Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Aki szereti a komoly, régi vágású rpg-ket: Tales of Illyria
Bővebben a fejlesztők oldalán.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
maroskah
aktív tag
Jó kis deszkás játék, 2 ujjal kell irányítani a deszkát, ezzel küldetéseket megoldani, különböző kombókat összehozni.
Nem egyszerű játék, de már régóta vártam valami hasonlóra.
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
freemanone
addikt
hogyan lehetne életre lehelni egy vezetékes xbox360 kontroler-t jellybean alatt? (xperia p) otg és áram nem probléma. a kontroller folyamatosan villog, de egyáltalán nem működik. GTA3-at szeretnék vele játtszani, de tapizva felejtős. már lassan a hajamat tépem miatta. megvettem hozzá ezt az appot is, amivel felismeri, hogy milyen kontrollerről van szó, de olyan miniatűr a felület, hogy nem is bírom elolvasni, mi micsoda lenne. így ezzel nem tudom beállítani sem, ezért visszakértem a pénzemet.
valami építő jellegú ötlete van valakinek? -
raziel01
veterán
válasz freemanone #3909 üzenetére
PC-n miért nem jó játszani? Fel nem fogom mi értelme mobilon játszani a GTA-val.
-
raziel01
veterán
válasz freemanone #3912 üzenetére
Már 10 éve végigvitte mindenki akit érdekelt. Szvsz nincs létjogosultsága mobilon ilyen játéknak ami van PC-re is. Egyszerűen csak menőzés a 16 évesek közt, hogy nézd már a telómon fut a GTA 3.
-
freemanone
addikt
válasz raziel01 #3913 üzenetére
nem kérdeztem és nem is érdekelt mi a véleményed róla. tudsz segíteni vagy nem? ha nem akkor ne tépd a szádat feleslegesen, mert értelme nincs. ha pedig igen, akkor szivesen veszem a lekezelő idióta stílusod után is.
de igazából tökmindegy melyik játék alatt csak működjön az a szerencsétlen kontroller.
most vettem észre, hogy kihagytam a linket az eredeti hozzászólásból. erről a joy mapping app-ról van szó: [link](#3911) hunfatal: ne az értelmét feszegesd Te is... baromira lényegtelen, akár TV-re is köthetem ha úgy tartja kedvem, úgy már lenne értelme joy-al? inkább segítsetek ha tudtok.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz freemanone #3914 üzenetére
-
tipuka
addikt
válasz raziel01 #3916 üzenetére
fú de rég kerestem ezt a Riptide GP játékot.
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
MurdR
veterán
A GTA Vice Cityt pl telón is végigjátszottam. Ne mondjuk már meg egymásnak, hogy ki mivel játsszon.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz Kovacsbelaxy #3923 üzenetére
A két komolyabb célzós küldetést azt PCvel oldottam meg én is
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz Kovacsbelaxy #3923 üzenetére
Igen, a célzás elég béna benne, de általában úgy is mindent szét kell lőni, úgyhogy mindegy. Ahol meg célozni kell oda a Krugert használtam. De viszont amin meglepődtem, hogy az RC-s helikopter irányítása sokkal egyszerűbb mint pc-n volt.
Névváltozás, korábban mustang08
-
raziel01
veterán
Tudja valaki, hogy mennyi adatmennyiséget tölt le a játék? Kétlem, hogy csak 40MB-os összesen.
-
Kobe
veterán
hello
jövő héten elutazok és mivel elg hosszadalmas lesz az út, tennék pár játékot a tabletemre. Tudnátok mondani, javasolni pár jó játékot amivel könynen el lehet ütni az időt ?
Jöhet logikai - nem ilyen kijutós, inkább mint anno a Pandoras box volt, tehát ilyen puzzle és hasonlók, de autós is, rpg - kaland játék jellegű legyen. Igazából annyi az elvárás hogy ne a szokásos 10 perc alatt emgunós szemét legyen, nem igazán lesz kedvem időm lehetőségem ezeket cserélgetni, tehát tényleg 3-5 befutó cím kellene ami tuti pár hétig fent is marad a tabon
-
5381
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
2014-ben jön a Firefly Online Androidra és iOS-re. Kíváncsi leszek, bár még odébb van.
-
törölt tag
A grafikája kissé a Samurai Jack-re, és Patapon-ra emlékeztet, nagyon szép mindenesetre. Egy Defend és egy Attack gomb van, a két gomb többféle kombinálásával kell különböző ellenfeleket kivégezni. Tutorial is fellelhető benne, betanítja hogy melyik ellenfélnél melyik mozdulatot kell alkalmazni, ajánlom mindenkinek!
" Paint the path with blood! "
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
The Walking Dead : Assault meglessük.
Igen, szakítottam a playvel :|
halahala
-
Bozek
nagyúr
Ha jól láttam, még nem volt, pedig tetszetős: Xtreme Wheels Pro, most épp akciós. Van ingyenes is belőle, elvileg a kettő között csak az a különbség, hogy a Pro reklámmentes.
-
FZsolt15
aktív tag
Ügyességi játék, ma ingyenes a 2. világ.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
halahala
-
Cseri0058
őstag
Valaki megtudja venni a tiny thief játékot?
Nekem nem engedi...de csak ezt nem engedi... -
FZsolt15
aktív tag
Megjelent a: Riptide GP2
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elérhető a PAC-MAN már androidra is. Nem próbáltam még ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest