szer eleinte ftp ről leszedettet próbáltam most én is eredetivel nyomulok.és akinek nem inge az ne is vegye fel mellesleg a fizetős ftp és az ingyenes fille cserélők közt van némi eltérés főleg a vírus százalék ami figyelemre méltó!!!! na mind egy ha valakit megbántottam annak bocs akit meg nem attól nem kérek elnézést szóval csak tippet akartam adni mi is lehet a probléma fő oka. na mind 1 és ha valakit megsértettem volna érzéseiben annak bocs akit meg nem annak jó játékot
-
Unbaised-Ben
senior tag
Öregem, ma elindítom a Dirt2-őt hogy játszak egy kicsit, erre nem tölti be az online profilomat, eredeti játék mielőtt egy okos közbeszólna.
Pedig végig ki van pörgetve a single, így minden elszállt, pedig nem is csináltam semmit a mentéssel, de mégis invalidként fogadja, stb, eszem megáll.
Komolyan, a codemasters csapatnál láttam a legszarabb savegame rendszert, az Dirt1 is szar volt, meg ez is... Istenem...
Nem tud valaki valami megoldást mi lehetett a baj, vagy hogy tudom visszavarázsolni a szűz mentésemet ami egyszer csak elb@szódott?
Corrupt a savegameBocs hogy összevissza beszélek, de felidegesít az hogy valami csak úgy elromlik, ráadásul egy savegame, amihez hozzá sem nyúlok...
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
DigitXT
nagyúr
Zoliwrc: jó versenyek voltak, megtiszteltetés volt rajtuk részt venni!
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...