Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Fiatal taknyok vagytok!
Mi lett volna veletek a C64-es korszakban! -
Fitzgerald
veterán
PvZ 2-ben milyen kocsog challenge- ek vannak...sosem lesz eleg csillagom + kulcsom.
A nagyfeju yeti meg nem pont abban a sorban jelenik meg, ahol egyetlen nyomorult cabbage pultom van? Persze hogy visszasetal hatra konnyeden, hogy szakadjon szet... -
citkar
addikt
válasz Maxtreme #6099 üzenetére
Szerintem unalmas lehet a te módszered, én annyit csinálok, hogy egy-egy nap amikor ráérek, két-három pályát megcsinálok, meg a yetit s már a vadnyugaton vagyok, a kalózoknál épp ma lett meg az utolsó szükséges kulcs...simán, kényelmesen a végére jutok, csalás és fizetés nélkül, annyi, hogy nem lesz mindenhol 3 csillag, de az nem érdekel.
(#6108) cr33p:
legközelebb másképp csinálod, ha minden elsőre sikerülne ki játszana vele tartósan? egyből hagynák ott, hogy még egy limonádé játék.[ Szerkesztve ]
-
Ravesword Shadowlands leárazva 1 dollárra
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gergom91
tag
Sziasztok!
Lehet hogy már korábban érdeklődtek, de azért mégegyszer megkérdezném, hogy tudtok-e ajánlani jó RPG játékot, lehetőleg olyat, ami tényleg hosszú ideig leköt. Érdekelne még valamilyen Settlers szerű stratégiai játék, illetve Yu-Gi-Oh -t szeretnék még játszani, számítógépen régen mindkettőt nagyon szerettem, nem tudom, hogy androidra vannak-e ilyenek, vagy valami hasonló.
Előre is köszönöm -
fdisk
őstag
Nekem dt2-höz kellene hasonló megoldás,mint ami a a pvz2-höz van.
Ugyanis néhányszor már elég kevés kellett ahhoz,h falhoz vágjam a telómat.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
ted_mosby
senior tag
Call Of Duty mobilra Bár én sosem szerettem ezeket a csúcsgrafikás játékokat androidra. Inkább a butább játékokat
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
kovsol
titán
-
ted_mosby
senior tag
válasz Fitzgerald #6124 üzenetére
igen azt írják is ezért nem vettem meg. Rossz irányítás ergo rossz a játék, akkor meg a fityinget sem ér. És ha ez nem csúcsgrafika akkor hasonlítsd össze Flow "Free" grafikájával És hogy lehet nem kompatibilis napjaink egyik legjobb mobiljával. Gondolom a ZTE Blade III meg vígan viszi..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
capafog23
őstag
Nem store-os Kingdom Rush Frontiers mentésemet át tudom valahogy rakni hogy menjen store-osal?
-
3D Mahjong Mountain PREMIUM az ingyenes játék ma amazonon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
válasz enginev3.0 #6134 üzenetére
Megnéztem, az 5 telefon és tablet közül, csak sgs3-al kompatibilis.
Azt meg most adtam el.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dokee78
félisten
Mikor jön ki az Angry Birds Go?
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
PS2 emulator letezik androidra?Ha igen, akkor valaki használta már?Milyen hardveres telefon kell neki?
Köszönöm.
-
-
Jumbozorz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #6143 üzenetére
köszi a normális választ.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy javat kellene letölteni a barátikör nevezetű online játékhoz de nem tudom hogy milyen formában lehet megoldani mert a telefonom androidos. Amit meg letöltök az nem fut rajta honnan és melyik verziót kell letölteni hogy fussonak a játékok?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz tupacamaru #6142 üzenetére
Jobb mint a BlueStacks, itt tényleg olyan mintha egy táblagép\telefon lenne. Játékra nem a legjobb, elégé szaggat de több az fps.
-
mijos
senior tag
Kipróbáltam a Fieldrunnerst meg a Bloons TD-t de egyik sem jött be igazán
Esetleg más kategóriában tudnátok valamit ajánlani? Autósok és szaladgálós játékok nem érdekelnek" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest