Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    Sziasztok,

    autovasarlason gondolkozom (a kovetkezo 3-4 honap alatt valoszinuleg meg kellene lennie), es szoba jottek BMW-k is, konkretan az E90-es szeria -- 5er-rol nem hallottam annyira jokat, es valoszinuleg gond nelkul el fogunk ferni a 3-asban is. E90-bol kb. 2009-2010 a hatar, annal ujabbat nem akarok kifizetni (lehet, hogy E90-bol is csak valamivel regebbit vennek). Nem fogok evi 20k-nal tobbet jarni vele, ez szinte biztos. Benzinesben es dizelben is a sorhatosok jonnek szoba - ha ugy latom, hogy nem akarok ra ennyit kolteni, akkor nem BMW lesz.

    Ilyen eves futasteljesitmeny/eletkor mellett ti inkabb benzineseket vagy a dizeleket javasolnatok? A fogyasztas nem annyira erdekel (fokepp, hogy benzinesek olcsobbak), viszont olyan autot szeretnek, amilyen a Honda motorjaim voltak: sose kelljen azon aggodnom, hogy beindul-e reggel (ertsd: nagyon-nagyon megbizhato kocsit akarok, ha kell, koltok ra, viszem szervizbe, megkap mindent majd, de ne legyenek veletlenszeru hulyesegek).

    Ja, es bar csak 183 centi magas vagyok, szeretem a tagas kocsikat. 1-esben meg 5-osben ultem, harmasban meg nem, az 1-es az kicsi volt nekem. A 3-as jelentosen nagyobb?

    [ Szerkesztve ]

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák