Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Mercutio_ #32050 üzenetére
Még csak az évet sem tudnám megmondani, amikor két egymást követő este éjfél előtt aludtam el.
Egyébként meg reggelt!
Kilestem az ablakon, majdnem visszaestem az ágyba, de rájöttem, hogy csak párás és nem a köd miatt olyan a látvány amilyen.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
-
Magnum_
nagyúr
A 2es vilin en is ultem parszor. Nagyon klassz jarat. Tenyleg. Mondjuk nemhiaba a kedvenc es priorizalt utvonalam a pesti also rkp mindig
Jo reggelt. Gdp kave megvolt. Today will be a hard day.
Este ice cube - today was a good day
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Petyyyyy
addikt
Csak összehoztátok egy korrekt hirdetés szövegét.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
LÁZ
addikt
Michael Bublé jegyeket keresek, 2 db-ot, ha esetleg vkinek ismerőse mégsem akar koncertezni, emberi árban, hiénákkal dunát lehet rekeszteni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
etejedu
őstag
Sziasztok!
Érdekel valakit mosógép?
Siemens IQ elöltöltős. Fehér. Tökéletes állapot kb 1éves. -
Petyyyyy
addikt
Annak aki múltkor lecsúszott volna róla, íme itt van újra: legyen tánc!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
És honnan tudom, hogy tényleg hozzá irányítottak?
etejedu :Ez kicsit kevés infó, de ha hibátlan a bolti nettó feléről kezdhetunk lefelé alkudni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
32 Terabájt / másodperc az új rekord - 1km-re továbbítva.
⭐ Stella
-
Melack
veterán
Ha valaki Shellnél tankol, és kap ilyen 10%-os kupont, és nem kell neki, adja nekem Borotvára hajtok. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
LÁZ
addikt
Öcsém öccse albit, kiadó szobát keres a 4-6 vonalán, belvároshoz közel, ha valakinek van ilyesmi infója, legyenszives irjon egy privit
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mercutio_
félisten
-
Petyyyyy
addikt
válasz Mercutio_ #32088 üzenetére
Az egyiket épp az előbb tettem fel a metróra.
Átjött a kislány, hogy filmet nézünk, mondom oké, csak lepattintom a feliratot hosszupuskáról. ^^
Kiválasztani még ki tudtam melyik sorozatra keressen, de találatot már nem hozott, meghalt az oldal, eddig nem látott módon.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ha valakinek kő egy Lenovo W500 ( T9900, 2x2GB ram, 3650/v5700 512Mb, 1920x1080, német billentyűzet, dokkoló, FPR. Akksija 3x%-s , tehát cserés.Most egy SSD van benne, ez csak abban az esetben mehet ha addig van mire lementeni, vagy adok egy kisebb hdd-t helyette (max 320Gb)
Egy másik lapost nézek, csak akkor mehet ez ha annak a tulajával meg tudok egyezni, tehát nem minden áron kell mennie.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #32091 üzenetére
1920*1200 lesz az (16:10 képarány, az 1920*1080 meg 16:9), szóval még azt is mondhatod, hogy jobb a fullhádénál.
Amúgy hogyér' méred a gépállatot?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Murdr mán lefikázta a beárazósban uh nem tudom hogy érjem: súlyra, hosszra esetleg életkor után? de most viccet félre, tényleg nem tudom. A TP topicba dying_starnak linkeltem egy w700-t, és annyira megtetszett hogy ha ezt el lehet adni elfogadható áron akkor belepróbálkoznék
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van valami infó mai tüntetésről? Délután láttam hogy csomó helyre rakták fel a rendőrök a kamerákat.
Live-Die-Respawn
-
B-L-A-C-K
titán
Eltudnám viselni, a hangjával együtt (+ egy korlátlan mol kártyával )...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest