Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
Tud nekem mondani valaki olyan HQ(koth) szervereket amik nem HC-sak?
1et találtam nagy nehezen: 80.249.169.2:28962 a következő a probléma: sv_punkbuster = 0 szánalom -.-
Vagy hol tudok rákeresni? Xfire-be nem tudom megállapítani melyik hc-s, csak ha ki van írva a nevébe. Akár külföldi is lehet, de csak ésszel /német, holland, cseh/
Ne legyen modos.(promode, paintball, etc.)
Az, hogy eredeti vagy "tört" mind1. Bár cod2-es tapasztalataim szerint eredetin kevesebb a csaló.Üdv.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
f.bator
tag
Hmm. Nem könnyű. A szerverek közül szinte mind HC, ritkábban promodos. Amelyik egyik sem (és nem is zombi)... olyat talán még nem is láttam. A miénk tegnap este promodos hq volt, de ez nem állandó üzemmód. Ha én vagyok fent egyedül a társulatból akkor strat, ha Jay tasó akkor tdm, ha Andree akkor hq ... ha mindhárman, akkor sd
[ Szerkesztve ]
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Hdkiller
csendes tag
Sziasztok!
Nem indul el a játék, és a multi ezt írja: Couldn't load image '~white-rgbl-11'
Mi lehet a baj? (A konfiggal nem lehet baj.) -
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Újra raktam a op-t, és a játékot is. A régi mappákat el mentettem, a rang vissza állításhoz.
Nevet újat szeretnék, rangot viszont a régit.
Melyik mappát vagy fájlt kell bemásolnom az új név mellé?
Köszi a választ! -
gYaLo
őstag
Valaki egy kis pub ?
Mehetünk warra is akáriPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
vergilx
őstag
sziasztok!
melyik a legutolsó kiadott patch? -
Krisinto
őstag
Csak, hogyne szenvedjetek PB shot miatt, ezért:
Anti Aliasing kikapcsolása
DirectX frissítés
VGA driver frissítés
Tűzfal, vagy vírusírtó akadályozza, ekkor hozzáadod kivétleként a pb-t
Router blokkolja az elérést
A legutolsó, ami nekem is segített, hogy:
A punkbustert Windows XP módban futtat ezt, így tudod megcsinálni:
c/users/felhasználóneved/AppData/Local/Punkbuster/COD4/pb
Itt a PnkBster A és PnkBster B-t átállítod Windows XP kompatibilis módra. Amit a -> jobb klikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás->Kompatibilitás üzemmód alatt találod.Cserébe annyit kérek, hogy látogassátok:91.82.84.213:28999 (promod-SD)
Plusz, keresek warra klánt
X:krisinto[ Szerkesztve ]
-
vergilx
őstag
sziasztok!
cod4be beraktam a mentésem, nem hoztam előtte létre, a profilt érzékeli is a játék, de a mentéseknél nem rakja be, egyet sem. mit tegyek? -
po1son
addikt
Ha így sem lenne jó esetleg, akkor egy működő cod4es pb mappát kéne szerezned.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
vergilx
őstag
reggel úgy néztem, hogy jó lett, mert volt gépresi.
-
Buda76
senior tag
CSókolom!
Megtudná valaki mondani, hogy melyik paranccsal lehet állítani a csapattársak feje fölött megjelenő neveik színét?Juteszembe:
Csapatot keresek 2005 óta játszok coddal, több lanon voltam stbstb...
xfire: budaaaa[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Összedobtam egy szösszenetet, ne várjatok túl sokat, még nem vagyok profi movie-s, meg a fragek is csak pcw-ről vannak, de szerintem úgy alapjában véve nem lett olyan rossz.
-
Krisinto
őstag
teamsearch!
cb: off
skill:med
AK47/74u[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz Buda76 #26135 üzenetére
Köszi! Remélem ennek az Amuzet Media-nak is tetszeni fog.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Már régen játszottam pammod-os szerveren. Tudnátok olyat ajánlani (tdm), amelyiken legalább a helikopter ki van véve?
köszi[ Szerkesztve ]
XP
-
-
strebacom
senior tag
Segitsetek már légyszi...
Feltelepítettem a játékot, 1.7 patchig rajta minden, PB frissitve, a single tökéletesen megy az mp meg kidob az asztalra exe hibával már indítás után!!!!!
mi lehet a baj???
Köszi!!!! -
-
-
f.bator
tag
A W bind azért kell, mert különben a progi visszaírja alapra a cfg bejegyzést. Így ha lépsz egyet előre, a csapattársak feje felett a név zöldről átvált bármire.
-
f.bator
tag
A színkódok itt láthatók pl.: http://www.flickr.com/photos/gritoacrata/4354081049/
-
f.bator
tag
válasz f.bator #26149 üzenetére
Sokmindent át lehet szinezni, a radar ikonokat meg a bombát pl. át lehet méretezni stb. Nem nagy előny, de kicsit feldobja a kinézetét Mondjuk egy klántasó szívesen feküdt bele hullába úgy, hogy a nagy bazi bomb szimbólum eltakarta. Na ezt a trükköt már nem nyelem be
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest