Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firkavadasz
tag
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki a Bétából. Azért azt lehet tudni, hogy melyik dx-el jön? mert azt mondják dx 11.1-et tud a játék, mások a dx 11.2-t, de ezeket a dx-eket csak win 8.1-en lehet elérni No meg HD7XXX szériában?Az meg még hivatalosan nem jött ki, csak MSDN előfizetők számára.
[ Szerkesztve ]
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
aAron_
őstag
válasz Firkavadasz #7651 üzenetére
sima win8ban is van dx 11.1, 11.2-t a játék tudtommal nem használja (még)
What is your ikigai?
-
csibe1
addikt
Mennyi helyet foglal a beta a merevlemezen?
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
zzola
titán
válasz BlessedElroy #7655 üzenetére
Nemsokára kiderül...
-
Laraxior
titán
Valahogy csak kibírjuk azt az egy órát találgatások nélkül
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csibe1
addikt
válasz BlessedElroy #7655 üzenetére
Köszi, akkor bőven elfér.Annyi hely akad még a vinyón.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
sensejke
aktív tag
Csak elsején ne legyen sok melóm, hogy minél hamarabb hazaérjek!
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
v!ct0y
veterán
Mibe, hogy nem lesz zökkenőmentes a letöltés
-
Gippo
senior tag
-
xxSanchez
őstag
Nekem nem nagyon akar működni az előzetes letöltés... "Sajnos hiba lépett fel a játék letöltése közben. Kérjük, próbálkozzon újra később!
Heyho.
-
zzola
titán
válasz ScomComputer #7665 üzenetére
Én először seedelem, utána töltöm csak le...
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ScomComputer
veterán
Na már jön is lefelé...
-
zzeN
aktív tag
Na lehet szedni, 5.51 gb.
-
Laraxior
titán
19:00 és tölthető Eddig jó.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
xxSanchez
őstag
Nálam is elindult.
Heyho.
-
LamaCube
addikt
5.6 giga. 3.3 Mb/sec-el jön.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
odorgg
addikt
Nekem már csak 12 óra van hátra és lenn is van
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
D4nY
csendes tag
Hhúhú! Végre. :-)
Bár nem is értem miért vártam ezt a napot, mert még holnap sem lehet játszani...
10 perc és leér. Aztán találkozunk Kedden reggel 10-kor -
vagabor
aktív tag
Tudjuk hogy mindenkinek elindult, és nem, nem kérünk képet
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Honzi
senior tag
Na nemsokára nézegethetem 2 napig.
Kész is.[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
breakout123
aktív tag
Battlefield 4 license-t néztétek? Egyébként nem szoktam nézegetni semmilyen license-t, de ez komoly.
[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
gali777
őstag
Na játék közben is lehet tölteni 20 perc és lejön
-
blaca83
őstag
Aztaaa... 1-2 perc alatt hirtelen megnőtt ám a hsz-ok száma.
Nálam már 15 % kész.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Laraxior
titán
putrinet
-
Svájcinéger
őstag
Végre nem DLC-s sebességgel vánszorog. Már 30 %.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest