Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.bator
tag
válasz alpihun #27193 üzenetére
Két út áll előtted. Az egyik hetero Ha szereted a fejlődősdit, akkor HC modban játszol, ha fegyverek (képességek, sebződés, sebzés ...) szempontjából a többiekkel azonos feltételekkel akarsz játszani, akkor promodban. Ez az elv. A gyakorlat meg az, hogy akinek jobb az internet kapcsolata (ping, jitter) vagy pofátlanabbul csal mint te annak mindig is jobban fog menni.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
f.bator
tag
... ja és bár erről nem érdeklődtél, de tanácsolom hogy ne akarj mindenáron, bármilyen team-be bekerülni. Ne kérdezgesd mindenkitől, hogy tgf? Kis türelemmel olyan csapatba kerülsz be, amelyikbe beleillessz. És akkor itt fogsz kockulni évek múlva is.... (ezzel most jót teszek vagy rosszat ? )
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
alpihun
senior tag
válasz f.bator #27204 üzenetére
Aham,inkább fejlődősdi.Hc mod.Promod az kb ugyanaz mint Cs (ami nagyon jó csak már unom).
Netem nem egy kolosszális úttörő de engem kielégít.Jól megy a game rajta.Nem.Nem vagyok az a vanvalaholtfg típusú .Cs1.6-on 2 évig toltam, ott is az utolsó fél évben jutott eszembe,hogy ideje volna klánnak.Összeáltunk haverokkal,s meglett .
Kérdés :LVL 5 től vannak a fegyós küldik.pl.:Az AK nál egy meccs alatt kell a 25 kill vagy lehet az egy nap is, több szerveren játszva?
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb fegyó (nem sniper) a játékban?
Utána olvastam.Sokak szerint az m40, mások szerint a 2 féle ak, megint mások szerint az mp4.Melyikre érdemes gyúrni?
Én az ak val vagyok most, már a red dot akármi (piros célzó) megvan.Azt is olvastam, hogy más fegyókhoz más-más perkek kellenek.Ak47 hez melyik talál?Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Vanir
veterán
válasz alpihun #27212 üzenetére
Szvsz tök felesleges bármilyen attachment. Silencertől sokkal kevesebbet sebez, red dottal visszarúg, acog minek, GL meg homo dolog.
Egy fegyverre teszek attachmentet, az pedig az M40A3, mehet rá egy acog, és lehet vele írtani a népet.
Promod szinten SMG-ből AK-U, Assaultból AK-47.
Perknek hc-ra Bandolier, Sleight of Hand, Deep Impact/Extreme Cond., softra Bandolier, Stopping Power, és szintén Impact/Extreme. -
szilva01
őstag
Segítségre lenne szükségem! Hosszú idő után újra elkezdtem onlin codozni, de akárhányszor kilépek a codból, elfelejti a beállításaimat! Nem taléltam rá semmi megoldást. Segítségeteket előre is köszönöm.
szilva -
tallica
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémával kapcsolatban.
Állandóan kifagy a játék " iw3mp.exe müködése leállt " hibával. Ez van amikor indításnál történik, máskor a menüben, pálya betöltése közben vagy játék közben. Kínomban már a windows-t is újratelepítettem (XP-ről van szó), utána a játékot. Frissítettem a videó kártya drivert is. Illetve kipróbáltam azt is, hogy a "miles" mappában átneveztem a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra. A probléma továbbra is megmaradt...
Ha valakinek lenne ötlete megköszönném, mert nagyon idegesítő, hogy nem lehet nyugodtam játszani rajta. (Ráadásul szinte mindig akkor jön be ez a hiba, amikor véletlenül jól megy a játék.) -
válasz szilva01 #27215 üzenetére
Beállítod, amit akarsz, aztán
\writeconfig szilva
aztán ha újra belépsz, akkor
\exec szilva
De ezzel akár lehet paraméterezni is az indítófile-t (+exec szilva).
Vanir: Ha az ember nem vanilla-t játszik és nem TDM-et (vagy FFA-t), jó lehet az a silencer. Főleg USP-re meg MP5-re.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
Helo!
1. Próbáltam megcsinálni az "elevatort" de nem sikerült (Strike/Killouse) , Crashen meg a konténerre se tudok ráugrani soha!
2. Van valami verseny COD4 be? Ha igen hogy lehet jelendkezni?
3. Játszik rajtam kívül valaki Gamerangeren IS?
4. Melyik az a Promod mód ahol lehet Bounce Killt csinálni ? Mert ekkorát nekem sose sikerül ugrani !
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz tallica #27223 üzenetére
erdemes lett volna azzal kezdeni, 2007 novemberi DX setup mar idejetmult. Szedd le ezt es ezzel telepitsed, igy a hviatalosan elerheto legfrisebb DX dolgokat pakolja fel. Videokartya, hangkartya driverbol is ajanlott a legfrisebbet beszerezni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
alpihun
senior tag
válasz Krisinto #27222 üzenetére
Nekem is bejön az ak, de inkább a 47 es nem a 74 es.
Bandolierre szükségem lesz majd, de csak majd, mert még a 10. szinten vagyok.
+stopping power és deep impact.Tegnap próbáltam ki egy új összeállítást, és ezzel még jobban tudok,mit szóltok hozzá?
m249 saw red dottal
bandolier(lvl 20 ig a 3 gránát)
deep impact
juggernaut.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
válasz alpihun #27226 üzenetére
M249: Áh. Lassan futsz vele. Lomha és még csak nem is annyira jó az. Max. amikor Shipment-en 30-an FFA-ztok, akkor is Double Tap / Sleight of Hand-vel.
3 gránát: Legtöbb értelmes szerón tiltva van.
Juggernaut: Bár a valóságban vannak emberek, akik némileg jobban tűrik a sérülést, mint az átlag, de ettől függetlenül ez a perk noob. Ahogy a marty meg az LS is.
Stopping power csak akkor kell, ha vanilla-t játszol. HC-zz vagy Promod-ozz inkább szerintem.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
alpihun
senior tag
válasz Synthwave #27227 üzenetére
Attól félek, ez nem fog menni.Egyre jobban tetszik ez az m294 saw.Mondjuk red dot nélkül.Red dottal szórja szét a golyókat.
Vettem is észre, hogy a 3 gránát perk van beállítva, viszont mindig csak 1et kapok.Kerestem mindenhol, tehát akkor az nincs.Helyette lvl 20 ig rpg(csakis helikopter ellen).
2. Perk mi legyen,ha jugg noob, stopping power fölös.Mondjuk gyors tárcsere sawhoz kelleni fog majd, addig mi?
Ja és hc-zok.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
törölt tag
válasz alpihun #27228 üzenetére
minden heavy gunner noob
Használj AK47 et reddot/acog nélkül vagy ak74u t detto (camo nélkül, úgy szebb) vagy csipázz! de abból csak m40a3 / r700 mindkettőt sleight of hand és deep impact el !
ez a 4 normális fegyver az egész játékban és a Deagle !
2. ami a perkeket illeti a legjobbak ! bomb squad / deep impact / dead silence / sleight of hand / double tap ! minden másik noob !
szerk_ : valaki nem küldene nekem egy két jó promod szeró IP t ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz #40835072 #27230 üzenetére
"ez a 4 normális fegyver az egész játékban és a Deagle"
Azé' nem egészen.
M40A3
MP5
AK-74
AK-47
M4
MP44
M14
USP
DEAhol vannak szűk belső terek, ott a 2 shotgun is jót oszt.
"bomb squad / deep impact / dead silence / sleight of hand / double tap ! minden másik noob !"
LoL. Nem vanilla-ban az utolsó kettő teljesen useless (kiv. a Sleight of Hand shotgun-hoz). Bomb squad kb. csak recon-nak S&D-ben (pl. MP5 silenced + USP silenced + SG + FG + Bomb Squad + UAV-jammer + Dead Silence). Ha szépen megy a circle strafe, akkor az 10-ből 7x megment, ha nem vetted észre az aknát, csak a kattanást hallod.
Dead Silence is inkább csak recon-nak.Sniper-nek a Claymore nagyon is jól jöhet, amúgy Bandolier alap.
Nem vanilla-ban UAV-jammer igencsak jó. Extreme Conditioning-et is szeressük, főleg SMG-vel, vidáman lehet nyaklani. Nem tradícionális sniper-nek Steady Aim - merthogy szeressük a no scope-ot M40A3-mal. ^^ Persze nyílván totál noob vagyok..[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Casanova*
veterán
szasztok! srácok olyan gondom van,hogy a cod4-et hiába telepítem fel,akár másik meghajtóra. multit elindítom kidobja azt,hogy zárja be a programot. eredeti cod4-el,crackelttel, portable cod4-el is próbáltam. sehogy se jó!! addig volt jó a cod4 míg nem játszottam a black ops-al. black ops elött tökéletesen működött a cod4. valószínű a black ops game bezavarta a cod4-et. csináltam rendszer visszaállítást. ugyanaz a probléma. zárja be a programot ablakába,a részletes infoba: ezt írja:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: iw3mp.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4859a219
Hiba – modul neve: iw3mp.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4859a219
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0027782e
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txthiába távolítom el a COD4-ET ÉS TELEPÍTEM ÚJRA. a probléma nem oldódik meg.
srácok,mit tudtok erre orvosolni???
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Vanir
veterán
válasz #40835072 #27224 üzenetére
1. Gyakorold, itt van hozzá a bind:
bind mwheelup "+moveleft; wait; wait; -moveleft"
bind mwheeldown "+moveright; wait; wait; -moveright"2. Van rengeteg nemzetközi lan, online versenyek, stb. Tek-9-on szoktak kiírni ilyeneket.
4. Mindegyiken lehet. A jump nem egyszerű, nem két nap alatt szedsz össze olyan mozgást, mint ami a profi játékosoknak van.
5. Szinte az összes promod ugyanaz, nincsenek fajtái, max régebbi/újabb kiadásai.
-
Lahorva
tag
Sziasztok!
Fel szeretnék lépni egy sniper szerverre (most ajánlották), de a következő hibával kidob a játék betöltés után: 48ad231f.
Aki esetleg tudja mit jelent, az segítsen pls.
Előre is köszönöm. -
szimcsi
senior tag
válasz tallica #27236 üzenetére
Én aug. végén vettem memóriát (meg új gépet), 1 hónapig tökéletes volt, semmi fagyás semmiben, életem legszebb hónapja volt
Aztán meg épp az ellentéte következett... Memória lett/volt hibás, kicseréltem, most megint tökéletes, cod4-et akárhányszor teszem tálcára, akkor sem fagy le, mint régebben megesett néha.
Akkor lehet nálad mégis más okozza (habár a memtest-et érdemes többször is lefuttatni, mondjuk nekem elsőre tele volt egyből hibával).[ Szerkesztve ]
XP
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
Írnátok nekem 2 jóféle Sniper classt?
R700+kiegészítések
M40A3+kiegészítésekElőre is köszi!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Jah,és még 1!
Láma kérdés:
Mit jelentenek magyarul a perkek nevei,vagyis mi - mire jó!
Párat tudok,de nem vagyok minddel tisztában.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
-
tallica
csendes tag
válasz szimcsi #27239 üzenetére
Nem tudom, talán a processzor vagy a videókártya lehet (ha hardveres a gond). Ezek a legrégebbi alkatrészek benne. Azt mondjuk furcsállom, hogy nagyon vissza kellett vennem a grafikát ahhoz, hogy játszható legyen a gépen (3 ghz celeron, Radeon x1950pro 512 mb, 2 gb ram). Tudom, hogy ez ma már elég gyenge gép, de a multiplayer csak 25-60 fps közt ingadozik. Időnként előfordul hogy leesik 5 fps-re, aztán kb. 10 másodperc múlva visszaugrik "normális" szintre. Indítás után a menüben meg többször megáll az egész pár másodpercre (a hang megy a háttérben) aztán megy tovább az egész...
Fura dolgok ezek, nem tudom mi produkálhat ilyet... -
SipiBcs
őstag
válasz tallica #27246 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor hasonló géppel kezdtem a CoD4-et évekkel ezelőtt. Nem akarok butaságot mondani, de érzésem szerint semmi gond nincs a gépeddel, egyszerűen ebből nem hozol ki többet sajnos.
Lehetőségek: raksz fel cfg-t ami lebutítja a végletekig a grafikát vagy beéred az 50 körüli átlag FPS-el.
Szerintem a proci a leggyengébb láncszem ebben a konfigban.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Balinov
titán
válasz SipiBcs #27247 üzenetére
az attol fugg, milyen celeron.
tallica: leirnad pontosan, milyen celeronod van (+ milyen alaplap, milyen es mennyi ram)/
En anno a kovetkezo konfigon kezdtem multizni:
AM2-es 3200+ Sempron (9*200 helyett 9*255-on hajtva). 2GB ram, meg egy Inno 7600GST. 1280x1024-ben volt emlekeim szerint multiban olyan 50-70 koruli FPS-em WinXP alatt. Namost ettol a konfigtol a tied csak erosebb.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest