Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz tildy #20741 üzenetére

    gyerek tamogatasnal pl sokkal celszerubb lenne vmi olyasmi h mondjuk ne 800 font legyen a bolcsi egy honapra, vagy igenyelhesd vissza az adodbol stb.
    az hogy keletafrikaban leigazolnak neked 16 gyereket es idejossz munkanelkulinek ill csaladipotlekra 4-5000 fontert havonta az total nonszensz.
    ugyanez pepitaban mikor tobb kansziltol vesznek ki lakast vagy kapnak ingyert aztan masnap rajta van a rightmove-on. nem egy ilyet tudok..

    ami nem tetszett az utobbi idoszakban az az agyatlan poornep manipulacioja iranyunkban, bar en ebbol nem tapasztaltam szemelyesen semmit. csak neten olvasgatom neha. nyilvan ilyen "lepratelep" ;] helyeken mint london hamarabb belefuthat az ember ilyesmibe.

    kerdeztem munkatarsamat reggel valasztasokrol eurol (o kilepne) hogy szerinte mi a jobb a kelet europai melos vagy ha jonnek pakisztanbol meg fel millioan. nyilvan ez egy olyan kerdes amire csak egy valasz lehet ;]

    tenyleg neked mint informatikusnak mi a velemenyed arrol h az indiaiak mondjuk 5-10 eves tavon mennyire lehetnek versenykepesek programozoi szinten

    [ Szerkesztve ]

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák