Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz DokiBaxxi #7600 üzenetére
Neked október 4-én lesz elérhető
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
S1M0N
senior tag
válasz DokiBaxxi #7600 üzenetére
BÉTA
Előtöltés: Szeptember 29, 19:00Idő: Október 1–15
OPEN: Október 4-15BF3 prémiumosok, BF4 előrendelők és MOH: W LE tulajok 3 nappal előbb kezdenek!
Gondolom azért nem látod, mert nem rendelted elő a 4-et, a BF3P vagy a MOHW nincs meg, tehát a "zárt" (vagyis akik rendelkeznek valamelyik "belépővel") bétára a "meghívó" csak a felsoroltak valamelyikével rendelkező tagoknak érhető el.
Szóval te gondolom majd csak 3-4-e környékén fogod meglátni, de ez csak az én tippem, lehet, hogy előbb is megjelenik majd a lehetőség...
Megelőztek, sebaj...
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz SkyS1gn #7599 üzenetére
Hogy tehermentesítsék a szervereket, és ne egyszerre szabaduljon rá x millió ember.
Bár sokszor lófaszt sem ér, és így is behalnak a szerók egy-egy játék startjakor, de elvileg ezért van.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
pelenka35
őstag
575kbytenàl fogalma sincs az eladónak ,mikor lehet átvenni a játékot .
Gamertag:Rob3rt75
-
sensejke
aktív tag
A BF4 prémiumot így elsőre megéri megvenni? Csak azért mert CH kieg. ugye a delux-hoz is jár viszont a second assault is elérhető lesz első perctől, de csak a prémumosoknak? Időpontot nem találtam az összefoglalóban. Mert akkor lehet túlórázok miatta, viszont ha csak később jelenik meg, akkor majd ha akciós lesz.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
tojaaji
aktív tag
Nemtom vótemá [link]
-
odorgg
addikt
válasz tojaaji #7609 üzenetére
Az sem lenne baj, ha a punkbuster nem maradna, hanem helyette csinálnának valami épkézláb anticheat rendszert. De persze olcsóbb, a semmire való pb-re bízni ezt. Gameblocks Fairlight-ra kiváncsi leszek, mert ha ez is valami hetente/havonta frissülő dolog, akkor kb ugyan annyit ér mint a pb.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
nagyúr
Ha jól értem hogy működik, itt inkább a rendszer finomhangolásán múlik majd sok.
Őszintén szólva nem tudom be tudják e lőni úgy a rendszert, hogy tényleg csak a csalókat kapja el... vagy pedig ugye túl laza lesz és akkor meg átcsúsznak majd a jobb hackerek.
Ez a statisztika, viselkedés és szerver-player adatok ellenőrzése/hasonlítgatása elég kényes téma.De puding próbája az evés. Meglátjuk majd mi sül ki belőle.
PS... egyébként FairFight... nem light... az más.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
odorgg
addikt
válasz FollowTheORI #7611 üzenetére
Alapba nem kellett volna ilyen böszmeséget beletenni a gambe, hogy killcamben piros szkinnel szaladgál aki kinyírt, + átlátszik mindenen. Ha konyítanék a hack gyártáshoz, az lenne az első dolgom hogy a WH-t így oldanám meg, aztán döntse el a pb screenröl valaki hogy wh vagy killcam
"PS... egyébként FairFight... nem light... az más."
Linkelt oldalon is el van írva, én meg onnan másoltam
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Gippo
senior tag
Lehet mondani, hogy nem ér semmit a PB, de senki sem tudja, hogy milyen lenne, ha egyáltalán nem lenne PB...
-
odorgg
addikt
Annyit ér, hogy hetente/havonta ledobálja azokat akik freehackel tolják, illetve akiknek lejárt az előfizetésük, és elfelejtették meghosszabítani. Arra tökéletes, hogy szinten tartja a csiteket árusító oldalak elöfizetői számát. Ha nem lenne, nem keresnék hülyére magukat a csiteket megíró férgek, mert mindenki ingyen csittel tólná.
Valódi haszna akkor volna ha napra kész lenne, és minimum naponta frissülne az adatbázis.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
raz0r911
tag
Sziasztok!
Szeretném ha elfutna rendesen a gépemen a BF4 ezért új videokártya vásárlását tervezem.
Jelenlegi konfigom: AMD X3 460~3,4ghz, 8 GB DDR3 ram, ATI 3870
Ha a videokártyát lecserélem ATI 7750 re mennyivel fog jobban futni a játék?
Mert elvileg elfut a 3870 en is de azt akarom, hogy 1080p ben low on 60 fps el menjen legalább. -
raz0r911
tag
válasz SkyS1gn #7627 üzenetére
Szerintem azért nem, bár nem tudom, hogy mennyi a két kártya között a teljesítménybeli különbség de pl: Far Cry 3, NFS Most Wanted 1080p ben low on 30-40 fps el megy, a Grid 2 1080p ben high on ugyan ennyi pfs el a 7750 4 évvel fiatalabb kártya szerintem legalább 2x annyit tud, úgyhogy el kellene mennie ahogy tervezem. De azért kérdezem itt mert nem szeretnék csalódni
[ Szerkesztve ]
-
raz0r911
tag
1920x1080
Esetleg még a radeon r7 széria (a 2 legolcsóbb) jöhet szóba, bár szerintem az R7 250 30ezer, az R7 260X 40 ezer ft fölött fog startolni itthon. És a 250 től nem várok túl sokat. Meg lehet, hogy december előtt nem is nagyon lehet majd kapni nálunk.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz SkyS1gn #7630 üzenetére
Ja, télleg. Le kéne állnom a piálással. Bár erre a kis időre....:-)
raz0r911: szerintem ha mindenképp ragaszkodsz a 60 fps-hez, akkor egy (két) kategóriával feljebb kell keresgélni.
A béta után biztos tud majd valaki segíteni, aki hasonló kártyával tolja, mint amilyet te szeretnél.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bul07
nagyúr
válasz raz0r911 #7628 üzenetére
Várd meg a BETA-t és monitorozd le a gépedet hogy mit hogy használ , ha a jelenlegi VGA-dal majdnem teljesen kihasználja a processzorodat, akkor feleslegesen veszel új vga-t mert akkor meg a processzorod lesz a korlátozó tényező
Én is ezt tervezem , de szerintem nálam a processzor lesz a korlátozó tényező mert BF3 esetén is az , bár lehet hogy utána vga-t is kell cseréljek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nanorambo
őstag
Nem tudjátok, hogy hétfőn mikortól játszható a béta?
-
aAron_
őstag
válasz raz0r911 #7626 üzenetére
ha tényleg szeretnél fix 60 fps-t akkor sajnos még a procin is fejlesztened kéne, ez már nagyon gyengécske lesz szvsz
(#7636) frozzyZTE & (#7634) nanorambo: az a phenom biztos gyenge már, tapasztalatból mondom, gtx 560 ti mellett egyértelmű cpu limitet okoz.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
-
Frozzy
őstag
válasz raz0r911 #7626 üzenetére
sajna az a proci tuti nem tudja kihajtani a 7850-et szerintem.. procit kéne cserélned. FX vonalban.. legalább egy 6magos kéne.. olyan 3,5GHZ-n már okés lenne.. sőtt így sajna már alaplapot is cserélned kéne.. csak HA nem a mostani AM3+-os
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Laraxior
titán
válasz nanorambo #7634 üzenetére
Kedden. 10:00.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
urbi73
senior tag
válasz kisza25 #7640 üzenetére
Ez azért túlzás 100 Fps egy 7770 töl . Bár én örülnék ha elég lenne , mert nekem is az van . Aki meg Phenom 955 ös négymagos procival használja , annak érdemes egy kicsit felcibálni . Én 3800 járatom . 1440 x 900 as Fb - ban . Egyébként egy ilyen proci 7870 ig ajánlott . Efelett már sajnos váltani kel erősebbre .
-
-
kisza25
félisten
nekem volt hd6850-em ami kb egálban van HD7770-el, azzal volt annyi fullHD lowon, egy 4Ghz-re húzott i3-mal, bf4-et nem tudom mennyire GPU zabáló lesz (ahogy más se) de 50-60 FPS lowon meglehet vele
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
urbi73
senior tag
válasz raz0r911 #7643 üzenetére
Azért kisebb léptekben próbáld , teszteld hogy megy e egyáltalán ekkora órajelen . 4 GHZ az már azért nem kis teljesítmény ennek a procinak . Én az enyémet 3800 Ghz en járatom , szerintem ennyi amit alapfeszen kilehet hozni belőle , egy Full réz Zalman hűtővel . BF3 - nál lehet érezni hogy jobban fut .
-
-
raz0r911
tag
Unlockolható, de félek, hogy nagyon melegedne. Haveromnak unlock után nagyon melegedett. Meg úgy tudom tönkre is mehet az egész ha véletlen mégse jó a 4. mag.
-
djculture
félisten
válasz raz0r911 #7648 üzenetére
Nem megy tönkre én pár százat unlockoltam már, mindegyik jól működik. 450 460-ból eddig 3-nak volt rossz a negyedik magja vagy 300+ darabból. Gyári hűtővel persze nem ildomos az biztos de azzal tuningolni se érdemes. Ha rossz a mag egyszerűen resetelni kell a biost (jumper vagy gombelem kivesz ) és utána indul 3 magosként megint.
Az biztos hogy három magosként csillió ghz-re is felhúzhatod akkor se fog annyit tudni mint ha feloldod a negyedik magot! Ez tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption PC teszt
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest