Hirdetés
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #29345 üzenetére
Oda az 1.2-es K/D-m
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
A Chat-et átrakták a bal felső sarokba és kisebb ablak lett Valamint van Ping mező a stattáblázaton. Most néztem meg gyorsan BF.hu szerverén.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
lala42
őstag
Jelentem még nincs Karkand, Xar lett a javítás, kibaszott mindenkit a szerverről.
2m-ről leesve halál.
Ez a javítás?
Vissza a marióhoz.[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
válasz (ÉN)közPONT #29357 üzenetére
Itt sajnos a Ping mérés sohasem lesz "pontos" mivel nem csak a szerver felöli ping számít.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
SzlobiG
félisten
válasz janihunk #29352 üzenetére
Szerintem meg jó, hogy lenerfelték legalább nem csak azzal fog rohangálni a sok júzer.
Hozzáteszem szerintem egyáltalán nem volt valami nagy szám nekem sokkal jobban bejön ha látok rendesen nem csak azt a zöld fost.
(#29359) lala42 Karkand nem is most fog jönni. Ha PS3-al nyomod akkor meg nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
válasz (ÉN)közPONT #29362 üzenetére
Az már nem a szerver hibája. Itt a játékosok is beleszólnak a lagg alakulásába és ha a hülyegyerek hawaii-ról csatlakozik fel német szerverre akkor szétcseszi. Meg az is akinek valamiért(pl torrent) nagyon magas a pingje.
-
Rico45
őstag
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Viper26
nagyúr
Húúbasszus felment a patch, de játékot még nem mertem indítani.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
válasz Cybertrone #29367 üzenetére
Tudom én, de eddig nem nagyon tudta az ember ellenőrizni, hogy működik-e.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Hát igen..én se látom értelmét egy szamuráj szerveren való játéknak..
Volt sok ilyen tapasztalatom sajnos ...a mókás amikor nem is látod az illetőt csak pukk és megjelenik
Pl
Orvlövészkedni egy nagyon lagos szerveren bűntetés...kb mint légpuskával menni a vursliban a legdrágább holmiraRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
fulton
addikt
Hm... a chat-et jó hogy áthelyezték. A repülőket néztem, ott kifejezetten örülök hogy csak 30% alatt kezd égni a gép, (eddig 50%) volt. viszont megkaptam az (patch 2 első).....BF3.EXE leállt hibát:S ..na erre nem mondok semmit...
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Srácok: Shotinál hogy számolja az accuracy-t?
Shellenként 12 golyónak vagy 1 lövés 1 golyó.
a 100% fölötti accuracy csak több ember sebzésével érhető el?[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Cybertrone #29355 üzenetére
De van színvak opció ami nagyban javította a láthatóságot az egész játékban nálam, amúgy én nem vettem észre hogy annyival gyengébb lenne, direkt rálestem caspianon ahol ugye napfény van és simán láttam benne az enemy-t.
-
csibe1
addikt
Az orosz verzióhoz az angol fájlok itt vannak,ha valakinek kell,nem torrent.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
DonThomasino
veterán
Vettem egy használt origin acount ot. (BF3)
Valaki meg tudná mondani az email címet hogy tudom megváltoztatni?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
ETOM
addikt
válasz DonThomasino #29380 üzenetére
ea.com asszem
-
xLt`
tag
Patch után: Első belépés után, ami eddig nem történt meg soha 5 perc után CRASHEL ez a sz*r! eddig jó!
-
Edem05
őstag
válasz DonThomasino #29380 üzenetére
ITT bejelentkezel a régi email-el és meg tudod változtatni.
-
Laraxior
titán
Már csak a G3A3 kell így már az Assault fegyverek közül jobb a 160.000 score, mint a 440.000
KH2002-vel lőtt már valaki? Miféle fegyver?[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SzlobiG
félisten
Nektek mutatja a saját pingeteket? Mer nekem csak a másokét. Lehet a vírusirtó kavar be.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz DonThomasino #29386 üzenetére
Az a gravatar szarság az ahhoz kell, ha meg szeretnéd változtatni az avatarodat, vagyis azt a katonás képet.
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
-
Laraxior
titán
-
csobanandras
tag
Nem tudom hogy eddig volt e vagy most irta e vki de caspianon 32es cq n játszottam és ledölt az antenna XD
-
SzlobiG
félisten
válasz Doki-HUN1978 #29390 üzenetére
Pont az lenne a lényeg.
(#29394) Laraxior Targoncával mennyit elcsapott.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Edem05 #29398 üzenetére
nah fasza.. egy ideje supportként nyomom, akkor úgyfest visszatérek a jó öreg szanitéc szerepbe
-
medvezsolt
senior tag
válasz csibe1 #29395 üzenetére
rendben, hogy szerver függő. De attól még kiírhatná. Mivel nem a sajátgépeden fut a szerver így minden esetben kell lennie pingednek. Természetesen minden esetben más, szervertávolságtól függő.
[ Szerkesztve ]
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest