Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Penge_4 #4644 üzenetére

    A fel és letöltés aránykülönbsége ugyanúgy megvan torrentnél is. Lehet hogy nem számítok átlagosnak az 1 TB-os HDD-vel a gépemben, de egy 500GB-os ma már annyira nem pénz, hogy szerintem már majdnem mindenkinek van akkora és úgyis egy könyvtárban tartod az *.iso-kat, nem írod ki egyesével dvd-re, mert úgy sokkal drágább, mint merevlemezen tárolni és daemon-nal bemountolni meg egy csomó idő is kiírni. Most meddig tart beállítani, hogy azt a könyvtárat tegye a megosztások közé a DC amiben egyébként is tartod az iso-kat, amikor pedig bemásolsz oda valamit, kvázi magadnak a helyére teszed magától behasheli a dc kliens, szóval semmi többletmunka nincs benne, nem értem minek ehhez motiválni. Ehhez értelmes emberek kellenek csak, nem szabályzat.
    Ebben nem az a pláne hogy a DC alatt szeded a cuccot, hanem az hogy nem kell regelni száz helyre. Mindenki regelve van száz helyen aki régebb óta torrentezik. Tegyük fel hogy van egy hely ami tele van halott torrentekkel, a kutya sem látogatja, szóval hiába töltesz fel valamit akkor sem látja senki, mert senki nem jár oda. Feltennénk egy torrentet aztán bedobnánk magunknak. Ezer amcsi hely van, ahová feltehetjük. Lényegében nem nekünk kell megváltani a világot, egyszerűen csak annyi kell, hogy 50 embernél legyen meg ugyanaz, elég ha mi tudunk róla, a többi megy magától egy DC hubon, ahol vannak 10.000-ren, pláne ha újdonság a cucc. Most itt kérdezgetjük egymástól, hogy melyik oldallal éppen mi van, pedig nem is kéne oldal.
    Én nem azt mondom, hogy aki benne van az soha többet nem torrentezhet meg díszízhet ott és akkor amikor csak akar kedvére, én csak annyit mondtam, hogy segíthetnénk magunkon pont úgy ahogy a fórumban. Nem kerül pénzbe csak összefogás kérdése.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák