Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #5237 üzenetére
Én még mindig az Emuparadise-t használom a ROM-ok beszerzésére. Szerintem próbáld ki Te is.
-
Bozek
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #5252 üzenetére
Az Emuparadise-nak is van. Legalábbis én tegnap arról töltöttem le telóra. Aztán meg ZArchiver-el simán ki lehet csomagolni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #5249 üzenetére
Van bios emulátor a marketen.
-
Zol77
aktív tag
válasz eastone1 #5250 üzenetére
Azért annyira nem kamu az a hd megjelenítés,csak itt nem szó szerint kell érteni,hogy akkor az most 1080p.
Annyi csak,hogy az eredeti 320x240 helyett , kicsit megnövelt felbontást kapsz,eltünnek az alakok széléről a pixelek.
De itt van két kép,ezen jobban látszik : [link] [link]De amúgy meg rém egyszerű,nézd meg a saját szemeddel,a plugin az ingyenes,ha van emulátorod,akkor azt már nem kell megvenni. Én epsxe-t használok,szerintem látványosan javul tőle a képminőség.
-
Zol77
aktív tag
válasz eastone1 #5257 üzenetére
a HD itt csak arra jó,hogy felfigyeljenek rá,én is az fpse kapcsán vettem észre,hogy van ilyen plugin droidon,mert pc-n már régebb óta van.
Ami a két emulátort illeti,nekem az epsxe jobban bejött,itt nem voltak megakadások,mint az fpse-nél.
De az is lehet,hogy csak hw függő,és másik hw-en meg az a jó. Meg úgy rémlik,hogy az epsxe-t valami akcióban vettem 0.99$-ért, ennyit meg bőven megért. -
Zol77
aktív tag
válasz Peaceliker #5259 üzenetére
kössz mester! ezt nem is tudtam....
-
Bozek
nagyúr
Na, ma én is felraktam a Pocket God-ot, miután ismerős iPod-ján láttam. Az egyetlen baj, hogy Android-ra nem fejezték be, csak iOS-re. De majd rákérdezek a fejlesztőnél, hogy van-e esély a teljes verzióra ezen az oprendszeren. Bár nem hinném, lévén több, mint 1 éve frissült utoljára. Mondjuk a WP-sek még ennél is rosszabbul jártak.
-
aizen92
addikt
épp a topicban keresgéltem hátha van info a limboról hogy lesz-e droidra ( rájöttem h esélytelen ) de rátaláltam a Contre Jour játékra és függő lettem. délután óta nem birom lerakni! a legjobb droidos játék amivel játszottam pvz után. imádom. ( lövésem sincs hogy kerülte el ez eddig a figyelmem. )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sonja
nagyúr
Mai ingyenes Amazon app a Color Sheep! Eszméletlen jó játék, már a megjelenésekor játszottam vele. Próbáljátok ki.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Srácok, Pixel Towers, nagyon jó! Ismerős lesz Tower Blox rajongóknak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dokee78
félisten
Remélem nem volt eddig:
Stay Alight®
Nagyon szép grafika és ötletes játék. -
assemble
addikt
Giant Boulder of Death [adultswim]
-
aizen92
addikt
PvZ rajongók. rossz hír. októberben jön csak
-
assemble
addikt
válasz jonnyjoker01 #5279 üzenetére
Meg ropogos
-
Dani82
senior tag
amazon regisztraciohoz meg kell adni a bankartya adatokat is feltetlen? erdekes ez a color sheep de annyit nem er
-
mijos
senior tag
Valami jó kis TD vagy stratégiai játék srácok?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
ayo
veterán
válasz assemble #5274 üzenetére
na nyomogattam nem rossz bar furcsa hogy mindig csak egy achit kell teljesiteni a szokott 3 hoz kepest ebben a stilusban
(#5287) mijos: pl Castle TD vagy a korabban mar altalam is posztolt CastleMine
http://jateknaplo.blog.hu
-
mijos
senior tag
Köszönöm szépen tipped, de castle td-t kihúztam már hardon is. Szinte minden pályán 3 csillag, egyedül a "mission"részben akadtam el, mert az 5. pálya után fizetnem kéne, hogy "unlockoljam". CastleMine expert pályák végén járok, egészen pontosan 44-nél de meguntam a játékot, mindig ugyanaz, semmi változatosság.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
jonnyjoker01
veterán
Townsmen összes része? War 2 Victory? The Settlers HD?
Esetleg emulátorral PSX stratégiai játékok? pl. civilization 2?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
aizen92
addikt
ez mi kemény? [valami emulátor és Age of empires ] nem unnám meg droidon az biztos de nekem nagyon bonyolultnak tűnik.
-
Szerintem a legjobb TD.
De amúgy:
jó TD-k:
Anomaly Warzone Earth
Anomaly Korea
Castle Mine
Radian Defense
Jelly Defense
DefendR Pro
FieldRunners 2
ToyDefense 2
Tower Defense
Bloons TD 5
Plants vs Zombiesjó, körökre osztott stratégiák:
Great Little Wargame
Great Little Wargame: All Out War
Great Big Wargame
Greed Corp
Neuroshima Hex
Strategy & Tactics WW2
Templar Assault RPG
Total War Battles
UniWar HD[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fitzgerald
veterán
2 honap csuszas utan vegre ma ejjel megjelenik a Shadowrun Returns is androidra.
Kotelezo minden rpg fannak. -
dzsidzsas
aktív tag
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz Fitzgerald #5295 üzenetére
Ez igen, köszi az infót. 2229 Ft - kicsit soknak érzem
[ Szerkesztve ]
https://rollerezz.blogspot.com/
-
BDave
őstag
válasz dzsidzsas #5297 üzenetére
Nagyon jól néz ki, de ennyiért mobilra??? Azért belinkelem, hátha valakinek mégis: Shadowrun Returns
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Eladó ASRock N68-VS UCC AM3 alaplap ajándék Athlon II X2 250 CPU-val, hűtővel!
- Playstation 5 FAT Digital Edition - 2025.12.17-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok!
- 2x8GB DDR4 3200Mhz SO-DIMM Kit
- 139centis LG uhd 4k smart LED tévé eladó.
- Eladó ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 alaplap ajándék Pentium G2030 CPU-val, hűtővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest