Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banan007
csendes tag
Üdv mindenkinek! nekem is ez a problémám CoD4nél xxx punkbuster kicked player xxx (for 0 minutes) ... losing key packets 9005. átírtam a CD kulcsot, PB-t frissítettem és reseteltem a gépet, ekkor 2pálya erejéig működött, aztán megint kezdte. ekkor megint letöröltem a PB mappát és újra frissítettem de semmi pls HELP
-Nézd Al, a Négy esküvő és egy temetés! -Ez ugyan az a dolog ötször.
-
Gyula84
veterán
warban engedett ez a töltésből kilépés ?
gyereket ma gránáttal beikszelte de nem halt és fütbe beletunkoltam na akkor meghalt és kaptuk is az ivet hogy csalunkNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
f.bator
tag
válasz pr1mzejEE #27746 üzenetére
Szerencsét próbáltunk pracc-on, és az utóbbi csoportból kaptunk ellent. Konkrétan leigázott bennünket a 5*Ke csapata. Nekem a meccs tetszett, de nekik időpocséklás volt (amint a végén diszkréten megjegyezték). Megnéztem a honlapjukat, és nekem meglepi volt h 20 évesnél fiatalabbat nem láttam köztük.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
f.bator
tag
válasz etejedu #27758 üzenetére
Amúgy matekból gyenge vagyok, rohadtul nincs meg a 30 átlag. 13, 16, 17, 40, 42 (a csepp lányommal nem számolva, aki már csak kabala, és egy sráccal nem számolva, aki szerintem 7végén nem önként leköszön).
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Én ilyen tekintetben fiatal vagyok (kb még 10 napig 19 éves ). Nagyjából az utóbbi 3-4 évben "komolyabb játékerőt" próbáltam képviseltetni (több kevesebb sikerrel), ami inkább csak cod2-ben jött össze, bár cod4-el inkább csak pub szinten foglalkoztam, de az mindenféleképp levonható számomra, hogy a régi MoH:Sh volt a legeslegjobb, amikor 30-40 éves emberekkel játszhattam egyedüli fiatalként. Nem volt profi klán, de az a hangulat, ami a játékot meg magát a játéknapokat övezte az leírhatatlan.
Voltunk kb 15-20-an minden játéknapon, volt olyan, hogy SD (ott Objective) alatt 10v10-et nyomtunkÁhh mindegy, régi szép idők, bocsánat
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
f.bator
tag
válasz pr1mzejEE #27760 üzenetére
Ez nálunk mókás történet, mert mikor elkezdtük két éve az ipart (CoD2), akkor kb. két hét múlva összehaverkodtunk az akkor még üzemelő Easy Század csapattal, és vén marhaként úgy néztünk fel az akkor kb. 19-20 éves srácokra, mint az istenre Mondjuk nagy szerencsénk volt velük, mert tök véletlenül nagyon-nagyon színvonalas emberekbe botlottunk, különben lehet h az X nem számol nekem többet 100 óránál. Egy éve találkoztam Istiékkel először személyesen, és mikor megemlítettem Winters-nek, hogy úgy búcsúzott el tőlünk, hogy "Na, én mentem, ti meg lőjétek egymást pöcsösök" olyan zavarban volt... Én meg vigyorogtam rajta mint a tejbetök
-
Songo
senior tag
Sziasztok
segítsetek légy szíves.
Az 1ik szerveren 1ik napról a másikra eltűnt az UAV radarom. Akár én akár más hívja le nem jelenik meg de csak azon a szerveren. Másoknak megy. milyen beállítást kellene törölnöm vagy átírnom?köszönöm előre is
-
kovsol
titán
semmi, google megoldotta
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
viszont hihetetlen, hogy minden szerverről kickelnek valami cfg állítás miatt, előbb már a maxfps=250 ért is kicket kaptam
hogy lehet resetelni a cfg -t ? mert már ez az agyamra megy
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz jaffa 2843 #27766 üzenetére
közben rájöttem magamtól, csak sikerült nagyon felhúznom magam, hogy folyton kickeltek
most felraktam minden full hd max grafra így mondjuk 80-150 között ugrál az fps, de legalább nem kickelnekMay the Force be with you!
-
-
Boci_83
őstag
Hy !
Ph-s arcok hol szoktatok nyomulni?**********
-
jericho69
tag
Szerintetek mitől lehet a videóban látható jelenség? Nem rég vettem fel. Ez nálam állandó jelenség, hol ritkábban, hol sűrűbben (fél percenként) jön elő pár másodpercig. Ilyenkor killcam-ból nézve teljesen megmerevedve áll a karakterem és már eléggé idegesítő. Játék vagy internet hiba lehet a háttérben?
-
-
f.bator
tag
válasz jericho69 #27778 üzenetére
Szakad a neted. Nekem a miskolci lakásomban a Digi csinál ugyanilyet kb. percenként. Nekem a letöltési oldala szakad valószínűleg, mert a kép kifagy és mikor újra megindul, akkor a történet tovább megy (pl. kifagyva lehasalok és mikor a szakadásnak vége, akkor a földön "ébredek").
-
f.bator
tag
Srácok, ne kérdezzétek, mi a fenéért linkelem ide .... fogjuk rá hogy van benne pár szó szakmai .... http://www.youtube.com/watch?v=HpyxEq5IqNM
-
Motaba78
addikt
válasz f.bator #27780 üzenetére
inkább így csináld a linkelést, de tényleg nem tartozik ide
-
Idiofil
aktív tag
válasz Boci_83 #27774 üzenetére
Én az <A.S.E> Hardcore TDM-re szoktam járni
Ha valaki tud normálisan felügyelt promod TDM szervert, megírhatná. Olyan kellene, ahol van normális felügyelet.
Jericho69:
Sajnos nekem is szokott ilyet csinálni....Néha 2-3mpig, néha 8-10 mpig, néha pedig meg is szakad a net. Próbáltam alaplapi hálókártyával, próbáltam beszerelt hálókártyával, semmit sem változik....Router új, gyanús, hogy a T-vel van gond...[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
etejedu
őstag
Győri felderítők HC HQ nem pub, állandó admin jelenlét!
[ Szerkesztve ]
-
-
Idiofil
aktív tag
Sky-e elég érdekes...sok önjelölt macskajancsi, nozoommal félmapról fejbe, teszt kedvéért beültem egy fal mögé az egyik sarokba, meg sem mozdultam. 2 perc alatt kb 5 különböző ember lőtt ki szintén félmapról, az egyik szintén nozoom sniperrel....Tehát erről ennyit...
Ja közben feljött egy "deeper285" vagy valami ilyesmi arc, hasonló bind szöveggel:
"Akarod úgy tolni, mint ezek? Olcsó privát hackek itt --> és egy atw cím...."
Sajnos attól tartok, hogy elfogynak a normális játékosok, akik hajlandóak tisztességesen játszani....az ilyeneket a szüleik sem szeretik....
Ja, és nem tudom, hogy milyen pb üzemel rajta, de 1 óra alatt kb 3 embert rakott ki/nem engedett fel. Egy majdnem fullon üzemelő X slotos szervertől elég silány...."Those who want respect, give respect"
-
Idiofil
aktív tag
Hát áldanám a napot, ha én sem találkoznék velük mindenhol...(csak tegnap 5 ember bukott le pb shot alapján a szerverünkön...)
Nem szokásom lecsalózni valakit, hogy ha nem megy a játék.
Amúgy a csalásokat áruló oldalnak megnéztem a tulajdonosait...
Gratulálok nekik:Registrant Name:Marton Adam
Registrant City:Sopron
Registrant Postal Code:9400
Registrant Street1: Becsi ut 30
Registrant Phone:+36.705977058Admin Name:Varga Almos
Admin City: Budapest
Admin Street1:Szent Laszlo utca 5.
Admin Postal Code:1237
Admin Phone:+36.9996111[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
f.bator
tag
válasz Idiofil #27793 üzenetére
A sniper-nél látványosabb az AKU-s, aki cross utcahosszon át lő halomra embereket nozoomban. Ha ilyen emberek killcam-ját nézed, akkor látszik, hogy rohadtul melléd lő, és a találatokat beadja rajtad. Ha én nem rendesen célzok, az nem karcol meg senkit, és ha sima földi halandó lő mellém, dettó ugyanez a helyzet. Persze a fegyók szórása ezen változtat, de a szórás nálad szigorúan random, ezeké a férgeké meg szigorúan talál.
A COD2-ből ismert AIM-el, ami rángatja a képet és fejeseket ad, csak egyszer találkoztam COD4-ben, viszont az előbb leírt változat az Amazing-en szinte folyamatosan megtalálható. És admintalan origi német tdm tömegszerókon sem ritka. Olyan pub szerver szinte ajándék, ahol tapasztalt admin jelenlét van. A PB, GV, mifene meg sem közelíti.[ Szerkesztve ]
-
Idiofil
aktív tag
válasz f.bator #27797 üzenetére
Hát igen...de a lényeg, hogy gusztustalan...Amit írtál, AIM, nálunk szokott lenni sajnos. Szerencsére már másodperc után repülni szokott, de mivel tört szerver, akármikor vissza tud jönni, nem tudunk ellene csinálni semmit. Sajnos a PB tényleg szinte semmirekellő, de public hc tdm-em eléggé fel van hígulva, így egy kezdő wh-sat a játéka alapján aránylag nehéz megtalálni. Viszont segít a pb_shot. De a blackscreen és a privát cuccok miatt keveset ér..
Illetve keveset érek a hozzá nem értő adminok sajnos...Többen mondták, hogy valami alaplap/hálókártya azonosító alapján is lehet tiltani embereket. Ez tényleg igaz, vagy csak urban legend?"Those who want respect, give respect"
-
f.bator
tag
válasz Idiofil #27798 üzenetére
Mikor még voltak pub server ambícióink, mi nem kickeltünk, csak banoltunk (zero tolerancia). Olyankor a GUID elmentődik egy listába, és ugyanazzal nem tud visszajönni. Persze beírhatnak másik CD-key-t, de általában vagy lusták másikat generálni, vagy sajnálják a HC rangjukat.
Hmm, MAC adress szerint elvileg lehetne ban-t adni, de nem tudom hogy támogatná valami. IP cím szerint meg nem érdemes, mert egy router kikapcs/bekapcs után majd mindenki új IP-t kap.[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
válasz Idiofil #27798 üzenetére
... annak ellenére hogy tört a szerver, érdemes beregelni a GV-nél. Akkor legalább azok nem tudnak feljönni, akiket egyszer már elkapott a PB. Nekem élmény volt nézni, ahogy emberek jönnének fel, de lepattannak =)
Új hozzászólás Aktív témák
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest