Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz BandiHUN #22749 üzenetére
Nekem nagyon nem megy a BP, ahogy előző szezonban is bőven 155 voltam és vmi 60 körül lehettem a BP-vel. Igazi kínlódás volt a végére, csak amiatt játszottam, h legyen kész. Na most tanultam belőle és nem vettem meg, szóval ha végére érek kiváltom, ha nem, ennyi volt. S7 lesz-e, fogalmam nincs. DAM-os helovín meg bekaphatja.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #22751 üzenetére
MacTavish... így jobban tetszik?
Miért hagyták ki? Ghost miért Alex és nem Riley? MW2 előtt vagyunk ergo Riley még él akkor meg? Személyes kedvenc és most egy imposztoré a név és a maszk ez fáj!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Micsurin #22753 üzenetére
Ne vonj párhuzamot az eredeti trilógia meg a mostani reboot között, a karaktereket átemelték, de amúgy minden máshogy történik, és nem egyezik szinte semmi. Soap majd jön valszeg a folytatásban, mindent nem akartak ellőni egyszerre.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Acheron
őstag
válasz Micsurin #22753 üzenetére
Az első (és még jó pár) MW2019 Ghost skin valóban eléggé elrugaszkodott az eredeti Simon Riley féle Ghost karaktertől, anno ment is erről sok post. De azért kaptunk kárpótlást, van "classic" Ghost skin is a játékban
"Soap" MacTavish sajna még nincs, bár ő is kedvelt karakter (igaz, nálam Riley viszi a pálmát)
De azért ne feledjük, ez a Single Player rész reboot volt, tehát a történetszál innentől másképp alakul (Reméljük Ghost sem válik füstté és hamuvá) Még nem tudjuk, MacTravish hogy jön majd a képbe - lehet, csak a következő MW rész hozza magával.
"... Ghost miért Alex és nem Riley? ... " Ezt nem nagyon értem - Alex teljesen külön karakter, semmi köze Ghost -hoz.
Btw, most ugrik be a névről egy orbitális baki, valamelyik blogíró igazi képzavarba keveredett, amikor megjelentek a kutyák az MW -ben, merthogy oda nyilatkozott (gondolom a Ghosts epizód Riley kutyájával keverve), hogy benne lesz a játékban Riley, Ghost hűséges társa. Jujjj.
#22754GhostPetya: Má' megin' gyorsabb vótá', mé' csodálkozok[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #22754 üzenetére
Szóval szappanunk még nincs, kár.
Jogos, Alex kevert be a képbe mert nem emlékeztem rá aztán már jöttek a fanfictionök ha jól értem akkor Riley is majd csak a főtörténet szál végén válik aktuális karakterré.
Hmm Cold War nem lesz D1 de ha az Infinity folytatja az MW-t az fixen D1 lesz SX vagy SS-en, végre egy ténylegesen jó kampány. BF3 Noshahr Canals HC óta meg most érzem először újra, hogy amolyan zúzós gyorsan meghalós CQC lenne egy shooterben.
Acheron Köszönöm! Warzoneban instant megszerzős skin lesz ez a classic úgy érzem. Örök favorit karakter az eredeti trilógiában az ő elvesztése jobban zavart mint Soap-é.
Alex úgy került elő, hogy próbáltam magam belőni térben és időben és sikerült belefutni pár blog szerű fanfiction cuccba aztán kezdtek megkavarodni az emlékek meg az olvasottak.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Acheron
őstag
válasz Micsurin #22756 üzenetére
Én megkönnyeztem, amikor meghalt, epikus jelenet volt, az FPS -ek egyik legjobb momentuma (számomra) - pedig meglett férfiember voltam már akkor is, amikor (a megjelenése évén) eljutottam ehhez az epizódhoz. Nem igazán hittem a szememnek, sokszor végigjátszottam a jelenetet, mert hittem, hogy menthető. COD -ban nem sok (talán csak egy) jelenet rázott meg jobban.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
válasz BandiHUN #22749 üzenetére
"Biztos nem semmi algoritmus,ami elintézi,hogy a fél meccset simán hozó fix 2 pontos csapattal,hirtelen elfelejtsünk célozni úgy ánblokk,és a végére épphogy be tudjuk rántani a kört úgy,hogy senki nem lép ki,de a végén már az ellenség chopper gunnere meg wheelsonja között cikkcakkozva épp pár ponttal nyerünk.És SOK ilyen köröm van.Mikor hirtelen elkezd a felpimpelt AK csak hitmarkerezni a kör közepétől. "
Nekem is ez a személyes kedvencem Ma csuklott rendesen a fejlesztők édesanyja, az biztos!"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Micsurin
nagyúr
válasz Acheron #22757 üzenetére
Nekem Cayde6 volt ennyire nagy hiány még a Destiny 2-ből.
Azé van bőr a pofájukon bcki, Ghost már nem kioldható gyak mert akkora paywall van előtte mind az állat. 2400 coin a legolcsóbb pakk, új szezon már nem lesz, CW után fixen nem lesz hozzá semmi. Activision manager csapatja is azért elmehetne kapálni a dinnyeföldre.
-
Micsurin
nagyúr
Hát ez a SCAR hatalmas csalódás... amennyire adta BF-ekben itt annyira nem. Csípást fedezék oldalt váltva kiváló kiszedni de medium to short rangen kb minden out dps-elt eddig.
Marad az M4 aztán az AN94, még egy meccs és meg is lesz...Nem a recoilja a SCAR hibája és még csak nem is a lófütty tár(2 ember hozható ha jön a 3. 9/10 alkalommal gatya, ha lenne rá 25-ös tár akkor nagyon király lenne) hanem az irtózatosan alacsony lövés/perc aránya.
-
Linem
senior tag
Furcsa, hogy minden szezonban leírják többen a lassú BP-t a Tier-hez képest, mert nekem az összes szezonnál éppen fordítva volt. Jelenleg is a 100-as BP már kész 1 hete, viszont a Tier csak 132 jelenleg is. Szóval ez továbbra is egyéni játékstílustól függ, mert nekem mindig így emelkedett.
-
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz DrTechnoid #22763 üzenetére
Ami fura, mert annyira kötelező volt szinte minden IW CoD-hoz azóta, mint a BO szériánál Nuketown. Mondjuk a Ghosts-ból is kimaradt.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Frod
addikt
válasz Micsurin #22756 üzenetére
A kampányt végigjátszottad? Utolsó jelenet alatt ugye nem volt csukva a szemed?
Price átad egy aktát a csajnak, hogy ezekkel az emberekkel akarja megcsinálni a titkos egységét (Task Force 141). Ott van benne Soap és Ghost egyaránt, tehát a folytatásban már lesznek.Do you see the white shadow?
-
Micsurin
nagyúr
Hát jó, biztos. Nekem lassú a firerateje ahhoz mérten kicsit üt ha éppen nem fejre landolok, tetű lassan emeli szemhez és hipből esélytelen még ha a szádban állnak is pont a firerate miatt.
AN94, M4, M13, AUG átalakítva mind hülyére veri közepes távig.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #22774 üzenetére
Coreban ja 3-4 csak mire te kipumpálsz 3-4 golyót az ellenfél 6-7-et.
ADS nem sok hanem rengeteg, kb csak közepestől hosszabb távra érdemes elővenni. Azért meg minek szívjak vele órákig mire életképes lesz a összes kioldott attachmenttel mikor a társai már most életképesek? Azért egy csoda build érdekelne hátha életképes lesz a dolog de most sok fantáziát nem látok benne!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Micsurin #22776 üzenetére
Ja, csak az a 3-4 nagyobb sebzés, mire az ellenfél meghúzná az elsütő billentyűt, addigra már fekszik. Tudom, darálok vele rendszeresen, sokszor még se bírnák mukkanni. Csak tudni kell jó setupot összerakni. Feldobod a lecsapott hátú Stock-ot, Tac Laser, Stippled Grip, ezek alapok, a többi a fantáziádra van bízva, de már ezzel jelentősen csökken az ADS time.
-
prokxy
veterán
-
Linem
senior tag
válasz Hzoltan969 #22773 üzenetére
Csak HC TDM meccseket. Kivéve hétvégén azt a pár ugrást az Event miatt, de nem az nyomta meg, mert az előző szezonokban is BP100-nál még csak 115-120-as Tier-nél tartottam, mint most is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #22777 üzenetére
Köszönöm megnézem de mondom az ADS a kisebb problémám a fegyverrel.
prokxy Az a baj nagyjából tudom mit művelsz FPS-ekben, ha azt mondod ne reménykedjek akkor nem igen leeht. BF4 khm.
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #22781 üzenetére
Köszönöm ezt este megnézem,
hányas szinten nyílik fel?Fandom üresre fut FORGE TAC 17.2" LB-öt keresve.Megvan!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Micsurin #22780 üzenetére
Lehet vele érvényesülni, ahogy majd bemutatják, mert nem használhatatlan, de sztem a lista alján van, ez biztos. Elég megnézni ki melyik fegyverrel játszik, scart nem nagyon találsz közte.
Mi a BF nicked?[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Micsurin
nagyúr
válasz prokxy #22784 üzenetére
Blog statokat ne nézd nem kd-ra szoktam menni egy jó helis trollkodást vagy tankozást többre értékeltem BF-es pályafutásom alatt mint egy kd vadászatot.
Nyomják még amúgy a 4-et? Ph-n?
-
Hzoltan969
tag
Van itt valaki, akivel esténként lehetne coop-ozni (casual hozzáállással, stressz-mentesen, mikrofonnal)?
Solo-ban már kicsit uncsi, nem is haladok a BP-vel így... -
prokxy
veterán
válasz Hzoltan969 #22787 üzenetére
Benne vagyok, 2-en Larával 59 a rekord. De volt vagy 1.5 óra Ma nem leszek, de holnap mehet 8 után.
-
nanorambo
őstag
Kár hogy ennyire drágák az operátor skinek
Krueger új skinje nagyon bejön nagyon viszket az ujjam a purchase gombon, aztán átszámolom hogy mennyi forint és gyorsan el us megy a kedvemAbban reménykedem, hogy a cold war megjelenése utan lemennek az árak.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz prokxy #22786 üzenetére
csak pár kört toltam anno bundásékkal meg 1x kiszával nem is tudom már melyik szeron. Zömében read only voltam.
Várom már a BF6-ot, nem csípem a WW1-2 témát, ha a BF3-4 lett volna töltve tartalommal akár vettem volna oda havonta a battlepasst. Főleg a BF3 esetében.
Ennyi BF után (pedig alig toltam pár száz órát a BC2-3-4-et)nem is lep meg már amúgy, hogy az AN94 itt is bejövős.
@GhostPetya még egy meccs és kiderül mi lesz az igazság mert kioldom a barrelt.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Micsurin #22770 üzenetére
Kipróbáltam én is a Scar-t, de tényleg lassú, meg a tár is csak 20-as ha jól emlékszem.
A Kilo sokkal jobb ha van pár cucc hozzá, de még az alap AK47 is.
Az Asval-t meg inkább nem is mondom. Az Asvalhoz várható 30-as tár?
Az AN-94 az kellene nekem is, a BF-ben is bejött; és utánanézve kiderült, hogy az Electra is AN-94 alapokra épül." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Micsurin
nagyúr
válasz csibe1 #22792 üzenetére
7 vagy 9 meccsen kell 2 hip kill / meccs nem vészes M4-el megvolt szerintem kevesebb mint 2 óra alatt(minden TDM-en könnyen pipa volt a 2 hip fire kill).
Asvalra gyúrok még 2 szint kell hozzá BP-ben. An-94 meg na... azt már csak az emlékek miatt is szeressük az M16A3/M416/AN94/Dao-12 mindig is a gusztustalanul OP cuccok közt volt. Noshahr-en vagy Lockeren amit a Daoval lehetett művelni slug tölténnyel az valami végtelenül para volt... becsúszik lő kill, repeat.
-
Dictator^
veterán
Új átlag.
Kiszedtük a metro easter egg-es cuccot, atom full-fullosak voltunk (összes sárga kör megvolt), jött egy aimbotos aki egy mozgó jeepen állt sniperrel aki kilőtt, majd gulág, vissza a matchbe, és egy 27 killes másik aimbotos srác lőtt le:
A1MB0TtooGood#9428885
Falon keresztül lőtt mindenkit spectatebe, 30+ killnél kiléptünk. (rángó célkereszt falon át mindenkire, majd falon keresztüli jelölés konkrétan az emberekre)
GG eddigÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dictator^ #22794 üzenetére
Én az első meccs után pont emiatt kinyomtam a crossplayt, nem ezért fizetem a livet nem ehhez szoktam hanem a nulla csalóhoz.
-
csibe1
addikt
válasz Micsurin #22793 üzenetére
Nekem csak a Warzone van meg.
Nemrég volt akcióban az mW, de akkor nem vettem meg.
Az Asvalt megkaptam pár napja.
Az AN-94 is csak összejön meg az új shoti.Noshahr az jó pálya, szerettem a vagonok mellől slugos shotival leszedni a darun kempelőket. A SPAS-12-est vagy a 870-est szoktam használni távcsővel.
Valamiért nem szerették, pedig olyan szép fejeseket lehetett velük osztogatni.
Most kedvem is támadt egy kis shotizáshoz.Más: a bunkerek kódjait hol lehet megtalálni?
Találtam egy bunkert a Prison-nál is.Pár napja meg piros kártya volt az egyik ládában amikor a Halloween-es eventet csináltam. Az is valamelyik bunkert nyitja?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Micsurin
nagyúr
válasz csibe1 #22796 üzenetére
Kéne az az AS csak ezek a nyűves beadandók is itt vannak.
AUG kihúzásán agyalok nagyon, ha jól láttam van hozzá 5.56-os NATO lőszer ha azzal és egy hosszabb csővel kezelhető marad a recoilja akkor még jó is lehet.
-
csibe1
addikt
válasz Micsurin #22798 üzenetére
Nem tudom mit alkottam, egyszer csak beadta pár napja az Asvalt.
Lehetne hozzá 30-as tár is.
Párszor mentem vele, a 20-as tárral is elég szépen lehet aprítani ha jól célzol.
Hirtelen ráfordulva a mókusra, mert mögém került; csak úgy csípőből megküldve lezúzta róla a páncélt, és annyi is lett neki.Amúgy lehet jó cuccokat találni az ellenfeleknél, sajna nem lehet megtartani hadizsákmánynak. A Halloweenes banzájon volt pár jó kis cucc azoknál akiket elkaptam shotival.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest