Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    válasz f3rdzs0 #5250 üzenetére

    A legtöbb szimulátorral összevetve, szerintem még így is messze itt van a leghasználhatóbb default setup.

    Miért elvárás, hogy legyen egy weboldal ahol leírnak mindent hogy pontosa nmire állíts? Miért kellene tippet adnia egy szimulátornak?
    A valóságban sem ad senki tippet, hogy ekkora nyomással leszel jó.

    Ráadásul egy szimulátortól miért elvárás, hogy egy érték legyen jó mindenhol?
    Most meg lett adva, hogy 26-27 között ideális, attól függően kopik a gumi, lesz más a tapadásod, egyenes sebességed...stb. Sokkal életszerűbb ez, mint a korábbi legyen 27.7 minden pályán aztán tökéletesség van.
    A tökéletes setup összerakásához rengeteg idő, és tudás kell. Ha ennyire bele akarja ásni magát az ember akkor nem lehet megúszni azt, hogy kimész a pályára minden egyes kattintás után és leteszteled hogy gyorsultál-e vagy lassultál, hamarabb kopik-e a gumi vagy nem?! Valóságban sem olyan egyszerűen eldöntendő dolog ez, mint ami sokatoknál elvárás.

    Volt bug a korábbi fizikában, amit szerencsére most orvosoltak. Igyekeznek minél közelebb kerülni a valóságos fizikához, de természetesen ez sem tökéletes, ahogy más játékok sem.

    Ismét hozzátenném, hogy nekem sincs energiám (és emiatt a tudásom sem) saját setup-ot gyártani. Nem élvezem a tesztelést, próbálgatásokat, de attól még nem tartom jó hozzáállásnak ezt az irreális/demagóg elvárást a játék felé.

Új hozzászólás Aktív témák