Új hozzászólás Aktív témák

  • f3rdzs0

    senior tag

    A múlthéten sikerült 250 ELO-t veszítenem (már bőven annyira lent voltam, hogy sima top3-ban kvalifikáltam, de még úgy is sikerült valakinek hátulról a falba löknie engem többször) és emellé 2 egész pontnyi SR-t is.

    És az egészben az a vicces, hogy míg az LFM SR nagyon durván bukott le, a játékbeli SA meg se mozdult 99-ről. Szóval Bandit21 kolléga tényleg megsínyli ezt a rengeteg pontvesztést. Viszont jó hír, hogy állítólag csak a legutóbbi 500-1000 levezetett km-t veszi a játék figyelembe.

    Jelenleg olyan dilemmában vagyok, hogy váltottam az Audiról a Mercedesre, de érezhetően lassabb vagyok. Mindkettőből nagyjából ugyanazt a leggyorsabb kört tudom kihozni, de ahhoz vért kell izzadjak a Merciben.
    Viszont az Audiban minden körhöz vért kell izzadjak :D Ami a legnagyobb bajom, hogy ha még lassabban is megyek, akkor is baromi instabil tud lenni, szóval nem nagyon merem ilyen setup mellett versenyekre vinni, mert ha hirtelen kell lassítani, akkor nem nagyon stabil. Úgyhogy egyelőre marad a Merci (gondolkodtam BMWben, de a Merciért fizettem, plusz mindenki BMWvel megy, ami lelkileg engem zavar :DDD )

    f3rdzs0

Új hozzászólás Aktív témák