Hirdetés

Aktív témák

  • Superman

    nagyúr

    A helyzet a következő: az én kártyám GT, tehát alapból 500/1200-on üzemel. Volt pro-m is, de az AGP-s volt és 512MB-os, ez 256 és PCI-E-es.

    A memórián majdnem 400MHZ-ert tudtam emelni, különösebb képanomáliák nélkül, ami igen jó eredmény, de 1600 fölött már szemetel a kép és vizuális anomáliák is felbukkannak.

    És hát igen, írtam, hogy 357-es FSB-nél szinte ugyanaz az eredmény egy szintetikus benchmarkban, mint 400-on, ezért vissza is vettem a processzor FSB-jét 390-re, ez most nagyon stabil.

    Ami még nálam érdekes lehet: az Asus P5LD2 SE lap nagyon érdekesen kezeli a tuningot. Ha fixálom a PCIE frekvenciáját 100-ra, akkor fekete képernyővel honorálja fáradozásomat. Ezért Auto-n van. na most mindegyik program másképpen olvassa a frekvenciát (83, 212 :DDD 133, 120), ezért csak tippelni tudok, olyan 115-120 körülire.

    Állítólag ez gyorsít valamelyest a kártya kommunkációján. Állítólag meg károsítja a kártyát, de ismerek olyan embert, aki tartósan 120 fölött üzemelteti és semmi baja a kártyának. Egyszóval nem hinném, hogy ez gyorsít a kártyámon, csak megemlítettem, mint érdekességet.

    Ramok időzítései belőve, én a HyperPath3-at is ahsználom. Még annyit, hogy tegnap a test Drive Unlimiteddel nyúztam egy órát, minden gond nélkül, HDR bekapcsolva, 40 és 70 fps között volt a frame, minden FULL-on, akadásmenetsen futott és a háttérben még egy letöltés is ment.

    [Szerkesztve]

Aktív témák