Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz xenom0rph #5097 üzenetére
írok néhányat:
autós:
Redline Rush
Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed Shift
Real Racing 3
Real Racing 2
Asphalt 7: Heat
Asphalt 8:Airborne
szaladgálós:
Temple Run
Temple Run 2
Temple Run: Brave
Temple Run: Oz
Subway Surfers
Despicable Me
lövöldözős:
SHADOWGUN: DeadZone
SHADOWGUN
DEAD TRIGGER
Modern Combat 4: Zero Hour (esetleg a Modern Combat 3: Fallen Nation-t, és a Modern Combat 2: Black Pegasus-t is megnézheted)
N.O.V.A. 3 (kipróbálhatod a N.O.V.A. 2-t is)
Dead Space
MASS EFFECT INFILTRATOR
AVP: Evolution
The Amazing Spider-Man
The Drak Knight Rises (bár ezt nem nagyon ismerem)
remélem tudsz válogatni -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #5102 üzenetére
Ez de menő....
-
törölt tag
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
GT Racing 2: The Real Car Experience Trailer!
Ősszel érkezik. Gondolom a Real Racing 3 ellenfelének szánják Gameloft-ék.
Szerk.: Megjelent a LEGO® Pullback Racers
[ Szerkesztve ]
-
X3B6O0X
aktív tag
Nem tudom, valaki játszik-e még a Reaperrel, de azért leírom:
Az mi, hogy egy idő után nem ad több küldetést? Mennék a következő misszióhoz, erre csak az arénába enged játszani. Oké, gondoltam, biztos túl kell élni mondjuk 3x egymás után, megcsinálom, semmi. Elmegyek vásárolni, visszamennék, már az arénába se enged be. Visszamegyek a bolthoz: nem érkezett új cucc, 5 vásárolható termék maradt. Végigjátszottam volna? Legalább egy You're Winnert a pofámba dobhatott volna...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Gergosz2
veterán
A bloons Td 5-t nyugodtan ajánlom mindenkinek, remek tower defense játék.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
jonnyjoker01
veterán
Mi a véleményetek az Aralon: Sword and Shadow című játékról?
Üdv. Johnny
-
-
Oké, srácok. In-app vásárlás kikerülése wareznak számít, így szankcionálni fogom, ha valaki ebben kér vagy ad segítséget.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BigBlue69
őstag
Tudom nem játék.. De az új androidos Youtube Folytonos Tutorial-át ki lehet lőni valahogy?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
looser
addikt
Helló! Nem tudjátok, ez a játék mi lehet Kindle Fire-ön?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tomee007007
őstag
válasz jonnyjoker01 #5102 üzenetére
Nagyon jó, engem is lekötött egy darabig
-
Sonja
nagyúr
Észre se vettem, de kijött a Sonic & SEGA All-Stars Racing
Imádom ezt a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz tomee007007 #5124 üzenetére
Köszi Akkor rászánom azt az ezrest
Találtam még egy ilyen 3d rpg-t earth and legends a neve, erről hallot/próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
tomee007007
őstag
válasz jonnyjoker01 #5126 üzenetére
Ingyenes volt még régen..most egy ezres????
-
jonnyjoker01
veterán
-
tomee007007
őstag
válasz jonnyjoker01 #5128 üzenetére
Jaaaaa....csak egy másik játékról szóló bejegyzésemhez írtad, akkor ezt értettem félre
Egyébként a Ravensword lehet egy fokkal jobb, grafikában mindenképp.
Az E&L szerintem nincs olyan jó, mint ez a kettő.... -
jonnyjoker01
veterán
válasz tomee007007 #5129 üzenetére
Köszi a választ és bocs nem néztem meg melyik hszemre válaszoltál Amúgy tényleg jó a 101 in 1 g. Egy időben meg akartam venni az összes játékot, így a legkönnyebb pénzforráshoz folyamodtam: Lights Out nevű minigame. Ezután már több kellet, és a World at Warral szereztem a százezreket perceken belül
jól néz ki a ravensword, sajnos ez az én telómon nem menne Talán a fallen king de a shadowlands már semmiképp sem.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
-
X3B6O0X
aktív tag
-
BDave
őstag
-
Dani82
senior tag
Little Empire -höz hasonlo jatekot nem tudnatok ajanlani?
epitgetos, haboruzos de nem tower defense és nem olyan mint a clash of clans klónok
köszi -
xenom0rph
őstag
válasz jonnyjoker01 #5142 üzenetére
Próbáltad már? Vagy mitől ekkora a szád? Én nem fikáznám a kategória legjobb játékát. Milyen ww2 játékot akarsz? Töltsd le a D-day-t akkor.. Bár ez csak ww1
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
Casanova*
veterán
srácok! az online játék megnöveli az egyenlegem,a számlám? a számlám jóval több lett. pedig nem beszéltem többet és nem küldtem több sms-t.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
mátrix 2-es csomagom van. 500 mb nettel. nem gondoltam,hogy online játékba külön fizetni kell a mobilnetért. na akkor törölhetem az online játékot.
(#5149) jonnyjoker01: ok
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest