Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akiii
tag
válasz Hedgehanter #8400 üzenetére
ugyanez itt, aws, azure blabla..
-
vadito
csendes tag
válasz Hedgehanter #8404 üzenetére
Egeszen addig amig nem jon egy 40 oras tervezett leallas
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz Hedgehanter #8407 üzenetére
De jo nektek, minket ilyenkor is zargatna az ugyfel, hogy oldjuk meg
-
zsolti.22
senior tag
válasz Cyber_Bird #8408 üzenetére
Hibajegy áthelyezése gomb...
-
Cyber_Bird
senior tag
Na fejezzetek abba eme csunya nemet nyelv hasznalatat
-
FeRkE
őstag
válasz Cyber_Bird #8413 üzenetére
+1
-
mötálhed
tag
Látom nektek jól megy a német Én is rajta vagyok mert kell csak hát nem olyan egyszerű. Azt szeretném kérdezni, hogy ti magatoktól tanultátok a nyelvet, iskolában vagy esetleg kimentetek külföldre és ott?
-
zsolti.22
senior tag
válasz Cyber_Bird #8413 üzenetére
Kruzifix donnerwetter Katzeschwein.
Bántja a kis angolos szemeteket, hogy az angolon kívül más nyelv is létezik?[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
Nemtom mi bajotok vele, olan dallamos
eat, sleep, play, replay
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz zsolti.22 #8416 üzenetére
Nem is az, csak en nagyon nem szeretem azt a nyelvet
Tanultam altalanos iskolaban, es 2. osztalyban kaptam egy szornyu tanart, aki ujrakezdte az elsos anyagot, mert jott egy uj diak. Melleg meg aggressziv is volt, es racsapott a kezemre, mert nem arra az anyagra figyeltem, amit mar tudtam es ujra magyarzott az elejetol. Nah itt vegleg meg is utaltam az egeszet es ez azota is tart
</tortenelem> -
zsolti.22
senior tag
válasz Cyber_Bird #8418 üzenetére
Nekem középsuliban lett olyan tanárom, aki egynegyven magas volt, de olyan szigor volt nála órán, hogy szabályosan féltek a diákok tőle és nő(!) volt. Túlzás nélkül elmondhatom, hogy rajtam kívül senki se tudta, hogy miről beszél, így valamilyen német utasítás után mindenki lesett, hogy mit csinálok és azt csinálták ők is. Volt, hogy valaki egyetlen órán beszerzett nála 3 vagy 5 egyest, pontosan már nem tudom, a lényeg az volt, hogy ragozásnál csak betippelte az ige végét. A tanár visszakérdezett, hogy mi is volt a vége? Srác tippelt, nem jött be. Ment a sok egyes a naplóba... Nem biztos, hogy ez vezet valahova, de órán csönd volt, mindenki tudta, hogy hány kiló
Múltkor egyébként Szentendrére mentemvolna a laktanyába, de nem engedtek be, és a buszon egy 18 körüli lány károgott, hogy matek érettségiből csak a 25 pont legyen meg, hogy ne kelljen szóbeliznie. Én el voltam halva, hogy itt tartunk, hogy a matek érettségi első feléből, ami a lájtos feladatokat tartalmazza, azokból nem lehet összeszedni vagy kínkeservesen a 25 pontot?! Azért egy x-alapú logaritmust illik megoldani, ami igazából hatványozás, azaz szorozni tudás kérdése. És ez az utánam/utánunk jövő generáció...
Azt akarom kihozni belőle, hogy nem mindig a tanár a hülye, azért a diák manapság inkább hibásabb. Mindenhol hülye a tanár, hogy alig van meg a kettes matekból? Ne már. Folyton megy a Facebook, a telefonnyomogatás, fontosabb az a hülye telefon, mint egy emberi kapcsolat...Meg tanárt verünk? Itt tartunk?
Én még anno úgy tanultam, hogy akár igazam van, akár nem, nem dumálok vissza, úgyis max. 4 vagy X évig van hatalma fölöttem és viszlát. Néha egy-egy sallert igazán megérdemelne egynémelyik, hogy tudja, mi is a helyzet. Főleg mostanában.
Emlékszem, hogy második osztályban kaptam egy sallert olyanért, amit csak elkövetni akartam(!), ha meg erről otthon mertem beszélni, akkor bumm, jött a párja. Mégis felnőttemigaz, hogy satnya gnóm lettemOtt lett elrontva a fiatalság, hogy eltörölték a sorkötelezettséget. Aki szerint nem így van, annak a véleménye nem érdekel Anno nem volt ennyi "korcs", mint most...
Németre visszatérve: még anno 9. osztályban eldönthettem, hogy németet vagy angolt akarok-e tanulni. Akkor én angolt ikszeltem be, ám azt mondták, hogy eddig németet tanultál, úgyhogy most se lesz ez másképp. Egyébként nem bántam meg a mai napig sem, hogy nem angolt tanultam, mert néhány hét szótárazás után megértettem, mit olvasok pl. a CCNP ROUTE-ban, na most ugyanez fordított helyzetben biztosan nem menne, tehát végig angolosként CCNP ROUTE-t németül olvasni Nyilván az életben elő nem fog fordulni ez a kombináció, de két lábon kő' áni'.
Ja, fősuli! Sosem jártam fősulira
- még kutyáknak moslékér' se, így arról nem tudok nyilatkozni, de hallottam egyet s mást, hogy egyeseknek isten-komplexusuk van tanárként...evvan. Nem kell fősulira járniBocsi, ez így kikívánkozott.
[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
Kicsit off, de:
UPC <> Externet peering UPC altalai kivegzeserol mi a velemenyetek?
Csak engem haborit fel ennyire, hogy ezen is nagy penzt akarnak keresni?pl.: atw.hu-t upcbol is csak telia-n at erem el, ez is azert tobb mint aggaszto ha mas nem moralis szempontbol
[ Szerkesztve ]
-
oleeg
tag
-
FeRkE
őstag
válasz Cyber_Bird #8423 üzenetére
Jaja, nem jött be nekik, hogy mindenki őket szidja..
-
FecoGee
Topikgazda
CCNA-t most kezdok szamara hasznos lehet. Meg a CCNP/CCIE jelolteknek is. Ingyenes.
http://ineinc.cmail2.com/t/d-e-yutlgk-jllrjujui-i/
-
FecoGee
Topikgazda
CCDP passed
-
klambi
addikt
Szevasztok,
Van a CCNA 4.1-es tananyagnak újabb PDF-ben elérhető változata?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
FecoGee
Topikgazda
Sziasztok! Leszámítva a szokásos Cisco stílust (nem egyértelműen megfogalmazott kérdések), szerintem könnyű volt. A legtöbb technológiával van tapasztalatom amiről szólt a vizsga, kivéve a SAN-t és bizonyos WAN technológiákat. A CCNP szerintem nehezebb. 55 kérdés van, 105 perc az idő rá. A confirmation mailben 120 percet írt a VUE, szóval ezt nem értem, de igazából 40 perc alatt végeztem .
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
Topikgazda
válasz FecoGee #8430 üzenetére
A Cisco ezt irja:
Duration 75 minutes (50 - 60 questions)
75+30=105 szoval rendben van a matek. Csak azt nem ertem a VUE levelben miert nem ez van.
Date: 10 April 2015
Time: * 10:00 AM
Appointment Length: 125 Minutes
* Time shown is test center local time.
AccommodationsYou have been approved for the following accommodations:
Accommodation Time Extension (Minutes) *
Automatic English Time Extension 30
Total Appointment Length with Adjustment (in minutes): 125 -
kmisi99
addikt
Valaki tud Debrecenből jó hálózatos képzést aminek a keretén belül van ccna is? Vagy akár natúr ccna képzés is jó, magamról kicsit húzós lenne megtanulni. A ciscoworld.hu néztem, esetleg valaki ismeri?
-
kmisi99
addikt
Csak azért kérdeztem, mert arra gondoltam, hogy azért egy hozzártő tanár hátha jobban megtanítja mintha én olvasnék egy 1200 oldalas könyvet, végső soron az is jó persze. Aztán nem tudom hasznos e lenne valami extra képzést végezi, Eredetileg Rendszergazda képzésre mentem volna ahol van CCNA is de oda csak 21 éves korig lehet törvény miatt menne. De ha végülis az nem adna sok pluszt hozzá akkor jó nekem az OCG is elolvasom az is.
-
kmisi99
addikt
válasz FecoGee #8440 üzenetére
Akkor szerintem jó lesz az ha magamtól készülök, nekem is az volt a bajom a képzésekkel, hogy sokáig tart mert kevés a heti óraszám. Már csak föl kell csapnom a szótárt aztán olvasni mert nem lesz egyszerű az elején, aztán talán majd 2-300 oldal után szótár se kell, reméljük.
-
FecoGee
Topikgazda
CCNA Voice-hoz mennyire kell komoly lab? Egy 2800 router eleg 1-2 IP telefonnal?
-
-
Cyber_Bird
senior tag
Na...
Elvegeztem eletem elso license transferet ket vezerlokartya kozott..
Hat nem mondhatnam, hogy tul intuitiv folyamat...
(Legalabbis CMTS-ek eseteben biztos ilyen fos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest