-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én azt csodálom,hogy még nem "törték fel" a Gearbox rendszert,mert elvileg,és volt is már rá példa,"központilag" lehet a loot esélyen állítani...Én azért,főleg ennyi idő után már a játékkal,"feltolnám a csúszkát" a dolgon,főleghogy save editorrel meg azt csinál az ember,amit akar...én is csak 2 karival toltam végig mindent,a másik 4"készített"...az viszont sokat dobna,ha a droprate lenne jobb.Most nem tudom,kinek fájna,ha minden 2-3-400adik lényből esne valami legendary?Márpedig nekem összesen 2 full végigjátszás(TVHM-UVHM...)+dlc-k mellett összesen ha 2x esett narancs cucc sima ellenből,ebből konkrétan 1 van meg,a Warriornál a repkedő rakkokból esett egy"nevenincsebb" narancs shoti...
Annó a BL1-ben naponta esett 2-3-4 is,és nem volt ritka,hogy egy nagyobb táborban esett egyszerre 2 is...no,csak ezt a szintet kéne megütni,hogy óránként essen"valami jobb".
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest