Új hozzászólás Aktív témák

  • rekab

    újonc

    Sziasztok!

    Munkalap beszerelésével adódott némi gondunk, gondoltam kérek segítséget tőletek, hátha kapok vmi kreatív megoldási javaslatot.

    A munkalapunk 2 magasszekrény közé kerül, ahol egy pár miliméteres rést ki kellene tölteni vhogyan mindkét oldalán ill. a munkalap hátsó, falhoz eső részénél nem csempe van, hanem oda üveglap kerül (fehér munkalap).

    2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

    1) A munkalapunk, amelyet vágattunk sajnos pár mm-el kisebb lett és van egy kb. 2-3 mm-es rés mindkét oldalon a szekrénytől. Kérdés, hogy mivel lehet ezt kitölteni munkalap esetében? (én gondoltam vmi ragasztható szilikon szalagra vagy ilyesmire)

    2) Feltétlen szükséges-e a munkalapnál vízvető vagy tudtok-e ajánlani konkrét terméket amely "alig" látható? Olyan ormótlan és csúnya vízvetőket találtam csak eddig, amelyek a 70-es években még talán szépek voltak, de a mai modern konyhákban fogalmam nincs hogyan oldják ezt meg.

    Elég lehet-e ill. kellően biztonságos, ha vmilyen ragasztható szilikon szalaggal a rést kitöltjük és ezt követően fehér, folyékony szilikonnal zárjuk a 3 oldalát?

    Köszönöm a választ!

    R

Új hozzászólás Aktív témák