Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz apollo12 #27899 üzenetére
Lusta voltam végigolvasni, de szerintem amit az utolsó előtti kommentben ír texasriffy, az megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok.. Azért fordultam ide , mert megint szeretném nyomni a cod4et,ezért gondoltam hogy itt találok megoldást. Tehát úgymond "játszótársakat" keresnék akivel tudék/tudnánk együtt játszani akár ketten akár többen mikrofonon, stb-- Régen rengeteget játszottam, csak azzal a ismerősömmel már nem tartom a kapcsolatot, így meg nincs kedvem játszani.. Tehát ha valaki akar velem, illetve többen cod4ezni az bátran vegyen fel. Xfire: roberto211
remélem, jól összehangolódunk,többen.
sziasztok: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
törölt tag
Újratelepítettem de amikor "Join Game" egyből leáll az iw3mp.exe !
Leszedtem egy másik iw3mp.exe t , de az is leállt!
-
dudu5130
őstag
Abban valaki tudna segíteni, h az fps-t ne a jobb alsó sarokba jelenítse meg? A paranccsal elvileg a bal felső sarokban kellene lennie. Mikor lenyitom a konzolt azt is írja, h simple, de még is az alsó sarokban van. Valaki tudja esetleg a megoldást?
-
dudu5130
őstag
Az Ak47et miért szeretik jobban mint az M4-et? Nálam az M4 jobb fegyver, sztem sokkal pontosabb. Többet fregelek vele mint AK-val.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van rá mód hogy full-ra húzott grafikával játszhassak anélkül hogy kockáztassam a Fekete pb képet, vagy mindenféleképpen ki kell nyomni az aa-t?
-
Idiofil
aktív tag
válasz jaffa 2843 #27913 üzenetére
Hát nálunk több embernek sem lehet megoldani a fekete képernyőjét...
Sajnos tudtommal nincs 100%os gyógymód"Those who want respect, give respect"
-
Mustármag
őstag
válasz jaffa 2843 #27913 üzenetére
Megcsináltam, felmentem kedvenc szerómra admin azt mondta hogy oké. Köszönöm a segítséget!
-
Idiofil
aktív tag
válasz jaffa 2843 #27915 üzenetére
Hát azért így is elég sok arc fennakad a hálón...És ha hozzászámolom, hogy a pb_shotok ~40-50%a fekete, akkor elég siralmas....De próbáljuk szűrni, ahogy lehet. De pl valakit, aki skineli az embereket, hiába fekete a shotja, sosem lehet elfogni...
Vanir: Hát sajnos ez így van. De ha az embernek azt mondják, hogy "vagy csinálsz látható shotot vagy menj máshova játszani" akkor az el fog menni máshova....
[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
etejedu
őstag
válasz Idiofil #27918 üzenetére
Mi is kérjük a játékosokat hogy ne legyen fekete a shotja. Sőt információt is kap erről a honlapunkon.
Csak abban az esetben kap; megjegyzem elsőre csak kicket, ha nagyon gyanúsan játszik és nem hajlandó együttműködni!
Én és úgy tudom a többi admintársam sem vágott ki még senkit, csak azért,mert fekete valakinek a shotja.Szerintem többet elárul, ha figyeled a gémert játék közben és még általában a nevek is sejtetnek valamit. pl PRO , PeNis , COD4kiNG, stb
[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
válasz etejedu #27919 üzenetére
Nevek még: asdasdasd, ... Érdekessége még a screenshot-oknak, hogy egy meccsünk alatt a TZAC csak fekete shot-okat csinált, a PB meg szinte csak színeset. Kutya legyek ha egyszer felfogom, mi benne a rendszer.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
SipiBcs
őstag
válasz f.bator #27920 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem is ismerős mondta, hogy talán nem állandóan működik az újabb WH. Gombbal kapcsolja be és ezek után működik néhány mp-ig majd minden visszaáll a "normális" kerékvágásba. A PB nem dobja ki viszont a shoot-on, ha nem éppen akkor lövöd amikor be van kapcsolva, akkor nem fekete PBShotoot kapsz. Ha működés közben, akkor viszont fekete. Szívlapáttal kellene az összeset....
Nálunk pl a gyanúsan játszóak - fekete PB shoottal figyelmeztetés után repülnek.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
-
haromegesz14
aktív tag
MAC cím alapján lehet bannolni?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Vanir
veterán
válasz haromegesz14 #27924 üzenetére
Nem.
-
haromegesz14
aktív tag
Hogyan oldják meg az adminok, hogy IP csere és profil váltás után se tud vissza menni az ember?
Adott egy hazai, nem origis szerver, ahol sűrűn időkorlátos "ban-ánnal" jutalmaznak az adminok, (feleselést leszámítva teljesen jogtalanul ) így hát a fentiekben említett legegyszerűbb dolgokat használva próbáltam vissza csatlakozni, hogy igazamat bizonyítsam, viszont nem jártam sikerrel.
Nem nagyon mozgok otthon se a játékba, se a szerver futtatással/konfigolással kapcsolatos dolgokkal, de nagyon kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Korcsii
őstag
válasz haromegesz14 #27926 üzenetére
Profil, vagy CD kulcs? Merthogy utóbbira megy a ban...
-
SipiBcs
őstag
válasz #40835072 #27929 üzenetére
A "leszedtem egy másikat" kifejezésből arra lehet következtetni, hogy virágbolti. A PH-n szigorúan tiltott és megtorolt tevékenység a warez, gondolom emiatt nem igyekszik senki kezét lábát tördelve a segítségedre sietni.
- Rakd újra
- Kapcsolj ki minden aktív vírusellenőrző programot
- Dugj mikrofont a megfelelő aljzatbaEzek jutottak elsőként az eszembe, amik gondot szoktak okozni.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
f.bator
tag
válasz #40835072 #27929 üzenetére
AZ iw3mp.exe tök értelmetlenül leáll, ha kedve tartja. Nekünk mindenkinek eredeti a játék Akiknek nem az, azoknak is csak az iw3sp.exe különbözik, ami el sem indul multiban. Mindenkinek van mikije, a hardver is rendben, az op. rendszer is rendben, és mégis. Ha a géped ettől eltekintve atom stabil, akkor helyedben minden adatot, beállítást mentenék pl. D meghajtóra, C meghajtó partícióját törölném, újra létrehoznám, és újra raknám az egész rendszert a legfrissebb driverekkel, és a CoD4-el magában. Ha így sem jó, akkor valami nagyon saláta CoD4-et szedtél össze. Egy srác régebben próbált feljönni a szerverünkre, és kidobálta a PB, pedig ártatlan volt, mint a holnap születő bárány. X-en elküldtem neki a saját iw3mp.exe-met, és megszűnt a probléma. Olyan CoD4-et szedett le, amiben már alapból benne volt a hack...
-
törölt tag
válasz f.bator #27931 üzenetére
köszönöm!
Már kicseréltem az iw3mp.exe t amit az egyik kolléga küldött (köszönöm neki) de sajnos így sem működik!
A mikrofont bedugtam a megfelelő ajzatba de így sem működik
Xfirén most is tudok játszani csak ott nem nagyon találok rendes promod szervert kivéve a netskyokat
-
Skillerz
aktív tag
válasz #40835072 #27932 üzenetére
91.82.84.109:29409 - clancore SD
94.199.178.242:28992 - IBJ sd
91.82.84.109:29401 - clancore TDM
94.125.250.49:28261 - TDM Amazing skill
94.199.178.244:28993 - WiLD sd
91.82.84.182:28998 - Digital esport sd
91.82.84.41:24021 - Dead Warriors sd
193.138.125.86:28969 - Anyonestopus sd
91.82.84.184:28994 - Wtf?! sdEzek a szerintem legjobb cod4 promod szerverek, és észrevételeim szerint a legtöbbet látogatottak.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
Vanir
veterán
Na, íme az utolsó kreálmányom, befejeztem a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
Hát tasó, ez egy szomorú hír. Sok jó srác akasztotta szögre a fegyót az utóbbi fél évben. Utálatos dolog, mikor a világomból amiben élek, tűnnek el sorban dolgok, amik otthonossá tették azt. Béke poraidra.
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Veszek mindig demot, de nem találom. Hova rakja azt a cod4? Vagy mikor végeztem paranccsal kell menteni? Akk morci leszek mert az utolsó waron pár movie freget ejtettem
-
f.bator
tag
Késő este picit AMAZING-oztam. Hát ilyen jót régen mulattam. Egy fickó folyamatosan csalásokat reklámozott. "Így akarsz nyomulni? ...." De a stat-ja legalább 10 embernek jobb volt, mint az övé, pedig map elejétől nyomta
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest