Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz macilaci78 #33450 üzenetére
Az a baj h de kell annyiféle és kell olyan mennyiség, mert én nagyon szeretek jókat enni
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Qru
MODERÁTOR
Remélem ezt a ködlámpás cikket sokan elolvassák. Tnap is amit műveltek az utakon... Eleve lakott területen belül tilos ködzárfénnyel közlekedni de azért a körúton (is) végig égeti a sok marha.
#nincsbennetarcsi
-
Erre csak annyit tudok mondani hogy menjen el Winkler szemészhez. Óriási a különbség a ködzárófény és a tompított között este. Más kérdés hogy én le szoktam kapcsolni ha az autó megengedi . Mert ugye a gyártók sokszor úgy oldják meg hogy egy kapcsolón két állás , és az egyikből kapcsolható csak a másik, rgo nem lehet lekapcsolni függetlenül őket
-
Petyyyyy
addikt
To All: Egy jó barátom kiadó szobát/garzont keres a XI. kerben. Egyedül van, rendszerető, nincs gyerek, nincs állat. 60-70K a keret. Ha valaki esetleg tud valamit, pls dobjon egy PM-met. Köszönet.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
válasz Petyyyyy #33456 üzenetére
Kodlampa: varosban nem hasznalom. Kodben sem. Mert tilos. Varoson kivul kodben felnyomom, a hatsot tutira. Hogy lassanak. Mert ez tenyleg roviditi a mogottem levo fektavjat, ha megadom a lehetoseget, hogy meg elobb eszrevegyen. En nem kapcsolom le, ha mogem er valaki. Harom okbol: 1 azert van felkapcsolva, mert lehetosegem van ra es kell is (jogi lehetoseg+utviszonyok kerik)
2 vegyen eszre idoben mogotten mancika
3 ha lehetosegem van hasznalni, nem is kapcsolom le mancika miatt, sot, mancika erdekeben eg, nehogy veletlenul belem fusson, bar hozzateszem, kodos idoben az en atlagtempom picit az atlag felett van, tehat nem is nagyon kozlekednek mogottem tartosan kodben.I humbly and respectfully decline™
-
Petyyyyy
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #33457 üzenetére
Múltkor alig vártam, hogy utolérjek vkit. 2 terelő csíkot láttam előre... Végre kifogtam egy buszt. Azt hiszem ennyire még soha nem örültem a járatos busznak.
mod:
Jah és osztom a tc cikkazon részét is, hogy az első ködlámpa sz@rt se ér. Még annyit sem láttam vele mint nélküle. Még jó, hogy lebeszéltél róla. Most lenne 120k-ért egy használhatatlan extrám.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
DeFranco
nagyúr
A ködlámpa nem arra való, hogy előre láss, hanem arra, hogy megvilágítsa neked az út szélét meg a felezőt, hogy ne fogj padkát meg ne menj szembe sávba. Ezért világít lent, vízszintesen és "oldalra".
Winkler meg ezzel a cikkel megint nagyot akart f*ngani és belecsinált a nadrágjába.
(inkább jöjjön 12 ködlámpás az legalább lent világít, mint egy félszemű nájtbrékerultrás akinek még sikerült szarul is berakni az izzót, úgy hogy pont fejmagasságba veti a szúrófényt)
[ Szerkesztve ]
-
-
macilaci78
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
En sose mondtam h nem kell kodlampa csak azt h ha 2010ben nem alaptartozek egy subaruban (ciki ) akkor utolag ne rakj be azert a 4 napert/ev amikor kodben hasznalod
A tobbiben igaza van DeF urnak szvsz
Egyebkent meg tudjatok h az auto a VW-nel kezdodik es az audinal er veget
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
LÁZ
addikt
a hardverapró elérése másnál is akadozik, vagy csak én vagyok a choosen one(chrome és ff alól is), ha fórumból vagy főoldalról kattintanék az apróra
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mercutio_
félisten
válasz aizen92 #33471 üzenetére
Bad Robot!
Skacok az hogy lehet, hogy a régi csomagomban 150MB volt, és az időszak utolsó 10 napja körül fogyott el, az újban 200MB mellett viszont inkább az első 10-15 nap között jön az SMS, hogy el értem a limitet?
Ugyanúgy melóba jövet - menet használom, nem olvasok új oldalakat, nem változtak a szokásaik, böngészőt se cseréltem (dolphin mini)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
Kaja+ködlámpa, kihagytam valamit a gyors összefoglalóból? Már Érden, Lumia ismét nálam, végre nem kőkorszak Már csak netet kellene ide varázsolni, és jó is lenne.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
Most ertem haza. Afterwork volt... 6ig melo aztan sör. Bem vacsoraztam. Ehes vagyok es faradt es nem teljesen jozan
-
-
Ace owner
addikt
Black itt a kocsid
#33477) bitpork: Ne viccelj ilyennel mert még a te másolódat is elátkozza..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
werszomjas
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, Ferihegyen a parkolóban ugye az első 5 perc ingyenes, kihajtás előtt akkor is le kell kezelni a parkoló jegyet, ha még benne vagyok az 5 percben?? Olyankor ugye kiírja, hogy nem kell fizetni, de ugyan úgy megy az idő, tehát kb +fél perc a jegy érvényesítése.
üdv
-
föccer
nagyúr
Szeretnék venni egy fotó nyomtatót. Van valakinek ajánlott márkája, típusa? Nem kell a legolcsóbb, de az egy képre jutó költsége lehetőleg moderált legyen, illetve szép nyomatjai legyenek.
Köszi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #33479 üzenetére
Nem kell lekezelni. 5p-n belul ingyen kimesz.
-
válasz werszomjas #33479 üzenetére
Megpróbálhatod kezelni de visszaköpi az automata hogy eriggyé mert ingyijé vagy még.
-
-
werszomjas
addikt
&
Köszi
[ Szerkesztve ]
üdv
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #33486 üzenetére
Igazándiból azt sem tudom, hogy hozzávetőlegesen milyen árak mennek. Igazándiból évi pár tucatnyit nyomtatnék, de nem akarok mindig elmenni előhívatni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #33487 üzenetére
Pedig jobban jársz.
A jó minőségű papír nem olcsó, és ha nem akarod, hogy pár év múlva kifakuljon felejtsd el az utángyártott festéket. Ha hosszabb szünet van 2 nyomtatás között beszáradhat a festék és vehetsz újat, ami további költség.
Én ha évi pár tucat, akkor a jobb - fotósok által javasolt - helyek valamelyikébe adnám be, neten keresztül is lehet és talán még házhoz is postázzák.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
MurdR
veterán
A Tmobile felajánlotta, hogy 100k-ért kihozhatok egy iPad4-et. Ismeri valaki a jószágot? Akkuja hogy bírja neki?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
rizso
addikt
Hali Srácok!
Van itt olyan, aki jártas beépíthető főzőlap beszerelésben? Lenne egy lakás, ami kb. megfelelne a mostani igényeknek, csak van vele egy kis gond. Azt a kettest kellene kicserélni egy négyesre, talán nem lenne olyan nagy összeg...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MurdR
veterán
válasz B-L-A-C-K #33491 üzenetére
Nem egybe, részlet. Most havi 20k a számlám, 5giga nettel. Ha kihoznék egy ipadet 20giga nettel és mellé marad a note2 nexttel, akkor is 20k lenne a havi fizetendő.
Mondjuk használnám szerintem, sorozatok meg ilyeneket akkor nem notin hurcibálnám magammal.. csak nem vagyok jártas í-ben.
Megy egy pü.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
Csemberlent, vagy hujikolpot keresd meg. Villanykergetők. csemberlen drágább, rutinosabb, hujikolp kezdő, olcsóbb. Egyébként meg lakásfelújítósban magkérdezed, hogy milyen keresztmetszet kell és bekötöd magad.
üdv, föccer
-
Petyyyyy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest