Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz mepet #29326 üzenetére

    A vérképre évente egyszer jogosult vagy ezt írták itt is. Ezen kívül is van pár vizsgálat amire a háziorvosod egyszerűen "egészségmegőrzés" "megelőzés" jogcímen be tud utalni. Nem tudom melyek ezek a vizsgálatok de a vér és vizelet vizsgálattal már nagyon sok mindenre fény derül.

    A legfontosabb ha személyesen megbeszélnéd a háziorvosoddal, hogy szeretnél pár INGYENES vizsgálaton részt venni és melyek ezek.

    Ezt a szöveget egy 2016-os cikkből vettem amit 2017-ben módosítottak utoljára:

    A felnőtteknél, vagyis a 18 éven felüli korosztálynál ingyenesek a rendszeres, az életkorral és a nemmel összefüggő betegségek szűrését célzó vizsgálatok, a környezeti tényezők rizikófaktorai által indukált megbetegedések megelőzését és korai felismerését célzó szűrővizsgálatok. Szintén ingyenes az évente egyszer elvégzett fogászati szűrővizsgálat, fizetni kell azonban a munkaköri alkalmasság megállapítását célzó vizsgálatokért.

    A cikk: [link]

    Sajnos a háziorvosok BAXNAK arra, hogy tájékoztassák az embert - lehet nincs is tisztában azzal mit lehet és mint nem ingyenesen milyen időközönként életkorban stb. -

Új hozzászólás Aktív témák