Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz blaca83 #6900 üzenetére
aki 2 kör után kilép és abbahagyja a játékot az meg is érdemli..
remélem az olyan játékosokat még le is húzták rendesen pénzben, hogy már 2 kör után abbahagyja
(tudom képletesen írtad a 2 kört, de aki úgy ül le, hogy na most én vagyok a király majd lelövik meg 0-10 és abba is hagyja az meg is érdemli..)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
blaca83
őstag
válasz devilinsid3 #6901 üzenetére
Sok függ a játékos képességétől, de abban azért egyetérthetünk, hogy egy gyengébb játékkos is előnybe lehet agy akkor kezdő jobb játékossal szemben, ha ki vannak perkelve a fegyverei és már úgy ismeri a pályákat mint a tenyerét.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
devilinsid3
addikt
válasz blaca83 #6902 üzenetére
hát engem csak azért tud meglepni 1-1 gyengébb játékos, mert olyan helyekről jönnek vagy épp kempelnek ahol ember nem ülne..
és ezt nem annak tudom be, hogy ő jobb vagy én nem ismerem a pályát, hanem, mert normális ember arra nem járna, de ő lelő és tuti ott örül magának, hogy meg tudott ölni mikor köze nem sok volt hozzáde lehet előnye biztos, engem nem zavar, hogy egy játékba később csatlakozok be akkor úgy mondom
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
odorgg
addikt
Ismerek pár codost akik szerint fos a game (BF3), mert nem hal az enemy. Persze hiába mondom hogy 200 óra kellett nekem is mire ráéreztem a játékra, és megszoktam hogy egy pisztolyal nem lehet 30 embert megölni 1 tárral mint a COD-ban, pláne HC-ban. Sokan ezért ragaszkodnak ahhoz a szarhoz, mert megszokták hogy szinte azonnali sikerélményt ad a semmire, gyakorlatilag ránézel valakire és már halott, + ott a sok killstrekes szarság ami mindenkit le öl helyettünk (bombázás,heli, meg majd most a kutyaaaaaaaaa), ehhez képest itt meg kell dolgozni a killért.
Szóval nem mindegy ki honnét jön, és az sem mindegy mikor kezdi a gamet. Mondjuk szerintem BF3-rol 4-re könnyebb lessz akklimatizálódni, mint mondjuk a COD-rol volt a BF3-ra.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
gali777
őstag
Én eddig egy online fps-t kezdtem el megjelenésekor ( na jó 2, ha a virágbolti BF2-t is számítjuk, eredetibe csak kb egy évvel a megjelenése után lett meg ), de szerintem egy online fps a megjelenésekor a legjobb. Még senki nem ismer semmit, mindenki ismerkedik a játékkal, legjobb időszak ez Utána csak egyre rosszabb lesz, tapasztalat.
(#6905) odorgg: Tegnap BF2-ztem egy cseppet. Hát ahhoz képest a BF3-ban olyan egyszerű aratni, hogy ihaj Akkor a cod-osok akik húzták a szájukat a 3-ra, nem tudom mit szólnának a 2-höz Nehezebb a 2, a 3-al igen elkényelmesedik az ember
(#6907) blaca83: A szemből takedown-ra 100%, hogy fognak írni valami köcsög scriptet, hogy állandóan counter takedown-oljon és lehetetlen lesz leszúrni az ilyeneket...
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Párszor Én is bosszankodtam miatta és mivel most csavartak rajta még egyet a "védekezéssel / kivédéssel", komolyan kíváncsi leszek.
A kedvenceim voltak bug-ban:
-Előbb rányomok elkezdi az animációt és mégsem nekem adja be a killt
-Kb 8 méterről rámugrik és lekésel
-tereptárgyon keresztül "áthúz" a falon, konténeren stb ..és úgy kapok késkilltA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
A Cod az egy "Homo multi" a Battlefield sorozathoz képest...
Főleg a gyémánttal kirakott fegyverek a leghomóbbak.@gali777
"szerintem egy online fps a megjelenésekor a legjobb. Még senki nem ismer semmit, mindenki ismerkedik a játékkal, legjobb időszak ez Utána csak egyre rosszabb lesz, tapasztalat."Ezzel 100 %-ig egyetértek.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Gippo
senior tag
Egyik ismerősöm is eladta gyorsan a bf3 accát... mondjuk ahogy láttam ilyen 64 playeres kharg tdm-eket nyomott.... valószínűleg azért adta el, mert nem lehet 360 noscopeolni az embereket.... mert utána csinálta az ilyen videókat Codfag...
-
SkyS1gn
félisten
Énmeg mw2 után a steam accomat adtam el, elötte ment párhuzamosan, régebben 1942, aztán mw2, bc2... de már szégyelltem hogy codom van, meg hót biztos vót hogy ugyanazért nem adok pénzt évente mint a régi klánom tagjai teszik manapság is!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
nagyúr
Azért ez nem biztos akkora előny egy játéknál, ami a top1 tömegtermék akar lenni saját bevallásuk szerint is.
Persze aki ős BF "kocka" sokszáz órákkal annak más élmény... nekem pont ez a bajom az új BF-el, azokkal akik csak néha néha játszanának egy jót, azoknak nagyon más/rossz élményt ad elsőre.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
csibe1
addikt
válasz SkyS1gn #6912 üzenetére
"de már szégyelltem hogy codom van"
Ezt a tv-ben láttad?
Ennyi erővel le is tagadhatnád, hogy volt; de te tudod.Komolyan röhejes, és már szánalmas is a CoD mindenáron való fikázása a topikban.
Lassan át lehet nevezni óvodás BF4 totyiknak." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
devilinsid3
addikt
szerintem sem kéne ennyire szidni a COD-ot én az MW2-ig szerettem velük játszani, sőt a Black Ops-ot is megvettem, de azt a gyengus gép miatt elcseréltem
ha így halad tovább akkor a bf is kijön 2 évente és semmivel sem lesznek különbek, mint a COD pl.
arról nem is beszélve, hogy a COD-ban van pár dolog ami jobban van megoldva
és ez a sok féle gránát (flash, stun meg apámfasza) szerintem maradjon meg egy COD vagy tactical FPS játékban, de BF-ben nem való/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
Nem, ezt látom... átmegyek szomszédba aki volt klántársam volt (énis Mw2-ig szerettem őket) és nyávognak a kis pöcsösök lobbyba meg ők is ordibálnak nekik vissza... szánalmas, mindenre megy az eeeassy, meg a másik anyázása!
Nem kell fikázni lejáratja az saját magát is, aki meg veszi az egy agyatlan zombi hogy nem lát az orrától messzebb!
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz devilinsid3 #6915 üzenetére
Volt már szó róla, sajnos a Battlefield is kezd "rossz" irányba elmenni.
Pont azt a feeling-et kezdi elveszíteni, amivel tömegeket mozgatott meg.
-
csibe1
addikt
válasz SkyS1gn #6916 üzenetére
"Nem kell fikázni lejáratja az saját magát is"
Mégis ez megy, és már szánalmas x-edszerre is ugyanazt a rizsát olvasni.
Másrészt a fikázók is kiállítanak magukról egyfajta bizonyítványt.
Ez kb. "az enyém a jobb bibibibí" szint, de csak hajrá." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #6915 üzenetére
Szrabb grafhoz erősebb gép kell? Codgratulation!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
devilinsid3
addikt
leszarom a grafikát, ha a játékélmény kárpótol (illetve inkább azt mondom, hogy a gépigény nem tükrözi a bf3 játékélményét, mert annyi elbaszarintás van benne, hogy hajaj.. aztán felőlem jöhetnek a hullámok, ha megint kiporzik a tv, átmegy a tv rakéta a heli stb. NEM MINDEN A GRAFIKA!)
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Stunts666
őstag
válasz devilinsid3 #6924 üzenetére
BF4 trafikokat kell csinalni. XD 18 even alul nem veheti meg 100 alatti iq-val es nem is hasznalhatja. XD Minden inditas elott iq teszt kitoltese kotelezo. XD
-
SkyS1gn
félisten
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #6922 üzenetére
Ne csak az első 2 szót olvasd el, hanem a következő 3-at is.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
devilinsid3
addikt
én egyáltalán nem vettem észre, hogy a COD optimalizálatlan lenne (bár teszem hozzá a Black Ops1 volt az utolsó multis és az MW3 volt amit Singleben próbáltam ki!
szóval azért itt jó sok embernél már már COD rasszizmus folyik, közben meg.. ott legalább nincs olyan, hogy animál át a kurva falon és nem lehet ellőni, a pálya másik végéről lekésel.. Infantry téren van benne jó pár jobb megoldás, és hát mivel a COD arról szól nehéz felróni ellene azt, hogy nincs benne tank/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Plezs21
tag
Tényleg ha már BF4 és házhoz szállítás. Vajon az 576 kiküldi aznap, úgy hogy ide is érjen?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
devilinsid3
addikt
válasz Plezs21 #6939 üzenetére
most komolyan.. mi történik, ha 1 nappal később kapod meg?
nem hiszem, hogy 1 nap alatt annyi patchet adnának ki hozzá, hogy már egy tök más játékot kapnál, mint a megjelenéskor, vagy akár 3-4 napra rá..mindenki felriad mikor valakinek van 1600 órája pl. BF3ban, meg kocka stb. (holott lehet 2 év alatt mással nem is játszott csak ezzel.. vagy legalábbis 90%-ban ezzel)
mert szerintem ez van közelebb a kockaság felé, hogy megjelenik egy játék és már azon aggódnak sokan, hogy megkapják-e aznap vagy esetleg várni kell rá 1-2 napot..
egyrészt ahonnan vetted ott le van írva mikorra várható a kiszállítás (vagy van support részlegük akik megválaszolják emailen keresztül)
másrészt legtöbb esetben 1-1 napról beszélünk..
addig menj ki ásózd fel a kertet aztán kész elmegy az idő, ha nem csak arra vársz mikor jön már meg a bf4[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Plezs21 #6939 üzenetére
Előtte már nálad lesz. Én is az 576ban rendeltem elő, azt mondták, hogy az EA kiküldi előre, még mielőtt lehetne vele játszani...
(#6940) devilinsid3: Honnan tudod, kinek milyen az időbeosztása? Van akinek egy nap a munkája miatt 5-6 napot jelent. 12ezer forintért első nap játszani akarunk a játékkal, azt meg leszarjuk, hogy neked nem telik rá, és várnod kell a jézuskára, vagy tudja a tököm milyen akcióra, hogy meg tudd venni.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #6941 üzenetére
pontosan, nekem is van szűk másfél napom, még a teljes hétvégém sincs meg...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
devilinsid3
addikt
nyilván nem tudnék kiadni érte ha nem akarnék.. csak inkább nem vagyok annyira játékbuzi, hogy ne tudjak rá várni esetleg..
azt sem hiszem, hogy aki akarja ne tudná azt megoldani a "munkabeosztás" miatt, hogy ne legyen egy nap 1-1,5 órát játszani vele.. (kivéve, ha mondjuk nincs gép közelben, és itt nem azt értem, hogy a gép a nagyszobában van, te meg az emeleten ülsz.. hanem azt, ha van 400km a géped és te közted)
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
A kiadó igyekszik az előfizetőknek a megjelenés napjára kipostázni a választott játékokat, de garantálni nem tudjuk, hogy az előfizetők aznap megkapják a választott programot, mikor az a boltokban is megjelenik.
Én ebben bizom, de ha nem jön össze, akkor uccuneki. Játszok 1-2 nappal később. De legalább 17490-ert alap és premium is meg lesz.
-
Laraxior
titán
Erről beszélek, mert nekem is csak egy napom van minden héten ami szabad. De az agytröszt kollega úgyse fogja beemelni...de szerintem a topik 80%-a úgyis leszarja a magyarázkodását, meg az okoskodást
12 rugóért márpedig én fogom megmondani hogy első nap játszok-e a játékkal vagy sem. Amelyik bolt nem tudja teljesíteni ezt a dolgot, akkor au revoir, megyek a másik bolthoz... vagy ha minden kötél szakad, fogom és megveszem Originen."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz Stunts666 #6945 üzenetére
hogy mondhatsz ilyet, hogy vársz 1 napot, minimum fel kell őket jelenteni, majd forró zsírban kisütni, mert nem játszhatsz vele az 1. naptól kezdve
(#6946) Laraxior jó tudjuk te inkább kiadsz több ezer forintot azért, mert az 576 ott van a közeledben ahelyett, hogy neten megrendeld az egészet olcsóbban..
lehet, hogy te szarod a pénzt, de állítom, ha más ilyen helyzetben lett volna, hogy vagy megveszi az 576-ban drágábban, mert az van a közelben vagy megveszi olcsóbban a netről (pl. PC Guru).. szerinted melyik lehetőséget választanák többen? biztos nem a te "kényelmes átsétálni az 576-ba" verziódat az is biztos
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #6948 üzenetére
Szerinted. Mennyi bolt közül is lehet választani? Szerintem két kezemen nem tudnám megszámolni. Gondolod mindegyik egy időben kapja meg és továbbítja a vevőnek? Hát nem. De mint írtam a legvégső esetre ott marad az Origin. A BF3 Premiumot is onnan vettem, olyanmindegy.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #6943 üzenetére
Erről már múltkor cseréltünk eszmét. Azt mondod, hogy ki tudnál adni, csak nem vagy annyira játékbuzi. Ehhez képest itt élsz a PH-n, minden hozzászólásra van egy keresetlen szavad. Akkor hogy is van ez?
Nem, én sem vagyok játékbuzi, de akkor szeretném kipróbálni, amikor a játékosok nagy része. Ezért ott veszem, ahol először adják. Vagy, ahogy Laraxior kolléga mondja, ha minden kötél szakad, akkor Origin.Mondjuk lehet, hogy felesleges dolog ezen vitázni, mivel ameddig vissza tudok emlékezni én mindig a megjelenés napján kaptam az elődöket is (BF3, Premium, BFBC2...)
Az árat meg nagyon magasról leszartam és leszarom most is, mivel nagy különbségek nem lehetnek sehol sem, mivel akkor mindenki egy helyen venné.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- DPD tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest