Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz Z0mbi #53396 üzenetére

    "lenyeg hogy TRA001 hez legyen elofurva az emelo karhoz is es lehessen full sikba allitani csavarokkal valamint alu legyen ne mugyanta/epoxy/mitomenmi"

    Hűha .. hogy ez így mind teljesüljön, és nem Incra - az eléggé a lehetetlen kategória :) Na jó, nem teljesen, mert pl itt van ez:

    https://www.yandles.co.uk/aluminium-pro-router-plate-for-triton-routers-210-x-298mm-8-14-x-11-34/p24249

    Csak ez szanaszét van lyuggatva, mert nemcsak a TRA-hoz van fúrva. De nincs gyárilag szintező ahogy nézem. De azt megoldani sem egy rakétatudomány, a bemart vállba fúrsz 4 (6) facsavart, és azokkal is ki lehet szintezni. Nyilván nem olyan könnyen mint felülről, de azt is csak egyszer kell megcsinálni. Vagy: fúrsz 4 (6) mondjuk 5-ös furatot, belevágsz M6-os menetet és veszel pár 6-os hernyócsavart. És megvan a szintezésed felülről.

    Én anno, az első betétemet megfúrtam a TRA001-hez, egy ilyet. Tényleg nem nagy vasziszdasz kifúrni, és furatlan Incra pl itt van.

    https://www.fine-tools.com/routertable.html

    Én nem engedném el csak azért, mert nincs kifúrva. A hozzávaló MagnaLock betétek meg .. ku..ajók. Megfúrnám én is neked, de én a térkép szélén lakok :) De csak találsz valakit a környéken, ha neked nincs is megfelelő szerszámod (nem hátrány egy oszlopos fúró).

    Illetve arra mindenképp készülj, hogy a Tritonon a műanyag talprögzítő (M6) csavarok elég rövidek, hogy egy vastagabb lapra azokkal fogasd fel. Majdnem 5 éve szembesültem ezzel, a fentebb linkelt Kentech betétlap fúrásakor. Az igazán kellemetlen meglepi az az, hogy azok a csavarok nem metrikus, hanem UNC menetesek. Azaz nem minden sarki csavarbótban kapsz olyat. Nekem Miskolcon nem is sikerült, a hobbista fórumról küldött nekem egy pesti fórumtárs, a Szögkerből, ami az utcája végében van.

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák