Hirdetés
Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz medvezsolt #29400 üzenetére
így van. és pont az a lényeg nekem mennyi a pingem a szerverrel. nem az, hogy a józskapistának 150 mert attól csak idegbeteg leszek..
-
Laraxior
titán
Eddig nem írt semmiféle pinget mégis jó volt...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
csobanandras
tag
H betüvel el lehet tüntetni a chatet meg belehet tenni popup módba..
Ez eddig is így volt? -
csibe1
addikt
"A ping az a válaszidő az adott szerverrel való kapcsolatnál,szóval a ping mindig attól függ melyik szervert nézed éppen."
Tudom mit jelent. Válaszoltam is neked.A ping érdekes,mert hiába jó pl 30-35 attól még laggolhatsz rendesen,egy 65-ös pingű szerveren meg játszhatsz 3 órát minden gond nélkül.Érdemes betültéskor a hangot figyelni,ha ott akad akkor lehet,hogy egy laggos szerót fogtál ki.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
creedszl
aktív tag
Elmentem intthonról közben jött le a frissítés.Hazajövök,indítani akarom erre a game manager beszól hogy előbb frissítsek és elkezdi újra letölteni a 4,2Gb-ot.WTF?Rohadjon meg....
Hulligaaan
-
válasz csobanandras #29405 üzenetére
Ez is új és nagyon hasznos.
Más: a lagg ebben az esetben nem csak a szervertől függ mint már mondtam. Mivel itt a rendszer másképp működik mint egy egyszerűbb játék esetén így legalább ugyanolyan fontos a többi játékos pingje.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ProEvoFan
nagyúr
nem hiszem el!
nincsenek csatlakozási problémák
IRNV-t rendesen le nerfelték
shotgun frag-ot is, csávókám mellém lőtte a sorozatot és semmi bajom nem lett -
Hajdi
senior tag
Mi az a Squad Wipe Ribbon? Avagy miért jár ez?
"The Man Who Sold the World"
-
scope2007
addikt
nocsak.. mekkora update
4.2 GB WTF?CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
csibe1
addikt
válasz scope2007 #29414 üzenetére
Nekem is ennyit írt ki,de a BF3 mappa csak 3,7GB-al lett nagyobb méretű.
Telepítés után a biztonság kedvéért rányomtam a javításra is,azt írta minden oké,
majd meglátjuk.(#29416) cellpeti
Ma jön PS3-ra meg Xbox-ra,PC-re egy hét múlva.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
cellpeti
nagyúr
jól tudom,hogy 14én érkezik a Back To Karkand?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Eagl3
veterán
Ezt az updatet magától letöltötte az Origin indításával? Csak mert hiába nyomok frissítés keresésre vagy javításra, nem talál semmit a játék meg indul, de most nincs időm tesztelni.
-
BandiHUN
veterán
squad wipe= csinálj ki egy egész squadot.Rushon aránylag könnyen meglehet,ha kiszúrsz egy trükköző ellenfelet védőként,megvárod,amíg ráspawnolnak a többiek(kemperek előnyben,mert olyan helyre megy,ahol nem nagyon vár ellent,pl.hegyoldalban szikla),és bedarálod a kollektívát.Bár rushon amúgyis 1-1 célpontra megy átlagban 1 squad,random is összejöhet,ha nagyobb csapatot irtasz.Esetleg még csapatszállító járgány,szállító heli lehet jó,abba befér egy squad.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cybertrone
veterán
Peccs fent.. hiba nélkül indul, fasza az egész! BF3 exe nálam edig sem olyan sokszor állt le... most 6* indítottam, és csatlakoztam és mind végig jó
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BRIKLY
veterán
Jól kezdődik peccs után.. BF3 exe leállt...
-
Tompo92
senior tag
Srácok ez most mi az isten ez a majdnem 4 gigás cucc amit letölt az origin a bf-hez?
Gondoltam hogy patch de miért ekkora? mit tud ez?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Orosz verziós játékosoknak leírásom az első hozzászólás végén. Ne kérdezzen senki feleselgesen.
Live-Die-Respawn
-
scope2007
addikt
ez tényleg gáz.. más pingét látni.. sajátot nem TABbal.. de omg
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Zomb€€
őstag
Fakk, 2x elütöttem a jelszavam,vagyis Caps On volt, erre ezt kaptam:
"Too many failed logins, you have been blocked"
Ilyenkor vattafakka?"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
ricsy888
senior tag
Végre! Semmi leállás, fagyás. Csak maradjon is így
Az IRNV eddig se volt túl jó, talán a bokorban ülő emberek ellen, most meg szinte használhatatlan. -
BandiHUN
veterán
Milyen az eddigi tapasztalat a gémről az update után?Gondolok én itt a kifagyásokra,a bf3.exe leállt-okra és ilyesmire,esetleg az fps-re,laggokra,ilyesmire,vagyis technikailag mi van a cuccal?
Másik kedvenc problémám a járműbe ki-beszállás,ami még befelé csakcsak átrakható,megy is,de kiszállni csak e-vel lehet,utasként nem fegyó mellől viszont a beállított gombbal...ezt javították-e?
Énnekem minden gémben a gránát az e,az akciógomb(itt a járműbe szállás is pl) az f...viszont szül mókás helyzetet,hogy az ember könnyen ki tud így szállni véletlenül,f-re sose nyomtam még félre,de az e-t sikerült néha marha jó repülős körökben is megnyomni....Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
fulton
addikt
válasz BandiHUN #29436 üzenetére
Ez a járműbe ki-be szállás, eddig is működött
Külön kell beállítani:
magyarán van olyan hogy "In jets" pl ott beállítod hogy a ki be szállás "enter" legyen.
Majd fogod és rámész arra hogy általános bill parancsok, ott pedig szintén beállítod hogy "enter legyen a be ki szállás" és kész... ekkor a repülőbe be és ki szállni "enterrel fogsz" kicsit megvariálták.Egyébként én is ezért állítottam át, a kiszállást mert Jets nél gyakra pillanatomban mellé nyomtam és E lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Hajdi
senior tag
Game...disconnected. Remove bla-bla hibaüzenet. Sajnos nem először patch óta
"Punk Buster hibát nem ír?" Nem...
[ Szerkesztve ]
"The Man Who Sold the World"
-
Telda
addikt
Az IRNV totál használhatatlan, kuka, akár ki is vehették volna, egy szar.
A lámpa mit sem változott még mindig, mini napkitörés.
A chat átkerült a bal sarokba, szerintem a régi helyen jobban szem előtt volt. -
fulton
addikt
Tudnátok mondani egy olyan proit amivel meg tudom nézni, miközben fut a játék, hogy mennyi Video memóriát, stb eszik? procit hogy használja( egyes magokat) és hasonló infokat kapok..?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyors helyzetjelentés:
Chat ablak tetszik. Tactical supernova maradt. Crash nincs, Black ops ruci bugos. (fehér mellény)
Jóság van.
Live-Die-Respawn
-
DonThomasino
veterán
EA fóknál mi az a személyiség hozzáadása?
Fióknevet meg lehet változtatni?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest