Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Végre megvan nekem is!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Devil Smile
őstag
Udv All haver megvette a Dirt 2 ot es az a baj h mobil nete van.. (voda)
es mikor belepne a live ba ezt kapjuk:
can't connect to LIVE. A connection to the network is not avaliable. if you are using a ppp connection, make sure you establish that connection before starting the gamees miutan ezt megkapjuk van egy network status ful ahol irja h not connect es nem ir ip t se meg semmit se viszont tuzfalon kivan engedve a jatek net is van (igaz csak a mobil)
ezzel igy akkor nem is fog tudni jatszani?
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Sonja
nagyúr
válasz Devil Smile #3553 üzenetére
Kódot nem ír? Úgy könnyebb megtalálni a megoldást!
-
Sonja
nagyúr
válasz Devil Smile #3553 üzenetére
Azért keresgettem a hibára és ez találtam!
[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
válasz Devil Smile #3556 üzenetére
ahh lejart a szerkesztesi ido..
nah megneztem nalam belehet e jelentkezni az o Acc javal es nem mert a regio nem stimmel mint ahogy sokaknak se...
probaltam uj accot csinalni neki de nem leheet valsztani a regiot nem engedi gondolom IP alapjan automatikusan beallitaja es nem modosithato... amikor meg megjeleneskor en telepitettem magamnak akko lehetett valtoztatni.....Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, létre akarok hozni egy acc-ot és ezt írja ki:
Can't connect to Live. You may be using a Windows Live ID from a region this is not supported by Live.
Most vettem a játékot 1000-ért, és nem tudok multizni. Hotmailes címmel próbálok belépni, abba írtam be a jelszót is. Valaki meg tudná mondani hogy mit csináljak?RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
-
Źşë'
addikt
poén h van erre megoldás de azt az updatet azert nem lehet telepíteni mert angol nyelvű... magyar meg nincs végül is megcsináltam, manuálisan telepítettem egy 353 megás pecset..
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Devil Smile
őstag
Ki mit tud arrol h novembertol van Mo.n is Win LIVE???
-
Sonja
nagyúr
válasz Devil Smile #3563 üzenetére
November 10-től lesz magyarországon is elérhető a LIVE! Utána már elvileg tudod használni a magyar profilra regisztrált játékokat.
-
Devil Smile
őstag
Gondolom mar mas is talalkozott a problemaval h teljes kepernyon elmaszik az eger..
ugy ertem h van a gomb es az eger nyil kb 0,5-1cm rel lentebbvan a gombtol akkor lesz aktiv (tehat mintha akkor lenne a gombon)
lehet kicist erthetetlen ahogy magyarazom de eros volt az ejszaka...
ez a problema nem csak nalam all fent hanem a haveromnal is
viszont ha ablak modban futtatom a jatekot akkor tokeletes csak flull screennel uszik el..[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Azt valaki mondja már meg hogy miért ilyen rohadt érzékeny az analóg kar?
amikor meg hajtű kanyart veszek be, alíg akar kanyarodni. -
BalaNce87
addikt
válasz Devil Smile #3568 üzenetére
A játék alapból felismeri, részletesen állítottam át, de az gridbe jó volt, nagyon nagy változás nem lett tőle, lehet visszarakom alapra, de mondom nem módosítottam sokat, pl 100%-ról 85%-ra raktam meg ilyenek.
-
agemate
addikt
Nektek is elfelejti a játék az irányítás beállításokat, amikor alt+f4-el léptek ki verseny közben, vagy amikor kifagy a játék?
-
KBjunior
tag
Csak nekem nem szokott működni az Xfire DiRT2 közben? Pontosabban kiírja, hogy játszok vele, de screeneket meg videót nem tudok felvenni belőle és a többi játéknál (pl. Bf2) ott megy rendesen minden. Valakinek valami ötlet?
http://youtube.com/KBjuni0r
-
Źşë'
addikt
válasz KBjunior #3571 üzenetére
most nem tudom pontosan h csinál e képeket/videókat a fire belőle (nincs kedvem betenni a dvdt _)) de vannak olyan játékok amiből valamilyen oknál fogva nem lehet kimenteni őket! gondolom valami licensz cucc lehet a dologban :/ Fraps-al mindkettőre lehetőséged nyílik ha telepíted
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
agemate
addikt
A játékban amúgy mik a DX11-es effektek?
-
BalaNce87
addikt
válasz agemate #3576 üzenetére
Hát én dx11-es videókból ítélek tényleg nem saját tapasztalat, ha tényleg real DX11-et használnának a játékok, akkor az ki is fingatná a csúcskártyákat szépen, azaz minden tárgy vagy ha nem is minden de az alapok tesszellálva vannak.
Bad company 2-be is van DX11 csak éppenséggel azt se látod, nem észrevehető, ez a 11 mondjuk nem is egy teljes DX, nagyjából ugyanaz a helyzet, mint anno a 10-nél, szóval nálam marad a 9, igaz már nem xp-m van, de a látvány ugyanaz és nekem megfelel. 5000-es széria egy kezdése volt hogy valamivel adjuk el ugye újdonság arra meg repülnek a legyek. Ez az egész csak töredéke a DX11-nek, szóval nyilván ez is csak a kártyák népszerűsítésére ment elsősorban, mivel nem kiforott.
Az lehet hogy szebbek a fény árnyékok egy két játékba, de az se olyan hogy most attól szebb lesz az összkép, eredetileg a 11 úgy készült hogy ugyanazon a grafikán egy két szebb effect + gyorsabb teljesítmény. Én most már megvárnám a 6000-es szériát, aztán meglátjuk, 5000-es széria túl drága, persze az 5870-nek csúcsteljesítményéhez képest jó ára van, de az alatta lévők bőven túlvannak árazva. Szóval ha engem kérdezel nem vagy sokkal előrébb ha DX11-et használsz. -
agemate
addikt
válasz BalaNce87 #3577 üzenetére
Gondoltam én, hogy ez nagyrészt parasztvakítás egyelőre, de azért megvettem a GTX460-at, az kellően erős, hogy fullhd-ben az esetlegesen megjelenő DX11-es játékokat is elvigye alacsonyabb szűrőkkel.
Azért van, ahol észrevenni, pl Unigine Heaven-ben nagyon szépen látszik ez a tesszellációs effekt a cserepeken, a köveken már-már túlzás is. -
BalaNce87
addikt
válasz agemate #3578 üzenetére
Igen azt a motort is írni akartam de hát az nem bírja még egy 5870 sem 10-20 fps-nél többel futtatni. A GTX460-al jól jártál, én is azt venném ha lenne rá pénzem, és őszintén nem a dx11 miatt, hanem mert jó ár érték aránnyal rendelkezik, bár én 30-40-nél nem fogok többet vga-ra költeni, bár fejleszteni se fogok egy hamar, annyira nem dob fel ez a téma, meg nem is vagyok benne ebbe annyira, ez a 2. komolyabb gépem, össz vissz a 3. de hát az már jó rég volt.
-
iwu
addikt
hali!
nem tom, írta-e vki, de a MediaMarktban 1000HUF a Dirt2ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
KBjunior
tag
Neten szeretem tolni, de csak a haverokkal és mi kikapcsoljuk az egymásnak ütközést és csak a törés van bent, mert ha bejönnek hozzánk, nem egyszer fordult elő hogy a srác direkt ment neki a másiknak és pl egy rallynál mikor utól éred elég zavaró ha leelőzöd és direkt beléd megy.
Amúgy mostanában inkább csak single-el tolom, mert sokat kihagytam és már nagyon nem megy. sokat felejtettem. :S Single-ben is alig bírok első lenni. valamikor már csak a legkönnyebben megy sajnos. De hát ez van...
[ Szerkesztve ]
-
KBjunior
tag
válasz S. Szabi #3586 üzenetére
Hát én most fősulizok és ilyenkor hétköznap csak laptopon vagyok, ezért én csak hétvégén nyomulok, de mostanában hanyagolom a DiRT öt mert örülök, ha tudok Tankozni (World of Tanks Beta). Általában, mikor felhúzom magam, akkor szoktam menni. Vegyél fel barátnak KBjuni0r ( az o egy nulla ), aztán ha éppen gamelek és te is fent leszel majd jösz
-
Archer
őstag
Kipróbáltam a játékot, játszottam vele pár órát. Lassan ebből a sorozatból is "néédforszpííd" lesz? A Dirt 1 pár dolgot meg az akkor iszonyatos gépigény leszámítva fogjuk rá, hogy tetszett de ez nem jön be. A last man standing vagy mi nagyon gagyi, arcade lökdösődés az egész, de a nikecell kockák elütése is elég kiábrándító, a buggy-s versenyeknél meg úgy sodródik az autó a kanyarokban még 50-el is mintha korcsolyapályán menne. A lökdösődéses marhaság helyett inkább tettek be volna hillclimbing-ot vagy kamionokat. A menüt meg szerintem még jobban meg kellett volna bonyolítaniuk. A grafika amúgy szép és jól optimalizált, a rendes rally-s részt jól eltalálták. Visszatérhetnének a gyökerekhez mert ezzel a mézes-mázas játékmenettel meg körítéssel szerintem elég rossz irányba mennek.
Erre emlékszik valaki? Valami ilyesmit összehozhatnának mai köntösben.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
KBjunior
tag
Hát a menü szerintem konzolosítás áldozata lett. Nem tudom érted e mire gondolok. Amúgy a játék menetével nekem nincs gondom, a lökdösődéses cucc az igen érdese, mert ha téged löknek meg akkor repülsz 2 km-t ha meg te löknéd, mint ha valami 20t -s jármü lenne ellened.
Na a buggy egy érdekes állat faj. Én is utálom őket.
//DiRT 1-el sajnos nem játszottam, pedig biztos jó lehetett az is.
-
BalaNce87
addikt
Sajnos ezzel én is így vagyok, megbántam hogy megvettem igaz csak 990 volt, de amiket leírtál pont az a szar benne, nah meg az az amerika faszság egyszerűen nemtudom megszokni, nah meg a zenék tipik amerika punk shit, persze ezt megoldottam azzal hogy levettem a zenét 0-ra. Nem hiába hogy ilyen hamar lecsökkent az ára. A grafika ami tetszik benne, nah egy két igazi rallys pálya azok jók, de az megint gáz hogy az amerikaikon kivül az ellenfeleket kb senki nem ismeri aki ott van a rally témába, én ismerek egy két nevet onnan, de nem a rallyból hanem pl dave mirrát még bmx-ből, gondolom annyi pénzük van ezeknek hogy mindent kipróbálnak unalmukba. A menü meg hát igen 5000 kép feljön mire végre eljutsz addig hogy más versenyt játszál. A kanyarodás meg, alíg nyomon neki de már borul meg kicsúszik, de hajtű kanyarba meg baszik rendesen kanyarodin amikor csutkán van az analóg kar.
-
Archer
őstag
válasz KBjunior #3590 üzenetére
Szerintem próbáld ki az első részt, grafikában nem sokban marad le viszont valamivel komolyabb hangvételű, mint ez. Az autók beállítása is jobban ki van dolgozva, nem ilyen "rubrikákat" kell jobbra-balra húzogatni. Meg a lökdösődős marhaság sincs még bent.
BalaNce87: ezek szerint Dave Mirra-ról nem csak nekem jut eszembe a bmx bár most kicsit utána kerestem, a Rally Team USA-nál valami versenyző. Akkor már licenszelték volna be mondjuk Robby Gordont, volt szerencsém látni (előben) a Monsteres Hummer-el versenyezni, állat egy ember ahogy azzal a döggel nyomja. Amúgy én is 990-ért vettem, annyit megért de a hajamat kitéptem volna ha anno megveszem teljes áron.
[ Szerkesztve ]
-
-
Archer
őstag
Már nem vagyok akkora játék fan, hogy valamit rögtön a megjelenés pillanatában meg keljen vennem (na jó, két ilyen játékom van még régebbről). Nagy nevű játékokat vettem meg idén az ilyen-olyan akciókban, leárazásokban, 1-2k-ért. Ha nincs rá pénzem vagy sajnálok rá annyit, nem veszem meg csak később aztán letudva. Most is van itt a polcomon vagy 3 cím amit még kis sem próbáltam mert nincs rá időm. Sosem értettem, hogy van valakinek annyi ideje, hogy az összes nagyobb címet végigvigye akár többször is, ami mondjuk egy rpg-nél nem kevés óra.
KBjunior: nem mondtam de 8-9k-t vagy nem tudom mennyi volt a megjelenéskor nem is ér.
-
Ventur@
senior tag
válasz BalaNce87 #3591 üzenetére
Véleményem szerint az az "amerika f*szság" vonal azér van benne, mert egy új piacra akartak így betörni. Érsd: USA. Kint a rally-nak nem nagy hagyománya van, vagyis ha egy ízig-vérig rally-s játékkal jönnek ki (Bármelyik Colin a DiRT 2 elöttig, RBR, Rally Championship 2000 vagy akár a mostani WRC 2010) nem hiszem hogy túl nagy keletj lett volna az USA piacon. Ott gondolom senkinek semmit nem mond egy Rovanpera, Loeb, Hirvonen vagy akár Latvala. Sajnos! Mivel ez az X Games vonal kezd elterjedni (bár én sem vagyok oda érte. Látvány oké, de itt kifújt.) így könnyebben eladható. Persze itt Kelet-Eu.-ban szerintem keveseket érdekel az X Games, ide nekünk rally kell . Ezért is felek kicsit a DiRT 3-tól az előzetes képek alapján, mivel úgy tünik lesz benne az a ghymkana . Remélem nem lesz, hanem csak fasza csapatás és jó változatos időjárás .
Persze ez mind csak az én véleményem/meglátásom .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
ProEvoFan
nagyúr
Steam szerint 162 órát játszottam a Dirt2-vel.Online 79lvl, single 89lvl-en álltam meg.Én meg vagyok vele elégedve.Az amerikai hangulaton túl kell esni, ha egyszer sikerül, akkor nagy élményben lesz részed.A végén már legnehezebb fokozaton toltam, nagy élmény volt
A Dirt3 visszatér a hagyományos rallyhoz, ami igen pozitív...nagyon az -
spuros
őstag
Én most vettem meg. Rendes dvd-s verzió. Offline nagyon bejött a jaték, ezért nem is értettem itt sok emberkének mi is a baja vele..
Légyszíves magyarázzátok el nekem, hogyan is megy ez a Windows Live acc dolog. Mert itt olvastam olyat, hogy el lehet csúszni bizonyos dolgokon és akkor ugrott a játék még ha eredeti is. Továbbá, hogy november 10 után lesz elérhető itthon a win live. Hogyan kell online accot csinálni meg ilyenek. Tehát ha vki megtenné nekem, hogy a lehető leg szájbarágósan leírja a menetet akkor azt nagyon megköszönném.. Megmondom őszintén fosok, h vmit elrontok és elszáll az eredeti game.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest