Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Van itt olyan szaki, aki tapasztalt i3 karosszéria munkában?
-
kardkovacsi
senior tag
[link] ugye egy bimmer is érintett volt. Ismerős mesélte, németeknél egy ilyen után szándékos emberölésnek minősítették az esetet pár éve. Hasonló volt, versenyzés, ártatlan meghalt. A poén, hogy mindkét versenyzőt bekaclizták. Először mindketten életfogytiglant kaptak, végül sok fellebbezés után a nem gyilkos versenyzőnek csökkentették a büntetését 13 évre.
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #70918 üzenetére
“Az áldozat a kórházban vesztette életét, de nem ismert, hogy az a kerékpáros volt-e, vagy az egyik autóban ülő személy.”
Már hogy ne lenne ismert?
“…de azt jól látni, hogy két nagyobb értékű jármű...”
Ha BMW, akkor nagyobb értékű, hiába 20 éves.
Jó ez a cikk, csak tudnám mire, mert információközlésre nem igazán.
Az autós topikban fejtegettük, hogy a versenyzés része nehezen hihető, egy E63 és az E46 közt (még ha M3 akkor is) van néhány dimenzióbeli különbség, közelében sem lettek volna egymásnak, ha versenyeznek.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #70918 üzenetére
Ettől függetlenül itthon sajnos a példa nem azt mutatja, hogy elrettentő következménye lenne egy ilyen tettnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Shadowbull
addikt
válasz kardkovacsi #70922 üzenetére
Azért nem ártana egy törvénymódosítás német mintára.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #70921 üzenetére
Nekem is ez a teoriam.
Borton: meglepne sajnos. M.R sem a cselekedhez melto buntetest kapott, aki a buszmegallot talalta el a Dozsan.
-
H.Ezredes
őstag
válasz kardkovacsi #70921 üzenetére
E63S -volt Stage1 programmal 750LE / 1050Nm
Az E46 meg egy 30i..... Lehet,hogy nyomta a 30i de ,hogy nem a Mercivel versenyzett.... Negyed gázra úgy megy el a AMG mintha állna a 30i...►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #70928 üzenetére
Ja az biztos hogy húzva volt, autós topikban ott a kép a tuningcég facebook oldaláról.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Kit érdekel,hogy húzva vagy hogyan és mit csinált? Ez a topik nem erről szól. Plusz szétszakított egy szerencsétlen gyereket.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
vedini
őstag
Sziasztok,
Tegnap megérkezett MHD Universal adapter, milyen appokat használtok?Bimmercode, xHP-n gondolkodom de van még vagy 5, bimmerlink, protool, bimmer tool etc.
xHP-t használtok? stage 2 v stage 3?
coxer-nak van azt tudom, csak azt nem hova tűnt[ Szerkesztve ]
workworkwork...
-
tasiadam
veterán
Üdv
Ha az e39-em pont facelift váltásnál készült, azaz a motorja és ami körülötte van faceliftes, de a külső és az óracsoport pre-facelift, hogy resetelem az olajcserét? Csak pinnel? Mert körcsatis, miközben 25d, de a gombbal nem jön elő az oil resetBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Chris0321
addikt
válasz kardkovacsi #70930 üzenetére
-
tag
válasz vedini #70938 üzenetére
Nem állítottam semmit rajta. Sport és sport+ban tényleg üt kicsit váltásnál, de comfortban semmi.
Stage 2-höz képest nincs viszonyítási alapom mert egyből a 3at tettem fel. Gyárihoz képest egyébként ég és föld, szerintem maximálisan megéri az árát. Plusz nekem muszáj volt, mert gyári váltóprogrammal kárba veszett némi nyomaték. -
H.Ezredes
őstag
válasz kardkovacsi #70928 üzenetére
Nem ismerem a srácot. Az-az E46 amelyik nekiment a mercinek mit versenyzett ??? Ahogy kezdődik a videón még rajta van utána vagy 200m-re lemarad nem is nyomja ahogy igazából a mercis se nyomta... Nevetséges ez a " versenyzés" az Árpád hídra még úgy mentek fel,hogy meci a belsőbe BMW a 3 sávból a legszélsőbe következő kép ahogy már elkezdenének a duna fölé érni akkor a mercis mögött van a 20d !!!! ami 150le !!! rendőrség azt mondta 190Le-re volt húzva ( arra mondjuk kíváncsi lennék ) Mercinek ki volt kapcsolva a menetstabilizátora ( és szerintem csak hátsó kerékre volt állítva a hajtás ) Én úgy gondolom,hogy jött mögött a 20D ő meg na majd most megmutatom nyomott egy padlót és egyszerűen megúszott a kocsi segge és nem bírta megfogni. Azért 750Le / 1050Nm-nél ( ennyire volt húzva de rendőrség 690-et mond nem tudom ,hogy lett "csak" 690 de ez nem is annyira lényeges ) 150-200-nál is megtud úszni a kocsi segge.... merci felborult első BMW lefékezett majd jóval jóval később jött egy másik BMW aki szintén fő kretén,hogy nem veszi észre,hogy előtte porfelő és FÉKEZNEK mert a másik BMW állóra fékezett a külső sávban is a taxis kb megállt majd belerohan a mercibe csodálatos.... De ha ennyire mindenki versenyzett meg így úgy a második BMW mögött érkezp taxis se 70-el jött igaz annak volt annyi esze,hogy korábban fékezett... Amúgy az egész videóban nem látszódott az,hogy lámpáról lámpára versenyeznek egyedül konkrétan az ütközés előtt volt parketta. előtte nem tudom mit csináltak inkább gurulgattak. Ha nem kapcsolja ki teljesen a menetstabilizátort semmi nem történt volna ezt én 100%-ban állítom....
vediniXHP-t 100 megbeszéltük személyesen,hogy kell kell kell és Stage 3 !
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
kardkovacsi
senior tag
válasz H.Ezredes #70942 üzenetére
Így, így. Egy 750 Le autó vs akár 190, a Merci már a felüljárón lett volna amikor azok még a lámpát épp csak elhagyták.
"Ha nem kapcsolja ki teljesen a menetstabilizátort semmi nem történt volna ezt én 100%-ban állítom...." - ha csak részleges kikapcsolásra megy, akkor megfogja az elektronika amikor megindul a segge és minden ok. Hülye volt, mehet érte a kvóterba.
-
Shadowbull
addikt
válasz H.Ezredes #70942 üzenetére
"Mercinek ki volt kapcsolva a menetstabilizátora"
Hihetetlen hogy ma, 2023ban még mindig vannak ilyen ostoba barmok, akik azt gondolják hogy jobban vezetnek mint az elektronika.
Pusztán ezért rá kellene húzni a szándékos emberölést.
-
kardkovacsi
senior tag
Azt nézem i5 rendesen odavágott az i4-nek, meg az árazásának. Ha összekonfigurálok egy i5-öt azokkal amiket én szeretek (eDrive 40, főleg tech, adaptív lámpa, innovációs csomag, park assist plus és driving assistant plus, + vonóhorog) akkor összesen 1M a különbség (32 vs 31) az i4 meg az i5 között ugyanazzal a konfiggal, miközben az i5 jóval nagyobb és újabb autó.
Nem csodálkoznék ha páran viszamondanák az i4-es rendelésüket, hogy i5-öt vegyenek helyette.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kardkovacsi #70945 üzenetére
I5 alap ára 30 misi körül van. Hogy lett az olyan "olcsó"?
Assist az minek? Legnagyobb hülyeség. Rángat össze vissza. Összes újságíró szidja,hogy balesetveszélyesMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #70947 üzenetére
Pribalj mar ki valamit mielott velemenyt alkotsz valamirol.
1700 kilometert autoztam vegig ilyen rendszerekkel Amerikaban
Ott hasznaltam eloszor kicsit fejletteb tamogato rendszert
szuperul mukodott es egyszerubb volt tajekozodnom az ismeretlen helyeken,
jo volt,hogy szuperul tartotta a savot, megallt es elindult a forgalomban stb.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz FIREBLADE78 #70949 üzenetére
"Mivel majdnem fejreálltunk 170-el pályán"
Azt azért megnézném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók