Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyber_Bird

    senior tag

    válasz FecoGee #8288 üzenetére

    Normal esetben igen.
    Nem tudom nalatok hogy van, en akiket infosokat ismerek, azok altalaban ugy szoktak, hogy ev kozben 1-1 napot kivesznek, altalaban a hosszu hetvegek/ munkanap cserek idejere, aztan ev vegen vagy ev elejen egyben kiveszik az osszes fennmarado napot, es akkor pihenik ki az egesz eves faradalmat.
    Ebben ugye az a gond, hogy ilyenkor szinte mindenki rokont latogat.

    Az hogy 1 munkanapot minden heten visszavasarolsz, az meg lehetoseget ad arra, hogy olyankor elmenjetek kirandulni, vagy csak setalgatni, esetleg valami szervezett programra. Akar szimplan csak moziba beulni, vagy otthon maradni, es lustalkodni, vagy jatszani a gyerekkel. Tehat mas az ha minden heten van +1 ilyen nap. Legalabbis szerintem, de lehet csak en erzem igy :)

    Mas:
    Ha mar ilyen temak is szoba kerultek, ti mit ereztek fontosabbnak?

    Egy munkahely, ahol atlagon felul keresel, laza a munkarend, viszont szakmailag csak akkor tudsz fejlodni, ha megteremted magadnak a lehetoseget, (self-study), Nagy eles halozaton gyakorlatot szerezni pedig csak ugy tudsz, ha te mesz utana a projectnek es rakod ossze nullarol, es adod el az otletet a vevoknek.

    Vagy, egy olyan hely, ahol szakmailag nagyon tudsz fejlodni, remek lehetosegek vannak, sok nagy halozattal talalkozol, viszont a fizetes eppencsak atlagos, a munkared pedig erosen kotott?

    Ki melyiket valasztana (valasztotta?), es miert?

Új hozzászólás Aktív témák