Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz mrgreen #5531 üzenetére

    Azt el is felejtettem leírni, hogy nekem elsősorban nem is hotlap miatt kellene idő, én nem a Leadboard-ot szeretném ostromolni. Hanem mondjuk az esti funszerverre mennék fel. Annyi hátrányom van jelenleg még, hogy ez jó segítség lenne. Megnyugtatna, hogy a setup rendben van, innentől pályaismeretet, vezetéstechnikán múlik milyen időt megyek.

    Igazából nincs konkrét setup amit el szeretnék kunyerálni. Egyszerűen az érdekel, hogy van e rá hajlandóság, egyáltalán érdemes e kérni. Na egy konkrétat még is tudok mondani, most egy GTR @ Nord setupot kerestem eddig sikertelenül.
    Írtam korábban, hogy próbálok a carrier móddal gyakorolni mielőtt kigurulok a "tömegbe" online. Carrier modba egyetlen setupot nem találtam. Lehet én vagyok ennyire hülye. Nem tudom. Pedig tudom használni a google-t :) De egyszerűen nem találtam. Gondoltam Carrierbe kicsit kikísérletezem a setupokat, letöltök átnézem stb. Sokra elsőre úgy se mennék vele. Aztán most már egyre jobban erősödik bennem, hogy nagyon mennék magyarokkal.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák