Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz gjung44 #22583 üzenetére
Bal szélre ugrottam ahogy mondtad pedig duot nyomtam, de a random kapott francia srác full értelmes volt és angolul folyékony végre egy random teammate akivel lehetett beszélni és akart is nyerni so Bootcamp Quest pipa, volt egy 3rd helyezett BR, aztán nyomtunk egy Plundert is ami marha könnyű győzelem lett, én 27 ő 32 láda + killekből porszívózott pénz meg bountyk.
Látszik éjjeli meccs volt, littlebird pilóta kikerülte a Javelin lövedéket.. azt elfelejtette, hogy az utána vissza is fog jönni. Instant 3 fős team wipe.
Ez a sötét nagyon adja TV-n játszva thermal scopeokat használva, maradhatna mint egy alter mód.
BF3 után az első shooter aminek tényleg tetszik az irányítása kár, hogy egy év lemaradással találtam meg...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Kupon kunyeráló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest