Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz kisza25 #4200 üzenetére
Hát még ha sikerül kirándulni Mexikóba
Ultimate Edition US$37.98
Digital Deluxe Edition US$19.99Amúgy ezerszer inkább BF4 Premium Edition US$13.99(Már ha van még olyan akinek nincs meg)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
Én nyomom. Szerintem kedden toltam az SW-t utoljára. Mindjárt megvan az 1k ACW-R-rel.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
scabi78
senior tag
Én is tolom, nagyon tetszik a BH.
Csak azt tudnám, hogy tudom megszerezni az ARM fegyvert. Már többször is leírtátok, meg sok helyen olvastam is de nem értem mit kell csinálnom.Tiszta Windows, rendes ház!
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
A hardline sandard,és a digital deluxe között mi a különbség?
Csak a battlepackok?
Nekem az a verzió kellene amelyben az új mapokat megkapom.
Az elsőben linkelt iponost rendeltem meg,de lehet az origines akcióval jobban járnék?
Köszi előre is a választ.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
zzola
titán
válasz Bacusuz #4219 üzenetére
Ezek mellé nem kapsz új pályákat (talán az ingyenes éjszakait). Azokat külön DLC formájában tudod megvenni, vagy pedig az alap játék mellé megveszed a Premium előfizetést, vagy veszel Premium Edition-t (ha van már ilyen), amiben minden benne van/lesz...
De lehet, hogy Ultimate Edition alatt fut amiben minden benne van...[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
Hm, nem értem miért ne vegye meg, csak azért mert nem népszerű. Főleg, ha tetszik neki
Nekem tetszik, megvettem az alapot, találok szervereket ahol tudok játszani. Most vadászom az olcsó prémiumot... Ha még nincs meg az alap, akkor csak azt vegye meg és ha tetszik akkor jöhet a prémium.Tiszta Windows, rendes ház!
-
Bacusuz
addikt
-
vendingo
veterán
Lehaltak a szerverek? Üres minden, a statjaimat se mutatja, lerakott 0 szintre.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
redingitell
senior tag
Szeretném én is megvenni originen keresztül a BH-t, de állandóan 5000-es hibakódot ad. Valamit rosszul csinálok?
-
( V )
veterán
válasz redingitell #4230 üzenetére
hát akkor adj neki 10000-est
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz redingitell #4232 üzenetére
ehh
amúgy nézd csak: [link]
(TL;DR - vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal - tök segítőkészek)
-
redingitell
senior tag
Azért ezen már túl vagyok. Nem vagyok egy nagy pc guru, hidd el mielőtt kérdezek valamit egy nagyon átlag szinten megpróbálok utána olvasni.
Viszont nagyon nem értek egyet a "segíteni akarásod" módjával. Más topikban amikor 198-adszorra felteszik ugyanazt a kérdést, nekem is tele lesz a hócipőm. DE
Nem az a válaszom hogy olvass vissza 1000 oldalt mert már szó volt róla
Nem linkelgetek mindenféle baromságot
Mert ezek pont annyi időbe tellenek, amíg normálisan válaszolok. Ha pedig nagyon tele van a hócipő, akkor továbblépek a dolgon. -
zzola
titán
válasz redingitell #4230 üzenetére
PP vagy kartya, ha utobbi akkor milyen? Kartya nem jar le a kozel jovoben?
Regiok stimmelnek?[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz redingitell #4234 üzenetére
egyáltalán nem baromság amit linkeltem, nekem is volt hasonló (csak nekem már megvásárolt kód hibával) és mivel minden kikuglizott ajánlatot megpróbáltam hiába, felkerestem az ügyfélszolgálatot ahol baromi kedvesen megoldották a problémám. ennyi. uh nem kell felszívnod magad rajta, mint ahogy a poén miatt se kellett volna. Karácsony van, lazíts és ne pörgesd fel magad egy vacak origin hibán (annyira azért nem nagy játék).
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Naponta egyszer kidobnak szerverekről a punkbuster miatt. Nem nyúltam semmihez, pont olyan mint az első kick előtti alkalommal. Frissítenem kellene vagy azokat a szervereket kerüljem?Tiszta Windows, rendes ház!
-
eugabesz
őstag
válasz scabi78 #4238 üzenetére
for All windows games kattintás és letölt,futtatod és rendben lesz...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Originen kívül itt nálunk hol lehet venni premiumot?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
scabi78
senior tag
Valakinek szokott még a Dust Bowl mapon bugolni a homokvihar? Olyan mintha akadozna, nem folyamatos a vihar, hanem szaggat. R9 270 kártyám van.
Tiszta Windows, rendes ház!
-
Rico45
őstag
Hol lehet vajon legolcsóbban a premium? Nagyon gondolkodom a megvételén.
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest