Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Befosás, elindítom a multit, és "iw3mp.exe működése leállt".. 1.7 fent, single megy, multi nem. Már újra is telepítettem. WTF?
-
Vanir
veterán
oXy remekműve, a Brothers című minimovie kijött, és az első fraget én hoztam össze.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Üdv.
Nem rakná fel valaki a cod4 sp mentést? Olyan kéne, ami magyarul lett végigjátszva, ill az 1.7 patch-el. Valahol elvesztek a régi mentéseim. Nincs kedvem újra tolni az egészet.
thx.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Hát ja. Találtam én sokat, csak sajna a magyarított 1.7, csak magyar mentéssel megy.
Végignyomtam én ezt annak idején, el is mentettem valahova a mentést, csak hát eltünűnt.
Most meg mondom kis nosztalgiaként lenyomok 1-2 kedvenc részt.Mukorka: Mint fentebb írtam ha magyarosítást teszel fel a játékra, csak a magyarosított játékmentéseket látja.
Na mindegy. Annyira nem lényeg, ha más nem leveszem a magyarítást a játékról.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
-
nagyúr
Mod: Bakker, visszaolvastam egy picit és megvan
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Robbilard
csendes tag
Sziasztok! Magyarítást tudtok, esetleg?A Bakere nem tudok regisztrálni, valamiért nem enged.
-
-
KYZRR
őstag
Üdv!
Melyik lenne az a bind, amellyel a töltést abba lehet hagyni?
És folyamatosan kell hozzá nyomni az r betűt..You can only die once, make sure it is worth it...
-
-
-
Szívesen.
Be kéne szerelnem az alaplapot már, mert jó ideje nem CoD-oztam. De most már megvárom az új procit.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
qamu74
őstag
Csá!
Van a játéknak magyarítása?
Ha igen, hol lehet letölteni?THX!
-
Casanova*
veterán
szasztok!! fps mérőt szeretném lejjebb állítani,mert nem látom rendesen,kilóg a képernyőből. mi a parancs,a cfg-be? alsó sarokba vagy arrébb akarom tenni..
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
meg is van. ez volna a parancs. cg_debugInfoCornerOffset
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Gyula84
veterán
500ft a vip tagság és akkor le tudod szedni vicc, az 1.5 patch hoz van magyarítás de az lehet nem jó az 1.7 hez, de az 1.7 meg kell multihoz. itt az a bizonyos magyarítás
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
f.bator
tag
Az tényleg zsír volt. De a közvetítést hogy tudják minden alkalommal elrontani? A Wild livestream-et néztük volna ... Két csapatban volt haveri érdekeltség (CoD2 SQ, CoD4 Dwit), és ebből egyetlen meccset tudtam megnézni. Mondjuk azon jobban leizzadtam mint a résztvevők Jobban belegondolva ha tényleg csak 134-en nézték a közvetítést (azt írta ki a flash bizbaz), akkor megértem hogy nem törik magukat.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
apevia
aktív tag
<DF> (Delta Force) Sziasztok. sok szeretettel várok mindenkit a Call of Duty 4: Modern Warfare szerverünkön TGF van !! jelentkezni lehet , dfklancod4@freemail.hu .
Jelentkezési feltételek , 18éves kor !! Mi az Xfiren a neved , milyen néven szeretnél játszani a Clánunkban , és írd meg majd hogy miért szeretnél DF-es lenni röviden ennyi .
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
apevia
aktív tag
94.199.183.212:32813 <<< DF >>> Clan CoD4 szervere . Itt a Delta Forte Seró !
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
apevia
aktív tag
írj rám hogy mikor tudsz jönni és össze hívom az embereket . mivel ez egy felnőtt clán nem mindenki ér ré mindig :S .
-
válasz apevia #27091 üzenetére
Attól, hogy valaki 18 éves (vagy elmúlt), még nem lesz felnőtt. Ennek a reciproka is igaz; nem muszáj 18 évest kort betölteni ahhoz, hogy valaki értelmesen meg tudjon nyilvánulni.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
KraRe
aktív tag
Végzetes hiba, ha leteszem asztalra a cod-ot, kifagy az egész
-
-
SektorFlop
aktív tag
banoltak egy szerverről a következő volt oda írva hogy LS-off... mit takarhat?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
f.bator
tag
válasz SektorFlop #27099 üzenetére
A Last Stand perk használatát nehezményezték. Ha éppen azért dobtak ki ...
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
Új hozzászólás Aktív témák
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Playstation 5 Pro Bontatlant cserélnék Sima PS5 vagy Xboxra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon,Szép állapotban,1hónap garancia
- Komplett 1151es gép eladó monitorral és perifériákkal
- iPhone XR 64GB Fekete, független
- Nikon Nikkor Z 40mm f/2 fix mindenes nagyon jó fényerővel még 9 hónap garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest