Hirdetés
Aktív témák
-
csibe1
addikt
Itt játszottam VOLNA Metron,de a mocsok csíter
az amcsi éledőről késelt le minden éledés után!
Róla lenne szó.Érdekesen írja a nevét,keresőben nem is lett meg,de szerencsére fent volt még a szerón.
A haverjai is érdekesek lehetnek.Egy szintén profi barátja 15 óra alatt elért a 8 sasos szintre.
Franc esne az összes szemétládába.Most néztem,mindegyik szemét késsel "megy" általában.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
mcwolf79
veterán
Na csak furdalta az oldalamat a kíváncsiság,és rászántam magam, hogy vegyek egy MW3 kódot
Hát azt kell mondjam,a BF3 feltörli a padlót ezzel a valamivel. A sz@rtól távol áll, de ez az esztelen hentelés a 100 m2-es pályákon ... A BF3 mellett elfér, mert néha jó egy kicsit butulni vele, de csak lazításként Lehet, hogy egy összeszokott brigád jól elvan vele TS-kel, de amúgy elég satnya cucc. Vagy kempelnek az emberek egy sarokban (ugye a pályák méretéből adódóan 10 mp-en belül úgyis eléér vki), vagy a köcsög akimbo fegyverével rohangál körbe-körbe,és kaszálja a népet (USAS feeling ).
Grafika finoman szólva hagy kívánni valót maga után. A sok COD-fan folyton azzal dobálózik,hogy itt be vannak rendezve a szobák. Hát nem nehéz ilyen lowpoly graffal,és zéró fizikával. Arra jó ,hogy a régebbi gépek tulajdonosai is lövöldözzenek valamivel, de nem lehet egy lapon említeni a két játékot.
4k-t megért, mert a Spec ops-szal el lehet lenni, de a BF3 ezerszer jobb nála.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Zomb€€
őstag
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
planbmokus
senior tag
válasz csibe1 #29201 üzenetére
Metro-n egy hete futottam bele a hajnali órákban egy olyan arcba, aki pechenyével a fotocellás ajtónál belépett kintről, 2 másodperc alatt kb 15-en feküdtünk. Utána killcamon néztem, hogy úgy rángatózott mint egy epilepsziás a stroboszkóp alatt, majd büszkén kiírta, hogy "I'm not cheater! I'm Pro!"...
kb 10 percre rá ért vissza az admin (gondolom reggelizett), addigra visszafoglaltak A-ig, a srácnak meg 102/4-es Statja volt. Kidobták, 6-7 perc múlva már megint C-n voltunk...
Így tudja egy ember elcseszni 63 másik játékát...[ Szerkesztve ]
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Gergosz2
veterán
válasz planbmokus #29200 üzenetére
sv98 780 körüli hs-t lőttem.
m98-b vel 972-nél járok , csak az a gáz hogy még nincs meg a fegyó és halotól szedtem fel.
elvileg a holnapi patchben jön javítás a sniperoláshoz amivel jobben lehet távolra lőni. Biztos az lesz hogy megnövelik azt a távolságot amiíg látod a golyót , meg a becsapódást is.
(#29202) mcwolf79
én is gondolkozok rajta hogy beszerezzem , bár 10-kt biztos nem adok ki érte , marad a 4k-s ruszki kulcs mint ahogy te is csináltad.bár azt hallottam értelmes mapok nem nagyok vannak hozzá, a jó mapokat gondolom dlc-ben fogják árulni.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
pohár
félisten
-
Gergosz2
veterán
válasz Cybertrone #29208 üzenetére
kicsit utána olvastam egy hete és jópár mapot átvesznek az elődöktől.
Ez még nem is lenne gond csak az hogy már nem először játszák el , meg a mapokon semmi / minimákis változtatást csinálnak grafikailag.Ugye bf3 ba is jön 4 map az elődből , de azért ez más. Frostbite 2 alá be kell tenni , meg néhány dolgont átgondolni .
Azért kíváncsi leszek mennyire fogom felismerni a krakandot , omant majd 2 év távlatából.(#29209) pohár
1000 score/min felett mindenki csaló szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
az a baj hogy a statnullázással semmit se érnek el, ugyanúgy megvan a cheat, ugyanúgy 5-6 óra alatt felhúzzák a régi állapotra a statokat... cd kulcs ban kéne ide, de nagyon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Devil Smile
őstag
Itt is egy kiskocsog...
egyebkent eleg megnezni a friend listjet es az osszes ilyen....1200+ score/min..[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ETOM
addikt
válasz Devil Smile #29215 üzenetére
megunták a crysis2-t
-
BRIKLY
veterán
A saját statomat nem tudom valahogy resetelni
-
planbmokus
senior tag
válasz Devil Smile #29215 üzenetére
Haggyad már, nem csitterek, hanem prók!
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
pohár
félisten
-
xavix13
őstag
válasz BRIKLY #29223 üzenetére
Szerintem a K/D legyen a legnagyobb bajod ebben a játékban. Az a lényeg hogy a csapatodra összpontosíts ne pedig magadra. Hidd el többre fog becsülni a csapatod még 0.3as K/D-vel is mint akármelyik 20-as K/D-vel rohangáló überpró csítert. Dobálj medkit-et, élessz, adj ammo-ot, spottolj, biztosíts fedezőtüzet, foglalj pontot, védd a pontot, pakolj le aknát, játssz a csapatért és hidd el majd csak beindul a szekér... És ha 1xer beindult dőlni fog a pont. (Azért annyira nem mint a codban... bár Metro-n eléggé lehet "farmolni". )
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Bazzzs
senior tag
válasz BRIKLY #29226 üzenetére
Az én értékeim se sokkal jobbak, mondjuk én még nem sokat játszottam vele, mert hétfőn záróvizsga. Utána viszont szeretnék belelendülni. Ha van kedved, és te is ilyen éjjeli bagoly vagy, akkor nyomjuk együtt
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
xavix13
őstag
válasz BRIKLY #29226 üzenetére
1 a lényeg ne add fel... És ne igy állj hozzá hogy "de hát úgy is béna vagyok..." hanem, határozd el hogy igen is jobb leszel és tegyél is érte... Előbb utóbb majd csak bele jön az ember.
Ha láttál volna engem amikor annó még elkezdtem cod4-ezni. Hát kb 1 hónapig csak estem keltem volt kb 0.1 K/D-m. De aztán szépen lassan belejön mindenki. És azóta játszom rendszeresen online fps-ekkel.Szerk.: igy visszanézve eléggé hülyén hangzik tőlem. Mintha valami profi játékos osztaná az észt. Pedig közelébe se vagyok itt a !Ph-sok pró-bik felének...
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Szajo
őstag
Én konkrétan lesz@rom a K/D arányt Nekem a játékélmény a csapat és a "baráti kör" számít, például mikor haverokkal leülünk BF3zni. Így voltam a BC2 ben is, bénáztam bénáztam K/D arányom 0.5 körül mozgott, aztán belejöttem és bár akkor sem érdekelt de ugyebár sniperrel/assaultal meg Vietnamban Mediccel eléggé aprítottam a jónépet, így felhoztam Egyébként BC2 után is egy picikét szokatlan a BF3, én ma kezdtem el vele játszani (ma vettem meg).
-
csibe1
addikt
(#29211) orichalcos
Köszi mindkettőtöknek!
(#29226) BRIKLY
Az elején én is elég kedvetlen voltam párszor,pláne amikor Metron USAS volt a másik csapat nagy részénél,a többinél meg RPG,M320;ott nem igazán tudsz mit csinálni.
Elkezdtem élesztgetni,közben akit meg tudtam azt leszedtem,
és elég szépen jöttek a pontok.Addig főleg mérnök voltam,az assault után meg átálltam a supportra,ott is egy rakatpont összejött Metron.Az elején majd minden fegyverrel vacak menni,de azért apránként sikerült a shotikat,meg már az összes géppuskát felfejleszteni infráig vagy Service Star-ig.Közbe meg apránként rájön az ember a taktikára,megismeri a pályákat,hova érdemes állni stb.
Szóval szerintem érdemes rászánni az időt,és elkezdesz majd fejlődni.Keress olyan szerót ami kezdőknek van,vagy olyan Metro szervert amin nincs RPG/M320.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
TXT
őstag
IRNV-ből csak 1x van, vagy létezik nagyított verzió is, ami megszerezhető?
-
BRIKLY
veterán
Köszi mindenkinek a biztatást. Nem akartam (még) feladni, csak gondoltam megpróbálok tiszta lappal indulni. eddig 1 fegyverre (SCAR-H ) tudtam normális tartozékot szerezni, így elég nehéz. nem valami jó fegyver, mert kevés benne a lőszer. G36C-t párszor felvettem tartozékkal, na az jó. de egyszerűen nem bírok annyi kill-t csinálni.
aki akar, nyugodtan felvehet Origin/ battlelog-on... 1-2 hétig kint volt az aláírásomban is, de 1-2 ember jelölt. ugyan az a nevem, mint itt PH!-n
-
bul07
nagyúr
Na ma már jön a pack , kiváncsi leszek menyire rontják tovább a játék stabilitását
Magát a játékot is rontják, de legalább most még volt egy jó körömNem tudom megbékélni azzal hogy teljesen tönkreteszik a AT Mine használatát , ki fogja ezután használni
Jó tudom hogy azt mondták hogy ideglenes, de ezzel azokat is leszokják a használatról akik eddig használták, mert elég kevesen szórták így isAmúgy:
NOTICE Tomorrow we are performing some maintenance on all platforms including Battlelog in preparation for Karkand and upcoming updates. Therefore all services will be down between 9:00 CET and 13:00 CET.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Muerte
addikt
Sajnos egyre több a csitér,tegnap egymás után 3 metro szeróra mentem fel és mind a hármon volt fent egy barom,de az utolsó volt a legdurvább.Mi kezdtünk kintről azonnal megvolt az A,B,már a C-hez közelítettünk mikor kb.egy perc alatt visszabuktunk mindent olyan szinten hogy megmozdulni sem tudtunk a spawn helyről,hullotunk mint a legyek.Aztán a majom átállt hozzánk 2 perc múlva már mienk volt a C is és akkor meg az ellent szorította be a kezdőre,majd ismét gondolt egyet és újra átállt a másik csapatba és újra 2 percen belül visszaszorított bennünket a saját kezdőnkre.486/4 -el végzett.RebeccaBlack volt a neve.Többen írták neki h jelentették,jót röhögött rajta,egy dekát sem érdekelte.
-
lala42
őstag
W/L Ratio mit jelent, vagy mit mér?
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Rabbitf_24
addikt
válasz BRIKLY #29234 üzenetére
Ha mérnök vagy, akkor a G36c az jó választás. Már 7 service starom van ebből.
Jó kis cucc. Assaultként meg a köv szintlépésnél jön az f2000 uh. az se lesz rossz.
Ne add fel. Én is egy csomót szentségeltem itt korábban, aztán belejöttem.
Vegyél fel ha gondolod, aztán majd toljuk együtt, ha ráérsz.lala42:
győzelem/vereség a megkezdett partykat milyen eredménnnyel fejezted be.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz planbmokus #29185 üzenetére
Így van.Közel minden este összejövünk 4en és toljuk ezerrel.A beszélgetés kihagyhatatlan kelléke a játéknak!Több killem volt már úgy, hogy szóltak merre kempel az ellenfél, honnan lő a sniper...ect.
Ha összejön 3-4 ember, szinte garantált az Ace Squad ribonViszont nekem nagyon nem megy a sniperkedés
Az MW2ben a kicsi pályákon is sniper voltam, ment is a játék.BF3ban nagyon nem megy...[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
egy véleményen vagyunk. Én személy szerint sokat szórtam aknákat és szerintem azok akik kicsit is oda figyeltek az ellenségből, simán eltudják kerülni azt, hogy belefussanak. (Szétlövik,kikerülik. IRNV pl nagyon jól észreveszi az aknákat).
Eleve nem szoktam látni sok aknát. Mondjuk ha pl. 16 ember van egy csapatban,abból 5-6-7 vagy akár 10 ember is néha engi. Nem mindegyik viszi az aknát, mert sokan inkább javítanak.Szóval nem volt gáz az aknázgatás. Nagyon nem! Irányíthatták volna a figyelmüket valami másra. ...
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
edgR
őstag
válasz medvezsolt #29243 üzenetére
valaki ezt is kisirta. biztos egy support, akinek eltunik a claymore-ja halal utan
-
Gergosz2
veterán
nem igaz megint mi volt
tankoztam (autoloader , zoom, guided missle) meg volt mellettem egy másik tank a csapatból és ketten lőttünk egy ellenséges tankot és nem halt meg mert valaki javította folyamatosan.Persze engem kilőtt
Ez egyszerűen rohadt idegeítő. A repair tool használhatósági idejéből visszakéne venni , meg a két hasznélat közötti időt i kicsit megnyújtani mert ez így nagyon nem jó. Rohadt hosszú ideig lehet használni folyamatosan.
(#29243) medvezsolt
én sem láttam még végtelen sok aknát. Nem tudom miért kell 20 mpre levenni , bőven elég lenne hogy max 6 akna / fő , és ha többet raksz a legelsőnek lerakott eltűnik és így tovább.Még így is butítottak az aknán ,mert bc2ben hc szervereken akkor is robbant ha barátod ment rá, és még jeep alatt is berobbant.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Gergosz2 #29245 üzenetére
vigyél magaddal egy mérnököt
probléma megoldva!
meg aztán lehet hogy nem 1 mérnök javította azt a tankot
2 mérnök volt egy tankban, és felváltva javították egymást, ezt mi is szoktuk csinálni
sőt!3 ember is befér egy tankba, szvsz...az aknának lassan semmi értelme
1-2 hónap alatt sokan elérik azt a szintet, mikor a tankból látod az aknákat
ok, dzsipből, és GAZból nem látod[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Gergosz2 #29247 üzenetére
az mindegy
ha többen szerelik, akkor egyszerűen nem tudod szétlőni
meg az sem mindegy hol találod el a tankot
hátul találod el, akkor 2 lövés és vége van
20+ órát tankoltam már, imádom, van egy kis tapasztalatom benne
kedvencem, mikor tankkal kiszedjük a helikoptert, haver nyom egy F3at, beméri a helit, csipog mint állat, bemérem én is és Guided Shellel tüzelek....esélyük nincs[ Szerkesztve ]
-
d.véderjoe
tag
Battlelog Off!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest