Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Mondjuk One-on más a helyzet, mert jelenleg lehet kapni egy vacak Thrust kormányt, és egy jónak számító TX-et (900fokos, bár azon sem árt cserélni a kormánykereket és a pedálokat). Szóval aki ott komolyan gondolja, az Thrust TX-szel tolja. Enyémet most 21-én hozza munkatársam haza németből. Alig várom hogy kipróbálhassam (először sajnos csak Forzában)
-
-
gianni85
veterán
Fele akkora felbontást akkor csak elbír 90fps-sel. Sajnos nem találtam még assetto vr tesztet, bár lehet csak nem elég kitartóan kerestem. Még a vga hiányzik a gépemből, majd jövő hónapban veszek. Nézegetem a használt piacot, de gondolkodom egy új 290-en is. Asus dc2-es 3 év garival már 86e körül kapható.
-
gianni85
veterán
Sokat filóztam rajta én is, de sok helyet foglalna, és amilyen mániákus vagyok, 3 egyforma monitor kellene, és biztos nem elégednék meg a legolcsóbbal. Szóval az is minimum egy 100ezer. Na meg 5760x1080/60-hoz is kell ugyanolyan hardver, mint a 2160x1200/90-hez, bár ebben nem vagyok biztos. Na mind1, egyelőre elkocsikázok majd a tv-n, már alig várom. Cockpit-em se lesz, csak egy mezei wheelstand.
-
gianni85
veterán
Csak PS-en lesz egyelőre VR, de ott se tudom elképzelni, hogy rendesen fussanak a modern játékok, ha döcögnek a gépek és nem képesek FHD-ra, vagy éppen képesek, de csak 25-30fps-sel.
Oculus nekem is nagyon birizgálja a fantáziámat, főleg ha ilyen DK2 350$ áron, vagy csak picivel drágábban elérhető lesz a végleges verzió -
gianni85
veterán
válasz
Csapoati #6649 üzenetére
Nem tudom, hogy ez jó, vagy sem, de gondolom több pénz jön így be és így a PC verziót is tudják fejleszteni. Ugyan van X1-em, de nem bírtam volna várni 2016-ig, ami jó eséllyel 2016 vége lesz. Na meg konzolon kérdéses lesz mind a grafika minősége, mind a képfrissítés, és még VR/3monitor setup sincs.
-
gianni85
veterán
Remélem tuning nélkül is elég lesz, mert nem akarok k procit venni. Legutóbb elég bika gépem volt, de ott se bírtam 4.4 fölé varázsolni, nem az én műfajom, pedig jó deszka volt alatta. Most ilyen többet ésszel mint pénzzel alapon szeretnék egy stabil gépet összerakni, és jó lenne használt piacon elcsípni pár bomba ajánlatot.
Összességében így se lesz olcsó. Holnap rendelem németből a Trustmaster TX kormányom 200euroért, azt az xbox-szal is tudom használni -
gianni85
veterán
Egyelőre nem tervezek fhd fölé menni, bár a későbbiekben biztos birizgálni fogja a fantáziámat az oculus. Ahogy számolgatok, egy 3monitoros setup se lenne annál sokkal olcsóbb.
Most még csak a ház/táp +alaplap(z87) van meg. Még filózok azon is, hogy i5, vagy i7 legyen. SSD gondolom csak a töltéseken javítana, így az lenne a gép legutolsó beszerzése. -
gianni85
veterán
Sziasztok! A játék már megvan early access-ből, de egy ideig szüneteltettem a PC-t, és most építkeznék újra, csak és kizárólag az AC miatt. A kérdésem az lenne, hogy van információ róla, hogy a későbbiekben tovább fejlesztik még, és lesz új API támogatás? Most húzódok, hogy érdemes lenne-e friss csúcskártyát venni, vagy nem nyúlok-e mellé egy régebbi használt termékkel (680/780/7970 stb). Igazából más játékra ott a konzolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedora Linux
- Jogász topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest