Hirdetés
Aktív témák
-
lala42
őstag
Nem tudjátok kik azok a PoH-ok? ( pohosok? )
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
TXT
őstag
Az új javítás, amit 3,9GB-ként letöltött kissé nyers, hm?
Ti is tapasztaltátok ezeket?
- az IRNV szinte használhatatlan lett, olyan, mintha füst lenne alapból, amin nem lát át néhány méteren túl (pedig nincs füst ott)
- néhány épület padlózatában csípőig merülve szaladgálnak a soldier-ek, mintha víz lenneelsőre ennyit vettem észre úgy 20perc alatt.
Ez normális?
(Catalyst 11.11 és CAP 2) -
lala42
őstag
Nem, ez nem normális, de ez van. Meg kell tanúlni újra látni IRN-v nélkül.
(#29803) SzlobiG
Csak mert az este nyomta a fiam ellenük, itt ültem, néztem és hát nem sokon múlott,hogy elkalapálják a pohosokat. Csak többen voltak összetartozók így jobban össze tudtak dolgozni. (mármint a pohosok :-) már csak ez marad a nevük, mint a macskánknak )
Egyébként jól mentek.Már azt hittem,hogy a PH-sok valami új neve.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
dag
tag
Kezdek lassan megőrülni, egyik percben az nvidia driver fagy ki másik percben a mozilla omlik össze, és akkor még itt van ez a *** is ami játszhatatlan.
-
Zomb€€
őstag
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Szajo
őstag
szvsz, ez egyéni probléma valami talán vírusirtó/tűzfal vagy valamilyen program okozhatja, esetleg nem megfelelő BIOS beállítás. Nekem nem csinálja se előtte se utána és sokan vannak még így. Rá kellene jönni mi csinálja ezt, előrébb lennénk mert sokan írogatnak ezzel kapcsolatban.
Szerk:
Esetleg nem húztad a processzorod? Akkor volt nekem ilyen, BIOS nem megfelelő beállítása miatt, vagy több Fesz. kellett neki. Mert ez a játék már eléggé kihasználja aztán lehet csak most jelentkezett. Most észlelte vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Túl powerek voltatok délután Bár velünk már csak akkor bírtatok el mikor idegileg kimerültünk a sok killbe Köszönjük a délutáni mókát! Ha van kedvetek toljuk máskor is!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #29810 üzenetére
Oh igen az jó kör volt.
(#29812) Cybertrone
Nem lehet mindenkinek jó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
az vicc hogy európai szerón nem bírok megmaradni a baszottnagy lag miatt, az amerikain meg vígan elvagyok, mint hal a vízben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Stunts666
őstag
Nálatok is Unknown player vagyok???
szerk: ez miért van?
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Stunts666 #29816 üzenetére
Fejleszteni akartam az assault részt,felmentem Metrora,de nem igazán haladtunk előre,gondoltam csinálok egy kis füstöt.
Az első embert aki szembejött a B felé menve a jobb oldali lépcsőn szépen fejbelőttem.
Utána esett csak le,hogy az a füstgránáttal volt,mikor kiírta az enemy killed-et.Másnak is ilyen sokat töltöget a ph?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
BRIKLY
veterán
késsel adott már valaki headshot-ot?
[link] -
nagyúr
Huhh gyerekek, de jót röpködtünk az egyik gyerekkel
Bár a vezetést rábíztam, mert abban béna vagyok, valamiért nem érzem, viszont a fegyver része már inkább megy. Asszem az 55 perc alatt mindössze 4-5 gépet buktunk csak.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, kimaradt, de nálatok nem jött elő hogy Caspian-on CQ-nál a B pontnál a pont melletti épületben, félig az alapozásban is lehet néha mászkálni?
Live-Die-Respawn
-
barack1997
senior tag
Emberek, tegnap SV98-al szétarattam magam 40-4-es stat 6800 score
Opertaion Métro CQ: 1000 Ticket
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz barack1997 #29824 üzenetére
Magyarul vagy baserape volt vagy beálltál kempelni.....
-
Gergosz2
veterán
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
lala42
őstag
-
Telda
addikt
válasz Rabbitf_24 #29825 üzenetére
Azzal a fegyverrel nem is igazán lehet mást csinálni.
-
Gergosz2
veterán
válasz Rabbitf_24 #29829 üzenetére
de sniperrel mit csináljon?
mondjuk szerintem tragikus hogy hcban (alap hc ) sem elég egy csipa lövés az emberbe , kivélve ha fejbe lövöd.
Azért bc2 ben ha már hastól felfel találtad el gol-lal+ erősebb sebzés vagy barettel akkor megfeküdt, de itt csak a fejes jó neki.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
madgie
titán
válasz Gergosz2 #29830 üzenetére
Akkor meg már mindegy, ha az alapfegyverekkel megy, mert abból is öl egy fejes, ha meg nem fejen találja el, még mindig van esélye telepumpálni az ellent, míg az SV98-nál körbetáncolja egy komplett squad, míg felhúzza (tudom, pisztolyra kell váltani)
szerk: egyébként rush védőben jól jön egy mav-os csipa a csapatban, szépen spotol hátulról, így mindig látja a többi védő, hogy merről támadnak.
"de nagy szemétség hogyha nem célzol be akor meg nagyobb a sebzés."
Hö? Ha csak csípőből lősz, akkor többet sebez? Miatúró?
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
elvileg az új peccs óta a coop-fegyók kevesebb ponttal unlockkolhatóak.
hiába van annyi pontom(xbox), hogy már csak a G3A3 hiányzik az előtte lévő stukikat mégsem tudom használni.pedig a battlelog szerint már használhatnám...
egyáltalán jó annyira az SG553, hogy megérje miatta búslakodni vagy a G36C veri?!live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Cybertrone
veterán
-
edgR
őstag
válasz Rabbitf_24 #29825 üzenetére
vagy mav+balfasz ellen
-
edgR
őstag
válasz Rabbitf_24 #29840 üzenetére
lol. izzadnak addig csucsulnek ott amig nem jovok 5mp-en belul a helivel
-
pohár
félisten
mi is be voltunk szorítva a kezdőnkre tegnap, így hát átváltottam SV98-ra hadd fejlődjön az is, kell a straight pull
atyaég, még 31 kill kell hozzá... bakker[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
madgie
titán
válasz barack1997 #29844 üzenetére
Az mire jó? Ritkán csipulok
-
lala42
őstag
válasz Mrdevil #29847 üzenetére
És itt is fogunk.
Nekem valahonnan még ismerős volt Erdei88 is. No és rád is emlékeztem.
De úgy látom régi Bf2-es és 2142-es emberkék is megjelentek.Cybertrone
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest