Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
576ba semmi hir a prémium ról 12k lesz a deluxe azt előrendeltem viszont a fémdoboz sincsen megerősítve csak az h dupla vastag egyedi megjelenésű lesz.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
sok újdonságot nem tud beírni az ember
aki meg először lép be a topikba azt hiszi, hogy újdonság, mert visszaolvasni luxus#6751) Laraxior
Pc gurunál 17.500 3 havi újsággal, akkor nem értem az 575 problémádat.. "csak, mert közel van" ?[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
válasz @rglaaf #6742 üzenetére
Adok ennek az egyéniségnek hangot is!
"we dont wanna touch" OOhhh yout touched my Talalalaaaa
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #6753 üzenetére
Az pont eleg ok az ár mindegy.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #6756 üzenetére
Utána, hogy fog özönleni a sok hsz... na ott legyen az ember a talpán aki nem követi 24/7 a topikot, ki tudjon belőle bogarászni valamit
-
H.Ezredes
őstag
-
pelenka35
őstag
Gamertag:Rob3rt75
-
SkyS1gn
félisten
-
xavix13
őstag
válasz SkyS1gn #6767 üzenetére
Élő battlescreen elérhető a böngészőből? Rögtön látni ha baserape megy, vagy hogy retardált a csapat, mert a fele fennbassza a rezet a hegytetőn reconként.
Vagy ez csak második képernyővel megy (tablet, telefon)?
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
aizen92
addikt
Appra leszek inkább kiváncsi az milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
SkyS1gn
félisten
No lesz LAV shanghaion?
-
FuRiONight
őstag
Itt egy alpha BF4 Performance teszt
Nem làtszik a grafinokon eddig az AMD elönye, tudom, ez alpha, Nah de kiugrò eredmènyre szàmìtottam.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz FuRiONight #6777 üzenetére
A lényeg, hogy ha kijön az új Amd széria essen a 7850(70) ára legalább egy ötöst, de inkább tizest.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
nagyúr
Miért kéne előnye legyen?
Egyébként nem tudom mennyire javul még az alfához képest a kód/grafika, de ez nem is olyan vészes tényleg.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
kisza25
félisten
de az alpha-n nem is volt fent a grafikus motor, vagy mi, vagy tévedek
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #6781 üzenetére
Csak mert alphában MRAP volt...
Mindegy majd LAV TOW rakétával megyek a vízbe a csónakok ellen
-
FuRiONight
őstag
válasz FollowTheORI #6780 üzenetére
Szòval elmèletileg az Dice jobban optimalizàlja a jàtèkot AMD-re, de alpha-nàl ez nem làtszik mèg.
De mondjuk egy driver ès win 8 ès persze a vèglesen verzió biztosan sokkal jobb eredmènyeket hozz majd.
Azèrt is fontos ez, mert BF4 miatt újìtanàm meg a pc-et.
-
devilinsid3
addikt
válasz SkyS1gn #6783 üzenetére
hát szerintem az lenne a legjobb, ha lenne 1-1 tank 2-2 LAV 2-2 MRAP alapból meg 1 tank, 1 lav, 1 mrap spawnolna különböző pontokon, szerintem 64 emberre ez egy ideális jármű elosztás lenne (főleg úgy, hogy lesz attack heli ami 2 fő meg a gunship)
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #6785 üzenetére
2 MBT-t meg 2 LAV-ot látok, de factudja...
-
nagyúr
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
aAron_
őstag
válasz FollowTheORI #6787 üzenetére
én ezen gondolkodtam, hogy megveszem, jó kis lövészárok harc, de valahogy hangulatában nem adja vissza annyira az I. vh-t, ezen kívül nagyon hasonlít a red orchestrához, ami már megvan
wishlistre azért most felraktam, legutóbb elmaradt
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
kisza25
félisten
na én megkaptam a sorozópapírt velem találkozni fogtok bf4 csataterén
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gali777
őstag
Lesz majd valami össznépi ph-s bétatesztelés?
-
SkyS1gn
félisten
Lesz Domination játékmód is bétába...azthittem elírás de főoldalon is fennvan.
-
csaba951
veterán
Előrendeltem Origin-en. A vásárlás elvileg sikeres volt, számlát megkaptam, Battlelogon eventként látszik, hogy előrendeltem. Viszont az Origin kliensben nem találtam a BF4-et. BF4 béta van csak (BF3 Premiumra kaptam).
A kérdésem az, hogy ez így másnál is így van? Tehát Origin előrendelés esetén jelenleg nem jelenik meg az Origin kliensben játékok között a BF4?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest