Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
azért ne aggódjatok, mert elnézést kérnek hibákért amiért nem lehet csatlakozni a szerverekre még mindíg
de dolgoznak az ügyön
de már van 40 db üres szeró[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
bul07
nagyúr
válasz spanglee001 #3707 üzenetére
40db szerver kiszolgálja teljes mértékben a PC játékosokat , nem is kell több
64x40=2560játékos , pont elég ebben a pillanatban 2545játékos játszik( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #3710 üzenetére
te most kivel vagy
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #3713 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #3715 üzenetére
mega spoiler, ha rámész sem látszik
rájöttem, hogy erre már nem tudok mit mondaniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daveoff
veterán
Hogy pörög a topik, ilyen jó lett az új DLC... Meg kő vennem....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
( V )
veterán
válasz spanglee001 #3682 üzenetére
azért 1 nap alatt se tudták megcsinálni az igen remek - EA megint kitesz magáért...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
zzola
titán
válasz spanglee001 #3720 üzenetére
Ez olyan EA-s...ha én lennék a vezető, repülne a bagázs...ezeknek még 1x sem sikerült semmit sem jól megcsinálniuk!
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz spanglee001 #3720 üzenetére
közben meg mindenkinek elérhető ingyen a DLC-s fegyók...
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz marilllyo #3724 üzenetére
Engem már nem érdekel, most már úgyis mindegy, de tény, hogy kidobott pénz volt. Ahhoz képest mekkora hype volt körülötte, hatalmas bukás ez az EA-nak. Legalább most játékosok is tudatosítják bennük, hogy mindenféle szedett-vedett szarral nem játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
PC-n mindenképpen az, konzollal nem vagyok képben. Azt tudom, hogy konzolon más FPS-t játszani, ott azokkal a hibákkal nem szembesülsz, amikkel PC-n igen, teljesen más a két platform. Itt van pl a Te példád.
-
nagyúr
válasz daveoff #3723 üzenetére
Nos gondolhatom milyen kedvel jön majd a többi DLC is...
Nem csoda ilyen szarul indul a mostani is... szerintem a lehető legminimálisabb ember dolgozik rajta, semmi teszt stb stb.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
A videóban elmondják miért sikeres konzolon. És az igaz.
Ott egyszerűen nincs annyi és olyan FPS, mint ez... főleg hogy a BF4-et már meguntad.PC meg gyakorlatilag dunát lehet rekeszteni a multi FPSből.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #3729 üzenetére
Dunát? Hát szerintem BF3/BF4/Hardline szintű multis játékból nem sokat tudnál felsorolni...
Más!
Lassan elérhető áruvá válik a játék, megbízható helyen már 25 euróért adják...
Most látom, Originen is csak 30 euró a game, Mexicoban vajon mennyi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
fmx
aktív tag
2hónapja nem hardlineoztam,lehet már rendesen játszani??
-
pohár
félisten
CS(:GO), Insurgency, Dirty Bomb, mind a taktikára épít, és egyik sincs konzolon
Mexikóban 30$/35$/90$, Brazíliából olcsóbb, 50/65/172 brazil reál, ami 4500Ft/5900Ft/15600Ft
daveoff... Európában azért van szerver szépen
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spanglee001
addikt
10 megás paccs és megy na meglesem mijen lett
-
nagyúr
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #3735 üzenetére
és nem kellett 2 óra, hogy körbemenjek az új pályákon, kipróbáljak mindent, és megunjam ezt a szart, a millió érdekes embert, először látják a pályát de 8 feletti k/d-t lőnek érdekes klánok vannak biztos profik, Lofagi is megvette a prémiumot , ő még annyi esélyt se adott a játéknak mint én, legalább tudom hogyan szabadítsak fel helyet az ssd-n
-
( V )
veterán
válasz spanglee001 #3737 üzenetére
"millió érdekes embert, először látják a pályát de 8 feletti k/d-t lőnek"
biztos ultimate editiont vették meg és ők már fél éve ezzel is játszanak
-
spanglee001
addikt
válasz marilllyo #3739 üzenetére
azt értem én hogy van olyan de nem 4 körön keresztül, a tuloldalon 6 ember végig 8as és afeletti k/d vel volt, nem kempelve rögtön 1 hit kill bárhonan támadtuk őket, míg az én oldalalmon senki sem érte el az 1est pedig elég sokan 100-120as szintűek voltak, de hamar leürült a szeró ezen oldala nekem elég is volt ebből a jűtékból semi érdemlegeset nem hozott a dlc, az erdős pálya az nem rossz a többi az borzalom
-
TXT
őstag
Csak Origin-en erheto el a PREMIUM (tehat csak a DLC pakk), vagy beszerezheto mashol is??? Letezik, hogy sehol nem talalok (sem itthoni uzletben, sem weben), vagy csak en benazom?
Illetve ha csak Originen erheto el, hogy lehet beszerezni nem Euros aron (amcsi,orosz, akarmi...), ami mukodni is fog a sajat account-tal?[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
válasz spanglee001 #3745 üzenetére
koszonom
-
zzola
titán
Új játék mód és új fegyver? Mi ez, szögbelövő vagy kapcsozó gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest