Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #4051 üzenetére
nekem win 10 van, egy csomó dolog csak akkor megy rendesen, ha "hideg indítás" után, nyomok egy restartot
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
PsycHo88
senior tag
Jön valaki Játszani ? kisza25 ??
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
daveoff
veterán
Elindult! Fuck Yeah!
Win10 újra telepítve, még egyszer, origin,és a játék újra telepítve, még egyszer, most a C-re. Semmi más nincs a gépen csak win, hardline, chrome, meg vga driver, még a google fiókomba se léptem be, hátha az szinkronizál valami beállítást rosszul. A lényeg, hogy most megy...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
PsycHo88
senior tag
Nekem néha le fagy a játék néha csak fogja magát és ki lép . Win 10 :S
Vissza rakom szerintem a 7et. .
-
pohár
félisten
válasz PsycHo88 #4056 üzenetére
én is W10 alatt tolom, az égvilágon semmi hibát nem produkált még sem a játék, sem az oprendszer, nincs driver crash sem, szóval tényleg semmi...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
daveoff
veterán
hasonlóan nálam sem, minden ugyanúgy megy, mint a 8.1-en, hiba nélkül.
tényleg javítottak sokat a játékon, eddig adja rendesen, mint a 4, új pályák se rosszak, de még mindet meg se tudtam nézni, fegyvereket sem néztem még.
-
daveoff
veterán
válasz kisza25 #4063 üzenetére
pedig jöhetnél az új pályákra, tényleg jók lettek. paypal beállításokat nézted? máshogy nem tudod megoldani? tölts fel lóvét a paypal számládra, és úgy fizess vele, én is azt csináltam egyszer. csak kell pár nap mire jóváírják a számlán az utalást.
-
PsycHo88
senior tag
Hol veszitek meg a premiumot ?
Daveoff fel veszel originen ? szeretnék társaságban játszani[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Logon mindig történik valami...
"Attn. All BFH Players: Issues with loadouts resetting are known. We are working to resolve and hope to deploy a fix with the release of the next Base Game Update. Thank you for your patience and understanding. "
-
PsycHo88
senior tag
oldspice . De sajnos nekem még nincs premium .
[ Szerkesztve ]
-
PsycHo88
senior tag
De mennék ! Csak dolgozom majd délután ! Remélem lesztek !
-
PsycHo88
senior tag
Király hol lehet meg venni a premiumot kedvezőbb áron ?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz PsycHo88 #4075 üzenetére
brazil Originen 100 reál, ami majdnem 7000ft, de nem tudunk vásárolni onnan, mert kér olyan személyes adatokat, amik csak a braziloknak van meg
még Mexikóból is 50$, G2A-n is 13k körül van, szóval olcsón még nem találtam én se nagyon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vj0c1
aktív tag
Bocs, ha már volt téma korábban.. miért "felejti el" mostanában a fegyverbeállításokat a játék?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
pohár
félisten
válasz daveoff #4077 üzenetére
mármint Mexikóban
hát nekem 50$-t mutatott, lehet nem akart működni épp a Hola rendesenmég lesz két új DLC, ha azok is olyan minőségűek lesznek, mint ez, akkor szerintem simán megéri a Premiumot megvenni
vj0c1... már tudnak róla a fejlesztők, dolgoznak a fixen, kint is van Battlelogon az üzenetük
[ Szerkesztve ]
-
Zilko87
tag
Jah, sajna elfelejti, de legalább tudnak róla.
Egy kis összegzés a dlc-ről:Break Point: Naplemente, szerintem a Hardline legszebb pályája, bár a pontok elég közel vannak egymáshoz és kedveztek a csipáknak is. Én itt levettem low-ra a grafot, úgy van annyi fps-em mint bármelyik másikon ultrán, valamit elszartak, vagy csak eszi a gépet.
The Docks: Kikötő, szenzációs feeling, jók a pontok, szép a pálya.
Precinct7: hóesés, sötét, középen a nagy épületben a pincében van 2 zászló, ami nagyon pörgőssé teszi, hozzáteszem nem volt még rajta egy értelmes köröm sem
Museum: metro-locker elmehet a búsba, iszonyat pörgős. Nem ragad be sehova a két csapat, viszont ki kell ismerni nagyon. kedvenc
-
pohár
félisten
válasz daveoff #4090 üzenetére
nekem sem, felpattintottam a Classic Shellt egy rendes Start menü végett, a tálcát átlátszóvá varázsoltam, és kész is
-
kisza25
félisten
Nincs vele baj, ha a win7-ről frissítés után csinálsz egy tiszta telepítést, na én erre még lusta voltam
Fura régen havonta újraraktam a rendszert, főleg xp idejében, de most semmikedvemEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daveoff
veterán
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #4093 üzenetére
Szerintema legrégebben futó win xp, ami nem lett újrarakva faterom gépén van, azt olyan 2003-2004 ben telepítettem, nem szereti a változásokat
Win7 óta és amióta SSD-k vannak a gépben nem telepítgetek újra, pedig a hardverek folyamatosan cserélődnekEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #4093 üzenetére
Na sikerült pénzt hegesztenem a paypalomra, de most meg nem látok senkit játszani, akinek megvan a prémium mit mond érdemes, vagy hagyjam, az alap pályák nem kötnek már le
Van új játékmód is?Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daveoff
veterán
válasz kisza25 #4095 üzenetére
Szerintem a DLC mapok qrva jók lettek, ha neked megér ennyit, akkor érdemes beruházni rá. Ugye eddig 8 új map, és jön még 8, van új játékmód is, ilyen coin gyűjtögetős szarság, nekem bejön. Vannak DLC-s szerverek, tolhatjuk együtt, meg spangli is jön szerintem.
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #4097 üzenetére
Megvéve
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #4099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest