Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz Mosqu!to #5305 üzenetére

    Lassan 90 ezer ember van. Elég sok.
    Én is azt hittem a rookie rész közbe, hogy csak azért látok ennyit, mert később majd nyílik több és lesz majd silver meg gold meg ufó meg stb. De nem. A rookie fölött egybe megy mindenki, (talán olyan van, ahol bronze+ a minium még, de ennyi.) Viszont így, egy olyan széria, ami min. iron, azt jelenti, hogy az 1 splitbe mennek az alienek. A 2-be a nagyon jók gold-silver, és utána jön a "plebs".

    Egyébként csalóka a rookie, jártam így én is, mert ott még nézi egymás mellett a leosztáskor az ELO mellett az SR-t is. Nem tudom hogy állsz e kettővel, de igazából majd a 10. futam után érdemes vele foglalkozni. Akkor tudsz igazán nagyot lépni, ha mindig top 10 vagy ÉS masszívan tudsz SR-t is gyűjteni. Akkor van esély rá, hogy bronze+ minősítéssel fejezd be a 10 rookie-t. (ehhez 1500 vagy több elo kell)

    Ha már nem rookie vagy, akkor CSAK az ELO-t nézi, amit kb verseny erőnek tudnék meghatározni. Az SR is számít persze, de csak ha 4 alá megy, mert akkor, ha jól értettem vissza küld rookie-ba ELO függetlenül (sőt olyankor nem is látod az ELO-t).

    A lényeg, hogy hacsak nem vagy rettentő ügyes, akkor ha vigyázol magadra, és tisztán mész, tudsz annyi SR-t gyűjteni, hogy egyre feljebb rak a rookie splitekbe, attól függetlenül, hogy a még nem mutatott, de verseny eredményből számolható ELO hogy áll. Én így jártam kb, végül sikerült nem szar, de nem is jó, 1362 elo-val kijönni a rookie-ból (bronze-al). Mint itt megtudtam ha átléped a 4-es SR-t kapsz egy 0,5 bonuszt, hogy egy rossz verseny miatt ne azonnal ess vissza rookie-ba.

    Azt mondjuk nem értem, miért van Caseking Pro Series ahol azt írja a min licenc a bronze+ de a min sr meg 6.5? Az hogy jön ki? Vagy ott a legalább 1500 ELO-s bronze+ ok közül szűri a nagyon jó SR népet?

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák