Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Hú jól felhúztam magam.
    Felmentem egy public serverre, hogy kapjam az ívet, hát megtörtént.
    Ilyenkor nem lehet választani, hogy a futó 3000 serverből hova rak? Quick join-ra nyomtam, ezt látom meg az SA-hoz kötött dolgot (amit nem látok mert nincs elég pontom)

    Hungaroring volt időmérő vége előtt 3 perccel. Sose mentem még itt ACC-be, ok a nextmichelisz-en azért elég jól megtanultam anno de az 3 éve volt.

    Honda -val se mentem még 2 kyalami kört leszámítva (valamiért épp honda maradt betéve).

    Kivezető körön utolértem egy ferrarist aki össze vissza ment de látszott hogy sose engedne el. Szerencsére kicsúszott igy maradt 1 körre időm, 1.51 lett (gondolom ez über szar de elsőre ez sikerült)
    Mindegy mert ezzel is 3 lettem. A gördülő rajtnál már látszott hogy nem ez lesz a legszebb futam. A célegyenesben a 2 megprőbált neki menni az 1-nek, (Ő végül sztem 1 perccel nyerte a 15 perces futamot, 1:46 körül ment talán)
    Mivel nem akartam ebbe részt venni ezért szélesre mentem az 1-be. Természetesen jött hátulról egy Lambo-s barom aki Bottast játszott. Ki ütött engem is meg is pörögtem.
    Összeszedtem indultam 2es felé látom a lambo is jön mellettem, ok, külső ívre megyek majd szélesen fordulok, ha hülye is nekem ott lesz jobbra a bukótér és a 3-ba belül leszek.
    Ez szép terv volt, de Ő még majdnem a híd alatt fogta és nyél gázon nekem jött.

    Újabb kiforgatás, megint jött az üzenet, hogy le lesz vonva pont mindkettőnktől mert ütközés volt (2x jött nekem szándékosan, nem értem miért tőlem lett levonva).

    Szerencsére mr Lambo ott is maradt én pedig light demage-el mentem tovább. Az 1 már elhúzott, a 2 megúszta és láttam hogy a 3 csak 6 mp-el van előttem.
    2 kör alatt értem utol akkor láttam hogy a ferraris időmérős barátom az. Nem baj mentem mögötte 1 teljes kört, néztem hol megy szarul (ekkor már 1:48.49 körül mentem ő meg maradt 1,52 körül.)
    A sikán utáni tempós kanyarokba össze vissza ment de a legrosszabb a 11-ből kifelé volt. A 12-be ezért későn fékezett ami miat túl csúszott.
    Mentem is egy kört mögötte még, de abba már bele hibázott több helyen (2-3 közt) ezért a mansell előtt mellé mentem, de azonnal rám húzta. Sikán előtt mellé mentem rám húzta. A kanyargós részen össze vissza ment és nagyokat fékezett. Inkább lemaradtam.

    A 11-et megint el cseszte a 12 felé mellé mentem megvártam míg megint elrontja és szépen elmentem mellette a 13 felé. Szélesen fordultam, és késői kigyorsításra mentem. A célegyenesre belül leszek. De nem.
    Mert Ő szüken végig vágtatott a 13-ba ki esett elém, keresztbe, fékezni kellett így gyakorlatilag a boxkijáratba terelt bele.
    Ekkor már nem vettem el és szűken mentem a 14 utolsó kanyarba be. Persze rám csukta, fal és 3. figyelmeztetés.

    Újabb 2 kör hibázott, elmentem neki. Ekkor a Lambo, szerintem várt, mert a boxból pont elém csellent ki. Korán fékeztem az 1-be hogy a lambo lássam mit csinál, erre a Ferrari vissza szúrt.

    A lambo lemaradt, a ferrari megint elment és közbe utolért minket az első. Kék zászló szépen elengedtem. De a ferrari nem, elkezdtett 2 körön át vele is csesződni, hiába értem utol őket, volt hogy egyszerre lett volna meg a kettő, de nem mertem mert kört vissza venni nem tudom mennyi bünti pont lett volna.

    Persze végül az utolsó körben a hülye ferraris addig húzta az elsőt, hogy a mansell felé falba állt szeritem addig már Ő se látott az idegtől a ferrari meg ment tovább boldogan így bejöttem mögötte.

    Remélem örül.
    És a lambo-s is.
    37 SA-val kezdtem a furamot, le ment 35-re majd fel 39-re végül. És felhúztam magam de nagyon.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák